Plavky podľa celebrít: Dala by si prednosť tým od Gigi alebo Kim?

Plavky podľa celebrít: Dala by si prednosť tým od Gigi alebo Kim?

Každý rok si vyberáme dámske plavky, v ktorých ohúrime nejedného chlapa na babskej dovolenke či pri bazéne na kúpalisku. Trendy v oblasti tohto módneho kúsku sa každý rok menia. Rok od roku nás dizajnéri dokážu prekvapiť ozajstnými skvostmi – niektorí v dobrom a iní skôr dokážu svojimi kreáciami pobúriť.

Samozrejme, aj v tomto roku sú plavkové trendy naozaj rozmanité. O väčšie slovo sa hlásia jednodielne plavky, háčkované plavky či dvojdielne tzv. high waisted plavky (plavky s vysokým pasom).

Avšak, ak chcete plavky, aké nemá každá druhá žena na kúpalisku, tak v tom prípade hľadajte inšpiráciu u celebrít. Mnohé osobnosti sa spojili s rôznymi značkami, a tak pred letom vyšli na trh s plavkami, aké sa len tak nevidia.

Odporúčame: Volány v centre pozornosti: Toto leto im neodolá žiadna dáma

Gigi Hadid x Frankies Bikini

Zdroj: instagram.com/frankiesbikinis/

Gigi Hadid x Frankies Bikini

Francesca Aiello, zakladateľka Frankies Bikinis, sa s Gigi Hadid pozná už od školských čias. Ako sama pre zahraniční portál Vogue uviedla, Gigi je tvrdo pracujúca, neuveriteľne inteligentná a je to typ človeka, ktorý robí všetko pre to, aby sa ľudia v jej okolí cítili byť milovaní. Keďže spoločne vyrastali, mnohé dní trávili na pláži, noci prespávali pod holým nebom a svoje eskapády dokumentovali na jednorazové fotoaparáty.

Obe našli úspech v módnom priemysle – Gigi ako supermodelka a Francesca ako osoba, ktorá stojí za značkou plaviek a rekreačného oblečenia pre ženy. V tomto roku spojili svoje mená a vytvorili kolekciu plaviek, ktoré sa len tak bežne nevidia.

Osobitý štýl Gigi sa odráža v detailoch, ako sú kvetinové potlače a volány zjemňujúce výrazné siluety. Klasické plavky s trojuholníkovými košíčkami, plavky s hranatým výstrihom, tankiny, jednodielne plavky so zaujímavo vytvoreným dekoltom (v tvare bardot alebo balkonetovej podprsenky) – to možno zaujme aj vás.

Pozri tiež: Dámske letné sandále, pri ktorých zohráva hlavný prím lano: Stav na námornícku eleganciu

Kim Kardashian Skims bikiny

Zdroj: instagram.com/skims

Kim Kardashian Skims bikiny

Žiadnemu pozornému oku neunikol obchodný duch klanu Kardashians. Kardashianky proste vedia premieňať svoje nápady na peniaze, ktoré sa im častokrát sypú a ani nevedia ako. Samozrejme, aj Kim sa preslávila vďaka reality show o svojej rodine, ale aj vďaka sociálnej sieti Instagram či svojimi výstrednými outfitmi.

Značku Skims založila v roku 2018, no konečne sa mnohí jej fanúšikovia dočkali aj kolekcie plaviek, ktorú sama navrhla. Kim vsadila na plavky, ktoré sa len tak nikde nevidia. Ak sa vám páči trojuholníkový vrchný diel, tak pokojne po ňom siahnite a skombinujte ho napríklad s cyklistickými šortkami, ktoré nahrádzajú spodný diel plaviek.

Nechcete byť na pláži príliš výstredné? Tak v tom prípade Kim navrhla niečo aj pre vás – plavecké tričko, ktoré môžete zase skombinovať s bikiny spodným dielom. Celkovo Kim navrhla 19 kúskov, ktoré môžete medzi sebou jednotlivo kombinovať. Samozrejme, každý diel plaviek sa predáva osobitne, takže môžete kombinovať ako sa vám zachce – rôzne vrchné a spodné diely, ale aj rôzne farebné prevedenia.

Plavky, ktoré si sama navrhla sú vyrobené zo zmesi spandexu a recyklovateľného nylonu, vďaka čomu by mali byť pohodlné.

Zdroj foto - úvodná koláž: instagram.com/skims, instagram.com/frankiesbikinis/

1 z 10

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Martina Varhaníková 04.06.22 18:20

karma
110.00

niektoré vyzerajú netradičné, ak sa chcem opáli, tak mám rada čo najmenej látky- Ale aj športové plavky sú ok.

  • 1
Odpovedať

Soňa Horáčková 09.06.22 14:26

SH
karma
123.00

mám rada dvojdielne plavky, ale aj tieto vyzerajú zaujímavo

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 19.01.23 20:02

karma
-1.00

Mám rada celé plavky

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní