Nakopni sa s prírodou: Bylinkové sérum je pohladením pre pleť!

Nakopni sa s prírodou: Bylinkové sérum je pohladením pre pleť!

Cítite, že vaša pokožka sa trápi a s extrémnymi zmenami počasia doslova trpí? Roky pribúdajú a začínate na svojej tvári objavovať prvé alebo ďalšie vrásky? Udržanie tej správnej rutiny na dosiahnutie prirodzenej krásy je niekedy náročné, no aj keď sa blížia vaše ďalšie narodeniny, sebavedomie je predsa len tá najväčšia pomoc, ktorú si môžeme poskytnúť. A niekedy k tomu naozaj nepotrebujeme milión krémov a tristo sér na pleť.

Častokrát stačí správne zvolený produkt, určený presne na náš typ pleti, s ktorým sa viete spriateliť na dlhé roky, plné radosti, spokojnosti so stavom vašej pokožky a dôvery, že váš obľúbený krém alebo sérum vás nikdy nenechajú v štichu.

Odporúčame: Karanjový olej: Spoznaj jeho účinky, ktoré v lete určite využiješ

bylinný olej

Zdroj: Shutterstock®

Všetci by sme chceli mať zdravú a rozžiarenú pleť. Uvedomujete si však, že práve správna strava, správne zvolené zložky, produkty a doplnky môžu urobiť zázraky pre vašu pokožku, nechty a vlasy? Rastliny sú tradične používané pre širokú škálu svojich účinkov už dlhé tisícročia. Napríklad olej z rakytníka či iných liečivých rastlín sa používa na liečenie poranení kože, popálenín, rán, ekzému, lézií, poškodenej pokožky či oderov. Súčasné štúdie sa predbiehajú v prinášaní informácií o účinkoch rastlín, napríklad v boji proti vráskam, akútnej dehydratácii a iným príznakom predčasne starnúcej pokožky. Tieto úžasné oleje obsahujú veľké množstvá fytosterolov, vitamínu E, betakaroténu, antioxidantov a karotenoidov, čo pomáha podporovať ich vysokú úspešnosť v starostlivosti o pokožku.

Pozri aj: Zisti, ako vplýva slnečné žiarenie na vlasy a ako ich ochrániť!

rastlinný olej

Zdroj: Shutterstock®

A čo napríklad taká ružová voda?

To, že ružová voda je skvelá pre pokožku a vlasy, to sme si už opakovali viackrát, ale pokojne to zopakujeme aj ďalší raz. Je totiž jedným z kľúčov k dokonalej pleti. Napríklad v každej indickej domácnosti našla svoje miesto natoľko, že ju majú uskladnenú doslova na litre a používajú ju každý deň. Ružová voda je nepochybne kúzelná a pozoruhodne všestranná.

Či už máte mastnú, suchú alebo kombinovanú pokožku, môžete ju bez problémov používať. A práve to je to, čo z nej robí tajomstvo krásy alebo skôr tajnú zbraň žien po celom svete a nielen v Indii. Pri nákupe ružovej vody sa však musíte ubezpečiť, aby ste si kúpili iba 100 %-ne čistú ružovú vodu, to znamená destilovanú vodu z ruží bez chemických látok a vedľajšieho produktu z výroby ružového oleja. Použitie ružovej vody sa datuje do začiatku Egypta, keď Kleopatra použila výnimočný prírodný produkt pri svojej starostlivosti o pleť. A viete, čo to bolo? Ružová voda.

ružová voda

Zdroj: Shutterstock®

Práve všetky spomenuté rastliny a zdravé zložky nájdete na jednom mieste vo veľmi príjemnom e-shope a ešte krajšej predajni v Bratislave. Vyrobené na Slovensku z tých najlepších ingrediencií, ktoré sú šetrné k pokožke a ktorých kombinácia pleť naozaj NAKOPNE, ako vám napovie už samotný názov - BYLINKOVÉ NAKOPNUTIE. 

Dlhodobým používaním a vylepšovaním vyvinuli v Dr. Feelgood omladzujúce a rozjasňujúce sérum pre tri typy pokožky: normálnu až mastnú, zrelú a suchú a sérum pre citlivú pokožku. 

Sérum pre normálnu a zmiešanú  pleť Herbal Kick pôsobí protizápalovo, adstringentne a chráni pokožku pred nepriaznivými vplyvmi. Prispieva k regenerácii pleti, rozžiari ju a zabezpečuje jej hydratáciu. Dodáva pleti potrebnú výživu, ošetruje ju a zároveň pôsobí proti vráskam.

Použité ingrediencie sú 99 % prírodného pôvodu, tej najvyššej kvality, jemné a šetrné k vašej pokožke:

  • 100 % kvetová voda z ruže bielej bez alkoholu a konzervantov zjemňuje pokožku, udržuje vlhkosť v pleti a posilňuje jej obranyschopnosť.
  • Rakytníkový olej, vďaka svojim regeneračným schopnostiam, bojuje proti vráskam a olej z čajovníka čínskeho svojimi protizápalovými účinkami predurčuje sérum aj pre citlivú pokožku.
  • Extrakt z maliníkových listov pôsobí protizápalovo, adstringentne a ako silný antioxidant. Pokožku rozjasňuje a upokojuje. Je vhodný pre citlivú, podráždenú pleť, pleť s akné a aj pre zrelú pleť ako prevencia proti nepriaznivým vplyvom prostredia.
  • Použité prírodné éterické oleje z levandule úzkolistej a ružového geránia pôsobia upokojujúco a protizápalovo

Viac o týchto sérach a samotnej značke Dr. Feelgood vám predstavíme už čoskoro.

Doplňujúce informácie a široký výber produktov nájdete aj na www.feelgood.sk

Pozri aj: Ruža nepatrí iba do vázy, ale aj do lekárničky. Pozri sa, čo dokáže!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Uhrová 13.07.18 16:43

JU
karma
103.00

niekedy sú bylinky lepším riešením ako ktorýkoľvek krém

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 15.07.18 07:44

ĽŠ
karma
100.00

Príroda ukrýva poklady, o ktorých ani netušíme.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní