Najvernejšie znamenia zverokruhu: Tieto berú lásku naozaj vážne

Najvernejšie znamenia zverokruhu: Tieto berú lásku naozaj vážne

V nedávnom článku sme sa venovali nevere podľa znamenia a odhalili sme najväčších neverníkov zverokruhu, ale aj najviac flirtujúce znamenia. Ide o pomerne pikantnú tému, pri ktorej však treba uznať jednu vec. Konkrétne to, že ľudí, ktorí sa v uvedených znameniach narodili, nemôžeme paušálne označiť za tých, ktorí s istotou svojho partnera či partnerku podvedú. To totiž záleží nielen od znamenia, ale aj od morálnych a mravných kvalít konkrétneho jednotlivca. No na druhej strane majú predsa len k nevere akýsi nábeh.

 
 

Dnes sa však pozrieme na úplne opačnú stránku problematiky. Ktoré znamenia možno označiť za tie najvernejšie podľa hviezd? Vernosť, stabilita a rodinné nastavenie - ktoré znamenia zverokruhu majú tieto vlastnosti zakorenené v povahe?

RAK (22.06. – 22.07.)

Asi najďalej od nevery, ale aj od okázalého flirtovania drží svoju pozíciu znamenie Raka, ktoré sa vyznačuje serióznosťou a jeho rodinné založenie je taktiež mimoriadne silné. V partnerstve sa na Raka môžete spoľahnúť, jeho city sú takpovediac neprekonateľné a v mnohom dá aj na svoju intuíciu. Citlivo vníma každý záchvev prípadnej partnerskej nestability a robí všetko pre to, aby zväzok so svojou polovičkou posilnil. Určite nemá v povahe riskovať a pokaziť si svoj partnerský vzťah, práve naopak. S najväčšou pravdepodobnosťou na neveru ani len čisto hypoteticky nepomyslí. Takéto zmýšľanie mu totiž vôbec nebýva blízke.

Pozri aj: Vieš, kto je nepredvídateľný? Sú to ľudia v týchto znameniach

vernosť

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Kozorožec má akosi v povahe, že musí byť 100-percentný, a to ako vo výkonoch v práci, tak aj v partnerstve. Keď sa zaviaže partnerke či partnerovi, svoj sľub vernosti neporuší. A to dokonca ani v prípadoch toho najväčšieho pokušenia, má totiž svoje emócie dokonale pod kontrolou. Ba dokonca na neveru nepomyslí ani vtedy, keď to s jeho vzťahom nie je úplne najružovejšie a prechádzajú s partnerkou či partnerom krízovým obdobím. Rovnako uvážlivé a seriózne konanie však očakáva aj od svojej polovičky. I keď veľa slov lásky z neho pravdepodobne nedostanete, svoje hlboké city prejavuje najmä činmi. Na Kozorožca sa jednoducho dá spoľahnúť.

verné znamenia

Zdroj: Shutterstock®

PANNA (24.08. – 23.09.)

A do tretice je najvernejším zlatíčkom zverokruhu, ako inak, cnostná Panna. Dobre, možno nebýva taká cnostná a dokonalá za každých okolností, ale čo sa partnerstva či manželstva týka, nemá jednoducho v povahe byť neverná. Svoju polovičku si totiž dôkladne vyberá a následne nemá dôvod na to, keď ju konečne nájde (jej kritériá výberu bývajú totiž dosť náročné), aby niečo také robila. Taktiež tu teda svoju úlohu zohrávajú nielen srdce a city, ale v jej prípade aj racio.

Všetky tri spomínané superverné znamenia spája to, že v prípade nevery svojho partnera či partnerky vnímajú túto zradu ako koniec sveta a v podstate taktiež ako svoju veľkú prehru. Len veľmi ťažko sa cez to prenášajú a spravidla im trvá naozaj veľmi dlhú dobu, kým si zahoja svoje rany a môžu ďalej plnohodnotne fungovať.

Medzi verné znamenia zverokruhu môžeme zaradiť aj Býka. Síce sa o tomto znamení hovorí, že je žiarlivé, no na druhej strane nedáva žiadne zámienky svojmu partnerovi na to, aby žiarlil. Preto sa považuje za verné znamenie horoskopu. K týmto znameniam patrí aj Škorpión, ktorý všetky záväzky berie vážne. 

Neprehliadni: Patríš medzi najkreatívnejšie znamenia horoskopu? Pozri sa na to

Aktualizovaný článok: 6.11.2022


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Ľubica Šťastná 29.11.19 05:02

ĽŠ
karma
100.00

Absolútne sedí!

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 29.11.19 08:00

MR
karma
114.00

poznala som kozorožca, naozaj rodinne založený muž - kam prišiel založil rodinu, mal 3 deti s 3 ženami ....všade sú výnimky

  • 6
Odpovedať

Barbora Kubelková 03.12.19 13:37

karma
113.00

Tiež si myslím, že je to veľmi individuálne a závisí aj od iných okolností ako od dňa narodenia. Aspoň v tomto prípade..

  • 0
Odpovedať

Libuše Šumná 15.12.19 14:11

karma
113.00

jsme s manželem 50. roků a chce to pevné nervy na znamení nezáleží

  • 2
Odpovedať

Jana Komadová 18.12.19 20:47

karma
100.00

Syn je rak a sedí to

  • 1
Odpovedať

Peter Gavlas 29.12.19 16:21

PG
karma
-1.00

Ako Kozorožec som spokojný :)

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Stanková 01.12.22 08:39

AS
karma
108.00

vernosť sa v tejto dobe veľmi "nenosí"

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní