Nevera podľa znamenia: Pozor, toto sú najväčší neverníci zverokruhu!

Nevera podľa znamenia: Pozor, toto sú najväčší neverníci zverokruhu!

Myslíte si, že vo vzťahu dvoch ľudí môže byť ešte bolestivejšie precitnutie ako nevera? Je to naozaj ťažká téma a siahodlhé diskusie sa vedú aj o tom, či dať neverníkovi druhú či tretiu šancu. My však toto riešiť nebudeme. Pozrieme sa na tento vážny problém z hľadiska znamení. Niektoré majú totiž k nevere predsa len o čosi bližšie. A vy asi chcete vedieť, a to najmä v prípade, ak sa váš vzťah ešte len rozbieha, či má váš partner alebo partnerka predpoklady skĺznuť na „zlé chodníčky“. Poďte sa na to pozrieť!

Pozri aj: Najvášnivejšie znamenia horoskopu: Pozri, komu „vrie“ krv v žilách

flirtovanie

Zdroj: Shutterstock®

Flirtujú, ale zahýbanie nie je úplne ich parketou

Ešte pred znameniami, ktoré majú väčšie sklony k nevere, si však prejdime tie, ktoré síce v sebe nosia viac ohňa a potrebujú sa možno trošku popredvádzať či poflirtovať si, no v princípe sa držia len v tejto línii a ďalej už veľmi nejdú.

Za majstrov flirtu možno označiť Strelca a Leva. Sú taktiež veľmi radi v epicentre pozornosti a imponuje im, keď po nich niekto túži. Pravdou je, že sa s obľubou „povyhrievajú“ v prejavenej náklonnosti, ba dokonca možno aj spôsobia akési plané nádeje na opačnej strane, ale potom pekne odkráčajú za svojím vyvoleným či vyvolenou. Ich vzťah by musel mať naozaj vážne trhliny, aby sa dopustili nevery. A napríklad taký Lev (ak je už v stabilnom manželstve a nič mu nechýba) je na takéto čosi dokonca až lenivý.

Menej ohnivými a taktiež o čosi menej nápadne, no pritom sofistikovane flirtujúcimi sa môžu javiť ľudia v znamení Rýb. Ryby sú taká tá „tichá voda“. Zanechajú hlboký dojem, navnadia, možno aj zapália vášeň v tom druhom, ale k činu v podobe nevery väčšinou nedochádza. Druhá stránka Rýb je totiž až príliš konzervatívna a rodinne založená, takže v tomto znamení je naozaj núdza o nefalšovaných „rozvracačov rodín“.

najnevernejšie znamenia

Zdroj: Shutterstock®

Neverníci zverokruhu

Áno, samozrejme, treba to brať s rezervou, pretože je možné, že práve váš partner či partnerka v danom znamení má pevné morálne zásady a nenechá sa zlákať, nech by pred ním stála a náklonnosť by mu prejavovala supermodelka či supermodel. Je to aj o vnútornom nastavení, no isté tendencie určujú aj hviezdy. Niektoré znamenia k tomu jednoducho majú minimálne o krôčik bližšie ako iné. Na koho si teda dávať väčší pozor?

Sú to zaiste Váhy, ktorých nejednoznačnosť a akási neukotvenosť sa prejavuje aj v partnerskom živote. Človek vo Váhach dokáže využiť príležitosť na neveru, ak sa mu ponúka. No v tomto znamení nájdeme aj jednotlivcov, ktorí ju priam vyhľadávajú a potrebujú si ňou trošku „okoreniť“ život. A v konečnom dôsledku nemajú ani problém zdôvodniť si svoje konanie tak, aby sa necítili zle.

K morálnemu prešľapu, ktorou nevera istotne je, majú pomerne blízko aj Blíženci. Ide rovnako ako u Váh o vzdušné, také trošku „ulietané“ znamenie, ktoré mení často svoje postoje, myšlienky a v tomto znamení sa vyskytujú aj jedinci, ktorí nemajú problém meniť aj partnerov, prípadne mať viac paralelných vzťahov. Aj v tomto aspekte sa prejavuje ich pomerne nekonvenčné zmýšľanie.

No a do tretice možno medzi najväčších neverníkov zverokruhu zaradiť aj Barana. Niekedy koná až príliš impulzívne a svoje konanie teda môže časom aj oľutovať. Nejde však o to, že by chcel byť neverný, ale jednoducho sa nechá strhnúť vášňou. Na druhej strane je však zaujímavé, že síce toto znamenie patrí k neverníkom, samo by neveru nevedelo odpustiť. Jednoducho si znamenie zverokruhu Baran vyžaduje vernosť svojej polovičky, nakoľko patrí medzi veľmi žiarlivé znamenia. Už len malý letmý flirt partnera / partnerky by mohol spôsobiť problém vo vzťahu.

Neprehliadni: Patríš medzi najkreatívnejšie znamenia horoskopu? Pozri sa na to

Naposledy aktualizovaný článok: 2.5.2022


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

9 komentárov

Ľubica Šťastná 23.11.19 06:17

ĽŠ
karma
100.00

Sú aj výnimky v danom znamení, ktoré majú pevné morálne zásady a nenechajú sa zlákať, no v globále celkom sedí.

  • 4
Odpovedať

Elena Švachová 24.11.19 22:32

karma
109.00

...medzi najväčších neverníkov zverokruhu zaradiť aj Barana. TOTO MI NESEDÍ. Môj manžel je baran a dám ruku do ohňa za neho,že mi nebol za vyše 40 rokov neverný.Možno je výnimka :-)

  • 1
Odpovedať

Linda Hrušková 29.11.19 13:23

LH
karma
-1.00

zaujímavý článok, každý by si ho mal prečítať v znamení Barana

  • 1
Odpovedať

Libuše Šumná 01.12.19 09:56

karma
113.00

manžel je ryba a opravdu jeho znamení na něj sedí u něho je ta ryba leklá

  • 1
Odpovedať

Helena Majorosova 01.12.19 21:05

HM
karma
-1.00

Je to skôr o povahe, ako o znamení. Aj môj je v znamení Váh. Zatiaľ nesklamal. :)

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 18.12.19 20:46

karma
100.00

Manžel je baran a sme spolu už 33 rokov bez nevery

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Stanková 20.12.19 08:35

AS
karma
108.00

nevera- žiaľ je to skoro už fenomén našej doby

  • 0
Odpovedať

Mária Slováková 03.05.22 07:55

MS
karma
118.00

Tak potom tam ja ani môj manžel podľa znamenia nepatríme:) Hurá.

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 05.05.22 20:51

MR
karma
104.00

myslím si, že s týmto znamenie nebude mať veľa spoločného, poznala som kozorožca a ten bol ako všetky neverné znamenia dokopy :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní