Oversized tričko v centre pozornosti: Takto v ňom budeš vyzerať skvelo!

Oversized tričko v centre pozornosti: Takto v ňom budeš vyzerať skvelo!

Teraz je v móde všetko nadrozmerné. Či už ide o saká alebo práve tričká, oversized strih akosi prevláda u módnych dizajnérov. Niekomu sa takýto štýl páči a niekomu nie, pretože v takomto oblečení vyzerá ako v mechu. Avšak, aký je správny kľúč ku kombinovaniu a noseniu oversized trička?

Základom je hra s tvarom a proporciami. Nadrozmerné tričko je totižto niečo viac než len skromná základná vrstva. Dokonca ho možno nastajlovať na množstvo rôznych príležitostí. Pokiaľ však ide o oversized tričká, možnosti sú nekonečné. Ak sa odkloníte od priliehavých strihov, nadrozmerné trička vám poskytnú priestor pre kombinovanie a stajlovanie. Je len na vás, ako veľké tričká si zvolíte, nakoľko ich spektrum je naozaj široké. Môžete napríklad zvoliť o niečo väčšiu veľkosť, než je vaša bežná konfekčná a takéto tričko využiť namiesto šiat alebo ako tuniku. Či už zvolíte čisté jednofarebné tričko alebo tričko s potlačou.

Poradíme vám, ako nosiť oversized trička v bežný deň, ale aj na večerné udalosti – napríklad rande a pod.

Pozri aj: Dámska maxi sukňa – ako a s čím ju kombinovať? Inšpiruj sa!

oversized tričko a džínsy

Zdroj: pinterest.com/spotern/

S džínsami sa kombinujú najlepšie

Ak by nejaké dva módne kúsky mali tvoriť sesterstvo, boli by to džínsy a oversized tričká. Tieto kúsky a materiály spolu dokonale ladia a pôsobia uvoľnene bez akejkoľvek námahy. Je to kombinácia ideálna na bežné dní. To však neznamená, že takýto outfit nemôžete voliť aj na večernú príležitosť. Stačí sa len pohrať s farbami, materiálmi a siluetou oboch kúskov.

To znamená, že voliť by ste mali skôr oversized tričká v tmavších farbách. Takéto tričko zastrčte do slim džínsov rovnako v tmavšej farbe. Celý outfit však môžete „rozbiť“ farebnejším sakom alebo lodičkami v zaujímavej farbe.

Inšpiruj sa: Top 25 najlepšie oblečených celebrít roku 2022. Koho tipuješ ty?

oversized tričko a sukňa

Zdroj: pinterest.com/Fashionista0704/

A čo sukne v kombinácii s nadrozmerným tričkom?

Pokojne voľte aj takúto kombináciu. Aby vám však sukňa čo najviac lichotila, voľte takú, ktorá má vysoký pás. Tričko do sukne zastrčte a buďte trendy. A prečo práve sukňa s vyšším pásom? Hlavne preto, že do čohokoľvek s nízkym pásom sa tričko zastrkuje o niečo ťažšie a zložitejšie. Teda, zložité to nie je, ale v okolí pásu by ste mali povytiahnuté a naskladané tričko, ktoré by vám nemuselo lichotiť – naopak, mohlo by vás robiť širšími.

Pokiaľ zvolíte jednofarebnú sukňu, tak sa nebojte siahnuť po tričku s potlačou alebo s nejakým zaujímavým vzorom. Naopak, ak budete voliť vzorovanú sukňu, čo sa týka výberu trička, držte sa pri zemi a voľte jednofarebné verzie.

Neprehliadni: Barbiecore móda v súčasnosti: Ideš si aj ty na dievčenskej vlne v dospelosti?

oversized tričko a šortky

Zdroj: pinterest.com/byalainanicole/

Oversized tričko a krátke nohavice (šortky)

Móda 80. a 90. rokov bola a aj stále je jedným z najväčších módnych trendov roku 2022. A keď to vezmeme z tohto uhla pohľadu, tak veľkým trendom je kombinácia cyklistických šortiek a oversized trička. Na rýchly nákup alebo na prechádzku je to ideálny outfit. Dokonca podobný outfit v niekdajšej dobe predviedla aj princezná Diana. Nadrozmerné tričko dokonale spolupracuje s tesnejším odevom v dolnej polovici, čím sa krásne vyvažuje celá ženská silueta.

Veľký potenciál však majú aj ďalšie strihy šortiek – napríklad dlhšie šortky po kolená, priliehavé šortky z rôznych materiálov a pod. Ak chcete zachovať rovnováhu, vyberte si šortky s úzkym pásom, do ktorých môžete tričko zastrčiť.

Zdroj foto - úvodná koláž: pinterest.com/ngozamay, pinterest.com/society19


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Janka Komadova 26.08.22 09:54

karma
-1.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 26.08.22 10:12

KK
karma
105.00

to tu už bolo, móda sa vracia, ale nie je to moja šálka kávy, nosím to iba ako domáce oblečenie, nakoľko je to pohodlné

  • 0
Odpovedať

Lenka Šluchová 26.08.22 16:52

karma
-1.00

Veľmi sa paci oversize oblečenie. Vyzerá to dobre a nevidno tak nedokonalosti na tela

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Stanková 27.08.22 15:02

AS
karma
108.00

mám rada voľné oblečenie

  • 0
Odpovedať

Iveta Moravčíková 27.08.22 18:36

IM
karma
100.00

Tričká mám velmi rada a vypadá to perfektne

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní