Módna abeceda III.: Ktoré trendy nevychádzajú z módy?

Módna abeceda III.: Ktoré trendy nevychádzajú z módy?

Najaktuálnejšie módne trendy sú tie, ktoré sú ľahko nositeľné a za týchto zvláštnych okolností aj pohodlné. Či už sa prezliekame z pyžama len kvôli mítingu cez internet, prechádzke so psom či prechádzke v prírode, mali by sme si uvedomiť, že by sme sa nemali zanedbávať. Aj keď sa pocit pohodlia stal synonymom minulého roka, niektoré trendy sú tú stále a vybudovali si svoju pozíciu v našich šatníkoch na dlhší čas.

Predpovedanie módnych trendov na najbližšie obdobie je trošku trúfalé, no módni návrhári hľadajú inšpiráciu medzi celebritami a influencermi na sociálnych sieťach, ktorí začali v tejto dobe preferovať pohodlnú módu. Módna abeceda F&F vám priblíži, čo je v móde už nejaký ten piatok.

ako nosiť džínsy

Zdroj: pinterest.com / F&F

R-rifle, S-spodná bielizeň, T-topánky

Aký je univerzálny kúsok, ktorý sa nestratí v žiadnom šatníku? No predsa džínsy alebo inak povedané rifle, ktoré mnohé nosíme dovtedy, kým nie sú celé vyšúchané. Krásne ladia s lodičkami, teniskami aj čižmami. Rifle sú dokonca dostupné v rôznych strihoch a pre rôzne typy postáv. Aktuálne obľúbenými sú boyfriend džínsy alebo ich opak, skinny jeans.

Čo sa týka topánok, tak tú sa trendy rôznia. Najženskejšie sú, samozrejme, lodičky, ktoré dokážu opticky nohy predĺžiť a čiastočne aj zoštíhliť. Pre väčšie pohodlie mnohé z nás volia skôr balerínky či práve tenisky. V domácom prostredí našu pohodu a teplo zabezpečia mäkučké papuče, ktoré v F&F nájdete hneď v niekoľkých prevedeniach.

S ako sukne, silueta, sako, silonky i spodná bielizeň. Spodná bielizeň je jednou vrstvou oblečenia, ktorá nás zahreje a je aj akousi oporou pre ženské prsia. Nehovoriac o tom, že spodná bielizeň je sexy a v niektorých prípadoch dokáže mužov rozpáliť a priviesť do nepríčetná. No čo, romantika je romantika.

vrstvenie a zvieracie vzory

Zdroj: F&F / pinterest.com

U-úplet, V-vrstvenie, Z-zvieracie vzory

Najvďačnejší materiál, ktorý nájde svoje uplatnenie v každej sezóne. Je príjemný na dotyk, príjemný na telo a ohľaduplný k našej pokožke. V lete je ideálne siahnuť po tenšom úplete a v zime zase po hrubšom, pretože dokáže krásne zahriať. Oblečeniu z úpletu nemožno odoprieť, že sa dá skvelo kombinovať s rôznymi ďalšími kúskami.

Keď už sme spomenuli tú kombináciu, tak sa zastavíme aj pri vrstvení. Jedna vrstva je obstojná, dve akceptovateľné, no tri vrstvy už sú trendy. Už je to nejaký ten rok, čo sa o vrstvení hovorí ako o trende, ktorý netreba prehliadať. Totižto, ak skombinujete správne kúsky, budete vyzerať očarujúco a chic.

V našej abecede sa dostávam na koniec a nemôžeme ju ukončiť ničím iným, než tým najväčším trendom – zvieracie motívy. Leopard, had, zebra, žirafa, krokodíl – všetky zvieratá a ich vzhľad sa stal predmetom mnohých módnych návrhárov, ktorí zvieracie motívy zakomponovali do svojich módnych kolekcií. Na mestskú džungľu stavili slávne mená ako Gucci, Saint Laurent, Paco Rabanne či módny dom Balenciaga.

Odporúčame: Najnovšie hodinkové trendy: S akým oblečením sa budú dopĺňať?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Katarína Konečná 26.02.21 11:42

KK
karma
109.00

okrem zvieracích motívov mám v šatníku všetko

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 26.02.21 22:09

karma
100.00

Zvierací motív nemusím mám veľa nadčasových kúskov sú stále IN

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 27.02.21 07:55

ĽŠ
karma
100.00

Rifle sú určite univerzálnym kúskom a nechýbajú v žiadnom šatníku.

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 27.02.21 15:29

MM
karma
100.00

topánky sú alfou aj omegou, s topánkami sa dá všetko pokaziť, ale aj napraviť

  • 0
Odpovedať

Ľudmila Sedlická 28.02.21 12:05

ĽS
karma
105.00

Zvieracie motívy nie sú moje obľúbené.

  • 0
Odpovedať

Libuše Šumná 02.03.21 19:00

karma
113.00

zvířecí motivy nejsou můj styl

  • 0
Odpovedať

Helena Vojteková 09.04.21 12:10

HV
karma
-1.00

ani ja nemusím zvieracie motívy, keď tak, musí to byť veľmi rafinovane skombinované, nie prvoplánovo

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní