Zvláštne zvyky celebrít: Prekvapí vás, čo robia!

Zvláštne zvyky celebrít: Prekvapí vás, čo robia!
  • 01.09.2022
  • Veronika Nemčeková

Azda každý má zaužívaný spôsob, akým reaguje v určitých situáciách. Výnimkou nie sú ani známe osobnosti. Zozbierali sme pre vás nevšedné zvyky celebrít.

Prečítajte si o najzaujímavejších z nich a posúďte, či sú naozaj čudné. Všetky vybrané celebrity totiž majú pre svoje konanie nejaký dôvod.

Cameron Diaz si nanáša mejkap až po jedle

Na to, aby sa americká herečka, spisovateľka a bývalá modelka Cameron Diaz mohla zveriť do rúk vizážistu, musí sa najprv najesť. Jej pleť totiž dobre reaguje na nanesený mejkap až po tom, ako si dá aspoň niečo malé pod zub.

Rodáčka z Kalifornie tiež uviedla, že si každý večer pred spaním do kúpeľne nachystá fľašu s vodou. Vypije ju hneď po tom, ako si ráno umyje zuby. Týmto zvykom sa snaží doplniť tekutiny, ktoré stratila počas spánku.

Predstavte si, koľko vody môžete stratiť počas ôsmich hodín dýchania! Keďže si ju nemôžeme doplniť, keď spíme, je dôležité rehydratovať telo, keď sa zobudíme. Keď vypijem vodu z fľaše pri umývadle, okamžite to cítim. Prechádzam zo zvädnutej rastliny na rastlinu, ktorá bola práve omladená dažďom,“ vyznala sa.

Prečítajte si: Celebrity s ukrajinskými koreňmi žnú úspech v Hollywoode!

Cameron Diaz

Zdroj: instagram.com/camerondiaz

Demi Moore sa nebojí pijavíc

Aby si americká herečka Demi Moore udržala mladistvú pleť, využíva terapiu lekárskymi pijavicami. Toto ošetrenie objavila počas regeneračného pobytu v Rakúsku.

Mám pocit, že som vždy bola niekým, kto hľadá špičkové veci, ktoré optimalizujú vaše zdravie,“ povedala predstaviteľka Molly z filmu Duch v šou Davida Lettermana.

Demi Moore

Zdroj: instagram.com/demi.moore

Katy Perry prehnane dbá o dentálnu hygienu

Americká speváčka Katy Perry to so starostlivosťou o chrup myslí smrteľne vážne. Ako uviedla v rozhovore s Lisou Novou pre YouTube, ako dieťa nechodila často k zubárovi, pretože jej rodina na to nemala dosť peňazí.

Dnes už môže dentistu vyhľadať kedykoľvek potrebuje, o zuby sa však vzorovo stará aj sama. Podľa vlastných slov si ich čistí aj štyri až šesťkrát za deň. Chce totiž, aby boli dokonale biele a zdravé. Miluje tiež svieži dych.

Partnerka herca Orlanda Blooma sa tiež vyznala, že k dôkladnej starostlivosti o ústnu dutinu ju inšpirovala jej kolegyňa z brandže, speváčka Britney Spears, ktorá vždy biele zuby hrdo ukazovala vo videoklipoch.

Katy Perry

Zdroj: instagram.com/katyperry

Paris Hilton je poverčivá

Zvyky americkej modelky a podnikateľky Paris Hilton nie sú v našich končinách úplne netradičné. „Klopem na drevo, ak niekto povie niečo, čo nechcem, aby sa stalo. Alebo si vždy o 11:11 niečo želám,“ povedala pre InStyle.

Odporúčame: Svadobná cesta Jennifer Lopez a Benna Aflecka. Pozrite si, v čom speváčka hviezdila v Paríži

Paris Hilton

Zdroj: instagram.com/parishilton

Pamela Anderson sa nerada díva na svoj odraz

Americká herečka Pamela Anderson, známa predovšetkým zo seriálu Baywatch, má nezvyčajný strach zo zrkadiel. A tak vždy urýchlene opustí miestnosť, kde sa nejaké nachádza. Pre Life & Style ďalej priznala, že sa na seba nerada pozerá aj v televízii.  

Pamela Anderson

Zdroj: instagram.com/pamelaandersonfan

Robert Pattinson sa nestará o vlasy

Medzi celebrity so zvláštnymi zvykmi patrí aj anglický herec, model a hudobník Robert Pattinson. Ten v rozhovore pre Chicago Tribune uviedol, že sa neobťažuje s pravidelným umývaním vlasov a už vôbec nie s ich stylingom.

Predstaviteľ Edwarda Cullena zo ságy Twilight vraj zistil, že keď si vlasy neumyl šesť týždňov, začali sa čistiť sami. Do umývania sa preto nijako extra nehrnie.

Pozri aj: Ktoré bezdetné celebrity nezatúžili po deťoch? Tieto sa vydali inou cestou!

Robert Pattinson

Zdroj: instagram.com/robertpattinsonofficial


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní