Kabelky, ktoré nedáš tento rok z ruky: Jarné módne trendy 2022

Kabelky, ktoré nedáš tento rok z ruky: Jarné módne trendy 2022

Začínate už pomaly vo vzduchu cítiť jar? Rozkvitajú vo vašej domácnosti tulipány, ktoré sú už opäť dostupné v obchodoch a pomaly sa zbavujete zimného oblečenia? Tak v tom prípade je správny čas zamerať sa na jarné trendy. Ak patríte k nákupným maniačkam, ktoré všetky e-shopy berú útokom, tak vedzte, že vždy skvelou voľbou je nákup kabeliek. Tie vám proste sadnú za každých okolností! Pri kúpe nových šiat alebo sukní sa nemusíte trafiť do správnej veľkosti. Topánky vás zase môžu otlačiť a spraviť otlaky na nohách, ale kabelka nie. Akákoľvek jej veľkosť vám sadne a dokonca sa nemusíte báť ani rôznych farebných výstrelkov. Táto jarná sezóna 2022 si dokonca vyžaduje zakomponovať rôzne farebné kúsky do outfitu.

Kabelka v polmesiacovom tvare

Bagetová taška z 90. rokov sa vyvinula do trošku modernejšej polmesiacovej taštičky, ktorú ocenia predovšetkým tie dámy, ktoré nepotrebujú so sebou ťahať množstvo vecí. Veď v podstate kabelka nie je ani určená na nosenie nákupov. V skutočnosti existuje niekoľko rôznych verzií týchto kabeliek, no spoločný majú zakrivený tvar. Niektoré výraznejší, iné menej.

Kabelka na rameno

Pri menších kabelkách ešte ostaneme. Aj keď mnohé z nás majú v obľube tzv. cross body kabelky, ani tieto na rameno nepatria k tým menej žiadaným. Hlavným znakom týchto kabeliek je výrazné ramienko, ktoré by malo aspoň nejakým spôsobom upútať.

Neónové kabelky

Čo tak vniesť trochu farieb do svojho outfitu? Dámske kabelky v jasných a žiarivých farbách sú jednoduchým spôsobom, ako svoj outfit oživiť a pridať tak trochu zábavy doň. Nemusia to byť vyslovene len kabelky v neónových farbách. Siahnite pokojne po zelenej, ružovej, nebesky modrej, červenej alebo inej farbe, ktorá hravo zapadne do vášho štýlu. V prípade týchto kabeliek tiež platí, že na veľkosti nezáleží.

Zaujme ťa aj: Dámska vesta PUFFER: Ako ju nosiť a kombinovať?

Veľké kabelky (tzv. oversize totes)

V prípade týchto tašiek sa dámy delia na dva tábory – niektoré ich návrat uvítali a iné rozhodne nie. Nemožno im však uprieť ich praktickosť, nakoľko sa do nich zmestí naozaj čokoľvek. Vyzerajú štýlovo, sú priestorovo veľké a sú dostupné aj v zaujímavých prevedeniach – čo sa tvaru či materiálu týka.

Gýčovité tašky

Toto asi nie je trend, ktorý by zaujal, ale tak prečo nie? Gýčovité kabelky so strapcami, perlami, kamienkami, retiazkami a inými zdobeniami sú vo veľkej miere trendy. A nie sú určené len na párty! Skombinujte ich s podobnými opaskami, jednoduchým tričkom a džínsami, ľahkými kvetinovými šatami a pod.

Inšpiruj sa: 14 inšpirácií na jarné vence, ktoré vnesú farby a pozitívnu náladu do domácností


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 06.03.22 12:07

KK
karma
105.00

Chystám sa kúpiť si novú kabelku.

  • 0
Odpovedať

Katarína Kačuriková 11.03.22 08:07

karma
113.00

Treba si spraviť radosť v tejto dobe :) Máte aj konkrétnu predstavu ?

  • 0
Odpovedať

Anna Jasná 24.04.22 20:38

AJ
karma
-1.00

Vzhľadom na moju výšku si oversize kabelky žiaľ nemôžem dovoliť, ostáva mi ich len obdivovať na vysokých dámach:)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní