Štýl obliekania podľa horoskopu: Ktoré farby a kúsky svedčia vášmu znameniu?

Štýl obliekania podľa horoskopu: Ktoré farby a kúsky svedčia vášmu znameniu?
  • 15.03.2023
  • Michaela Krivdová

Móda nepozná hranice. To, čo svedčí jednej žene, nemusí pristať druhej. Stáva sa vám, že neviete, po akom kúsku siahnuť?

Nechajte sa inšpirovať v móde podľa typu osobnosti a s ohľadom na to, v akom znamení zverokruhu ste sa narodili.

Premýšľate, ako sa obliekať štýlovo? Hviezdy vám pomôžu zahviezdiť a odhalia, ktoré farby sú pre vás vhodné.

Vodnár

Vhodné farby: modrá a fialová

Pohodlnosť a sloboda. Vaša umelecká duša sa odráža aj v obliekaní. A tak nie je problém stretnúť vás v módnych kreáciách, ktorým rozumiete len vy. Pristanú vám svetre v kombinácii so sukňami, voľné tuniky a šaty, v ktorých netrpí vaša sloboda. Hrajte sa s farbami a výraznými šperkami. Bohémsky štýl oblečenia vám naozaj pristane.

zelená

Zdroj: pinterest.com / agazeta.com.br

Ryby

Vhodné farby: zelená a biela

Okrem týchto farieb vám mimoriadne pristane aj modrá, vzory, opasky a doplnky od výmyslu sveta. Viete ohúriť nielen hlbokým výstrihom, ale aj mini dĺžkou tak, že váš outfit nevyzerá lacno a vyzývavo. Okrem odvážnych kúskov si viete obliecť aj oblečenie voľnejšie a tak ste vždy iná a svojim spôsobom nečitateľná.

Baran

Vhodné farby: červená a biela

V obliekaní toto znamenie preferuje ženskosť a žena presne vie, čo jej pristane. Aj preto sa nedá ovplyvniť aktuálnymi trendami, nerada vystupuje zo svojej komfortnej zóny. Nevonia jej ani extravagancia, ani veľa obdivných pohľadov. Pri nákupe oblečenia prevyšuje kvalita nad kvantitou.

červená

Zdroj: pinterest.com / alysonhaley.com

Býk

Vhodné farby: ružová a tyrkysová

Outfity tón v tóne, čisté línie, ale aj množstvo oblečenia, na ktoré v šatníku zbytočne padá prach. Ženy narodené v tomto znamení by sa mali zamerať na ľahko kombinovateľné kúsky, ktoré oživia sviežimi farbami. Nezabúdajte, že menej je naozaj viac.

Blíženci

Vhodné farby: žltá a strieborná

Ak ste žena Blíženec, sama veľmi dobre viete, že móda je hra a presne preto vás baví nielen ju sledovať, ale si aj trendy kúsky kupovať. A vo veľkom štýle. Faktom ale je, že dokážete všetky kúsky vynosiť a nebojíte sa do outfitu priniesť nový závan aj v podobe mužských prvkov.

Rak

Vhodné farby: modrá a tyrkysová

Jemnosť, elegancia a romantická móda, to je presne to, čo toto znamenie vystihuje. Račice patria medzi ženy, ktoré milujú módu a jednotlivé kúsky vedia nielen dokonale zladiť, ale aj „predať“. Okrem jemných farieb rady vsádzajú aj na jemné materiály a prvky, akými sú volány či nežná čipka.

tyrkysová

Zdroj: pinterest.com / the--one.tumblr.com

Lev

Vhodné farby: oranžová a žltá

Toto znamenie zverokruhu si potrpí na luxus nielen v oblečení, ale aj doplnkoch. Ženy levice sú pre okolie neprehliadnuteľné a vyznačujú sa vycibreným vkusom. Aby váš outfit nepôsobil až príliš strojene a honosne, skúste drahé kúsky kombinovať s bežne dostupnými v jednoduchých strihoch a materiáloch.

Panna

Vhodné farby: tmavomodrá a strieborná

Panny sú praktické a štýlové zároveň a nebránia sa výraznejším kontrastom pri jednotlivých materiáloch. Kožu nosia s hodvábom, blízky je im aj športový štýl, aj klasická kombinácia bielej s čiernou. Nadčasovosť a funkčnosť, to je presne to, čím sa v móde riadia. Dokonalý outfit vedia vkusne doplniť štýlovými doplnkami.

strieborná

Zdroj: pinterest.com / emersonfry.com

Váhy

Vhodné farby: bledomodrá a ružová

Ženy, ktoré sa narodili v tomto znamení často svoj štýl v obliekaní hľadajú. Ak ho však nájdu, zostávajú mu verné a nie vždy experimentujú. Potrpia si na nadčasové kúsky v šatníku, ktoré sa ľahko medzi sebou kombinujú. Jednoduchosť štýlu vedia pozdvihnúť na inú úroveň doplnkami, pri ktorých sa neboja farieb. Vo výbere farieb sú však striedme.

baby pink

Zdroj: pinterest.com / margoandme.com

Škorpión

Vhodné farby: hnedá a čierna

Rafinované a asymetrické strihy, odvážne materiály a outfity ako vystrihnuté z aktuálneho vydania módneho časopisu. Ženy „Škorpiónky" módou žijú a v ich šatníku sa vždy objavujú aktuálne trendy. Svedčia im a dobre sa cítia v menej výrazných farbách, s minimom doplnkov.

Strelec

Vhodné farby: sýta modrá a fuksiová

Pohodlie a nadčasovosť, to je to, na čo pri výbere kúskov do šatníka upriamujú pozornosť najviac. Hoci sú tieto ženy temperamentné a hravé, pri výbere farieb vedia urobiť krok vedľa. Dve výrazné farby naozaj stačia a nebojte sa okrem nohavíc siahnuť aj po ženskom kúsku, ktorým sú šaty či sukňa.

sukňa

Zdroj: pinterest.com / vintagesphere.blogspot.com

Kozorožec

Vhodné farby: čierna a béžová

Ich outfity môžu niekedy pôsobiť pochmúrne, keďže nosia veľa čiernej farby. Hoci je táto farba nadčasová, skúste ju zjemniť aj béžovou či smaragdovo zelenou. Investovať do pár výraznejších prvkov sa oplatí aj napriek tomu, že módu moc neprežívate a nie ste ochotná na ňu minúť majland.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ: Jazyk lásky podľa zmenenia zverokruhu: Gestá, darčeky či objatia? Čo oceníš najviac?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Katarína Konečná 15.03.23 10:28

KK
karma
105.00

moje znamenie farebne neodhadli, mám rada úplne iné farby

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 30.03.23 16:47

karma
-1.00

Som lev a mám rada źltu a oranžovú až na to že nemám luxusné a drahé kúsky

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní