Módna abeceda I.: Ako sa obliecť podľa aktuálnych trendov?

Módna abeceda I.: Ako sa obliecť podľa aktuálnych trendov?

Postupne začína svet ožívať a s príchodom nového roka sa začínajú konať módne prehliadky, aj keď len online, no to znamená, že nasledujúce mesiace sa budú niesť v znamení rôznych trendov. Už len príchod samotného jarného obdobia naznačuje, že sa bude niesť v znamení veľkoleposti a mnohých trendov, ktoré ohúria nejednu ženu. Necháte sa „influencnúť“ nejakým trendom, ktorý bude stáť za to?

V prvom rade bude veľkým trendom oversized sako po partnerovi, ktoré môžete kombinovať s džínsami, ale aj so šortkami alebo sukňou či šatami. Pozornosti neuniknú ani pastelové farby či šatky vo vlasoch, respektíve na hlavách. A mimochodom, ak vo svojom šatníku ešte nemáte žltú kabelku, tak túto jar si minimálne jednu musíte zaobstarať. Je to neuveriteľné, ale aj taký malý doplnok dokáže rozžiariť celý outfit. Nechajme jarné trendy trendmi a poďme sa spolu pozrieť na aktuálnu módnu abecedu F&F. Čo je podľa nej trendy a ako by sa mali obliekať skutočné dámy?

rúško, čelenka, džínsová bunda

Zdroj: pinterest.com / F&F

A-aktuálnosť, B-bunda, C-čelenky

Ak si zostavujete outfit do práce alebo na rande, tak by ste sa mali zamerať na aktuálnosť. Keďže aktuálne svetom otriasla pandémia, ktorá nás núti dodržiavať isté opatrenia, tak by sme sa im mali prispôsobiť. Ochrana je teda na prvom mieste a chrániť by sme sa mali predovšetkým prostredníctvom masiek. Aktuálnosť v módnom priemysle vám zaistí elegantná čierna maska na tvár, ktorá sa hodí takmer ku všetkému. Čierna neobmedzuje žiaden stajling, tak hor sa na prechádzku alebo do práce.

Keďže sa trendy stále vracajú a niektoré u nás prebývajú aj dlhšiu dobu, tak je vhodné vpustiť ich do šatníka. V žiadnej skrini sa nestratí denimová bunda, ktorá doplní akýkoľvek outfit. Či už svetlá alebo tmavá, úzka alebo širšia – jednoducho ju musíte mať.

Čo sa týka doplnkov, tak nestarnúcou klasikou sú čelenky. Udržiavajú vaše vlasy od tváre a zároveň každý účes ozvláštnia. A obzvlášť v prípade, keď máte „bad hair day“.

dámske šaty

Zdroj: F&F / pinterest.com

D-detaily, E-elegancia, F-emme fatale

Všetko je o detailoch. Dokonca aj outfit je postavený na tých najmenších detailoch. Preto nezabúdajte na fakt, že každý outfit by mal byť dotiahnutý do posledného detailu. Tým môže byť elegantný šperk, ktorý podčiarkne aj váš femme fatale look. K takémuto looku rozhodne patrí aj červený rúž na pery. Aj v tomto prípade však platí, že niekedy menej je viac. Zbytočne neexperimentujte, aby ste celý svoj look neprekombinovali!

Vrcholom elegancie sú šaty, ktoré by nemali chýbať ani vo vašom šatníku. V každom ročnom období ich môžete krásne kombinovať. Na jar a jeseň s lodičkami alebo členkovými topánkami. V zime s vysokými čižmami a v lete zase so sandálikmi.

Zaujme ťa: Nadrozmerné nohavice: Horúci trend, ktorý musíš mať!

glamour štýl a hnedá v šatníku

Zdroj: pinterest.com / F&F

G-glamour, H-hnedá

Všetky máme na to, aby sme sa stali divou. A pritom stačí tak málo na to, aby sme sa tou divou aj skutočne stali. Podčiarknite svoju osobnosť glamour štýlom a doplnkami, ktoré vás rázom rozžiaria. Božský strih vlasov, mierny výstrih, ktorý čo-to odhaľuje, obtiahnuté oblečenie, ktoré odhaľuje zvodné ženské krivky,...

Nielen glamour výzor je veľkým trendom. Dnes je veľkým hitom ladenie oblečenia tón v tóne a predovšetkým v hnedej alebo ťavej farbe. Hnedá (v rôznych odtieňoch) je v podstate nová čierna, preto nech si vyberiete akýkoľvek kúsok v tomto odtieni, budete trendy. Za pozornosť určite stojí aj pohodlné domáce oblečenie, ktoré sa nemusíte báť vyvetrať ani v meste. Tepláková súprava v kombinácii s teniskami a kabátom vás dostane do kolien.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Katarína Konečná 20.02.21 18:33

KK
karma
109.00

modrá denimová bunda je super

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 07.03.21 18:19

karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Natálie Veselá 31.03.21 20:53

NV
karma
-1.00

kožene nohavice sa mi velmi pačia, clekovo je tento outfit velmi pekny, decentny a žensky. Moj štyl

  • 0
Odpovedať

Helena Vojteková 09.04.21 12:04

HV
karma
-1.00

Odkedy mám deti, veľmi oceňujem praktické šaty v šatníku, obohatila som si šatník o pár kúskov a nielen sebe ale aj obom dcéram (vlastne inšpirácia je práve zo šatníka mojich dcér, + ešte to krásne doladíme farebnými, často kontrastnými pančuškami, väčšinou jednofarebnými)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní