Inšpiratívny šatník Dominiky Cibulkovej: Nízka postava nemusí byť nevýhodou

Inšpiratívny šatník Dominiky Cibulkovej: Nízka postava nemusí byť nevýhodou
  • 24.10.2020
  • Radka Vargová

Dominika Cibulková patrí jednoznačne medzi najštýlovejšie Slovenky. Svojou vášňou k móde sa už roky netají. Už nejaký čas spolupracuje v tomto smere s popredným módnym stylistom Andrejom Kusalíkom. A keďže sú z nich výborní priatelia aj v súkromí, Andrej vie dokonalo odhadnúť jej vkus. Aké tipy by ste mali odpozorovať od bývalej tenistky aj vy?

Nízka postava, žiadny problém

Dominika má síce značne nižšiu postavu a tiež nenosí veľkosť 34, no i tak si rada oblieka kreácie, po ktorých by ženy s podobnými mierami takmer nesiahli. Dáva tak okoliu jasne najavo, že so správnymi kúskami naozaj môžete nosiť čokoľvek. Len to musíte vedieť nakombinovať. Preto Dominiku takmer vždy vidieť na podpätkoch. Tie opticky predĺžia jej postavu a rovnako tak ju zoštíhlia. Klasické nadčasové lodičky sú preto základom jej šatníka, na ktorom stavia takmer každý look.

Pozri tiež: Najštýlovejšie mamičky šoubiznisu: Bagárová, Žideková aj Ivana Gáborík majú čím inšpirovať

Medzi jej obľúbené kúsky patria aj púzdrové sukne. Ak nechcete, aby upútali práve na vašu výšku, dajte si záležať na strihu. Voľte asymetrické strihy a kvalitné materiály. Rázporok, prestrihy alebo akékoľvek aplikácie sú v tomto smere veľmi vítané.

Veľmi populárnym trendom posledné roky sú sukne či šaty v maxi dĺžke. A aj tu sa mnohé ženy s nižšou postavou zastavia a odmietajú niečo také nosiť. Ale opäť môžete vidieť, že to ide. Pokojne si aj vy môžete obliecť šaty po členky. Ak zvolíte spomínané podpätky a vrstvené modely, neurobíte krok vedľa. 

A i keď Dominika miluje uletené modely, nikdy nenosí nič prevzorované či extra divoký mix farieb. Naopak, i ona sa drží trendu – tón v tóne, vďaka čomu sú jej looky vždy dokonalé. A podobným smerom by ste mali ísť aj vy. Nižšie ženy s plnšou postavou by sa mali vyvarovať grafickým vzorom alebo kvetovým, naopak, môžete však siahnuť po drobných bodkách. Z farieb radšej vyberajte neutrálne a teplé odtiene a noste vždy len jednu výraznú farbu. Napríklad na doplnku.  


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 24.10.20 06:36

ĽŠ
karma
100.00

Inšpiratívny a vkusný šatník nielen pri nižšie postavy.

  • 0
Odpovedať

Anna Tlachova 24.10.20 14:51

AT
karma
118.00

Pekné inšpirácie

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 24.10.20 17:34

MM
karma
100.00

ja mám radšej kreatívnosť, nie je problém prezentovať značkové modely, ale využiť vlastnú fantáziu a tvorenie, keď na ne nemáme

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 31.10.20 06:52

MK
karma
100.00

Veľmi pekné - vždy iná žena ...

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 15.10.22 20:07

karma
-1.00

Vždy je upravená

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní