Prvé prírodné kaderníctvo a zdravá kozmetika: Kde ich nájdete?

Prvé prírodné kaderníctvo a zdravá kozmetika: Kde ich nájdete?

Novinky vo svete kozmetického priemyslu sú super, no niekedy nám dokážu poriadne zamotať hlavu. Častokrát sme zmätení z množstva nových látok, ingrediencií, textúr a receptúr. Premýšľame, či daný produkt stojí za vyskúšanie a či naozaj splní svoje účely a sľuby na obale. Vegánska kozmetika, bio, eko, certifikovaná, prírodná alebo chemická? Práve to časté testovanie nových produktov dokáže našu pleť viesť úplne nesprávnym smerom.

Aj my v KAMzaKRÁSOU.sk vieme, že skôr či neskôr bude potrebné robiť osvetu nielen vo svete kozmetiky, ale aj v domácnosti. Alebo je už neskoro? Práve správne vybrané produkty pre našu pleť, telo a domácnosť dokážu narobiť poriadne zázraky a častokrát nekončiace sa problémy dokážu vďaka nim zmiznúť ako "šmahnutím" čarovného prútika. Vyžaduje si to však trpezlivosť. Stačí začať kráčať správnym smerom, vytrvať na svojej ceste a zmeny sa skôr či neskôr dostavia. A prečo článok začíname práve takýmto preslovom?

Odporúčame: Jačmenný slad: Naozaj to je zdravšia náhrada cukru? Zisti pravdu!

zdravá kozmetika

Zdroj: Shutterstock®

V čom tkvie jej tajomstvo?

Ak ste nadšencom krásy, je pravdepodobné, že ste už počuli o vegánskej kozmetike. Zatiaľ, čo je určite základnou alternatívou pre tých, ktorí sa orientujú len na rastlinnú stravu, vegánske produkty ponúkajú neuveriteľné výhody, ktoré môže oceniť každý z nás. Pre tých, ktorí sa snažia dosiahnuť zdravší životný štýl, vegánske výrobky ponúkajú spôsob, ako rozšíriť svoje záväzky do viacerých oblastí života. Vegánstvo je totiž viac, než len jedlo. 

Okrem toho, že v týchto produktoch nie sú živočíšne zložky, vegánske produkty sú navyše aj bezlepkové, a tak sú dokonalým parťákom pre ľudí s intoleranciami a alergiami. Sú prírodné, zdravé, neobsahujú toxické zložky a sú vyrábané aj pre tých z nás, ktorí máme určité zdravotné alebo diétne obmedzenia. A my vás o tom presvedčíme hneď niekoľkokrát!

Pozri aj: Skorocel kopijovitý: Pozri, čo všetko dokáže urobiť s tvojím telom!

prírodné zložky v kozmetike

Zdroj: Shutterstock®

Vegánska kozmetika je známa tým, že má menej ingrediencií, ako nevegánska kozmetika. Čím menej si toho na pokožku dáme, tým lepšie. V tomto nám určite dáte za pravdu.

Trikom proti starnutiu nie je efektívna chemikália, ale správna hydratácia, pitný režim a vitamíny. Prečítajte si napríklad o výhodách ružovej vody a pochopíte, v čom je jej tajomstvo.

Množstvo vegánskych značiek je proti testovaniu na zvieratách. Aj my máme doma štvornohých miláčikov a vieme, že osveta je potrebná aj v tomto smere. Nie je to skvelý pocit vedieť, že si na pleť dávate produkty, spojené s prírodou, ktoré pri svojom vzniku neublížili ani jednému zvieratku?

Používať správne produkty znamená zároveň aj chrániť našu planétu. A veru, milí čitatelia, tú pomoc potrebujeme viac, ako kedykoľvek predtým. Práve živočíšne hospodárstvo a kozmetický priemysel sú tiež zodpovedné za nekompromisné klimatické zmeny. Nechráňte len svoju pleť, chráňte aj planétu! 

Množstvo vegánskych produktov obsahuje veľa vitamínov, prírodné zložky a ingrediencie, ktoré zdravou formou bojujú proti príznakom starnutia, vráskam, opuchom, akné a rozžiarujú vašu pokožku. Nezabudnite však na dôležitú vec. Tak ako sa staráte o svoju pokožku, starajte sa aj o svoje vnútro. Správna strava, pitný režim, dostatok spánku a zdravý životný štýl sa vám, v kombinácii so správnymi produktami, odvďačia vo forme dobrého zdravia a krásnej pleti. 

Vegánska kozmetika sa okrem iného dodáva s obalmi, vyrobenými z recyklovaných materiálov. Vegánske značky sú známe ako mimoriadne obozretné v súvislosti s ich obalovými návrhmi a materiálmi.

Zbavte sa predsudkov! To, že je niečo zdravé, vegánske a v súlade s prírodou neznamená, že to bude automaticky prehnane drahé.

Bude sa ti páčiť: Májová bryndza: Čo by si mala vedieť o tomto slovenskom poklade?

®just love your mother www.organila.com #priatelstvo #organic

Príspevok, ktorý zdieľa Organila® (@organila.products),

O jej účinkoch vie aj Organila

Chceme žiť v dobe, kedy úcta patrí medzi hlavné priority. Kedy si ľudstvo váži nielen život, ale aj prírodu. Prírodu, v ktorej nájdeme, čo potrebujeme. Chceme život bez chemikálií, bez alergií, bez chorôb. V dnešnej uponáhľanej dobe často ľudia prestávajú myslieť na to, čo svojím prístupom k životu vytvárajú. Povrchnosť a egoizmus vytlačili z našich životov úctu k prírode.

Dievčatá v Organila nechcú žiť v dobe, kde ľudia skôr siahnu po „zázračnom“ produkte, vďaka ktorému máme okamžite hladšiu pleť, krajšiu pokožku, dokonalé nechty, častokrát aj na úkor vlastného zdravia. Chemikálie zaplavili našu spoločnosť. Nenechajme naše telá vystavovať účinkom ropy, minerálnych olejov alebo hliníkových solí. Máme na výber. Je len na každom z nás, akú cestu si vyberie. A my s nimi súhlasíme!

V Organila si vybrali. Predstavujeme vám internetový obchod, priateľský k prírode. Obchod so širokou ponukou kvalitnej certifikovanej biokozmetiky, šetrnej k pokožke a k prírode. Organila však nie je len o kozmetike, o produktoch do domácnosti, ale najmä o životnom štýle. Chce prispieť k zlepšeniu stavu životného prostredia, aby našim deťom po nás zostalo viac, ako len zničená krajina a život bez pravých hodnôt. Cíťme sa byť spojení s prírodou! Buďme aktívni najmä v riešení ekologických problémov, prispejme k zlepšeniu stavu v spoločnosti, podporujme zaujímavé projekty a najmä vytvárajme pridanú hodnotu pre budúcnosť.

Odporúčame: Prírodné čistiace prostriedky: Zabudni na agresívne chemikálie!

Soňa Štefková

Zdroj: Shutterstock®

bio kozmetika

Zdroj: Shutterstock®

Navštívte ich predajňu a kaderníctvo v Piešťanoch!

Toto kaderníctvo nie je klasické ani obyčajné. Tíško závidíme obyvateľom Piešťan, pretože získali cenný a výnimočný prírastok. Prvé prírodné kaderníctvo na Slovensku otvorili len tento mesiac, no už teraz je predurčené k úspechu. Ich tvárou sa stala Soňa Štefková, krásna modelka, ktorá je vegánkou už od 4 rokov a k zdravému životnému štýlu vedie aj svoju štvornohú parťáčku Larku.

Mirka Kupcová, ktorá stojí za zrodom značky Organila po otvorení e-shopu nehodlala zaspať na vavrínoch a jej osvetu sa rozhodla preniesť aj do kamennej predajne spojenej s prírodným kaderníctvom, kde vám vlasy nafarbia henou a použijú samozrejme len prírodné produkty. A práve preto im patrí prvenstvo na Slovensku a úcta. Rozbehnúť na Slovensku takýto ojedinelý business nie je totiž hračka a prechádzka ružovou záhradou. Neustále návštevy spokojných klientov však hovoria sami za seba a vďaka tomu vieme, že Organila urobila jeden veľký krok smerom k zdravej budúcnosti a zmene nášho sveta. A my im za to v mene celej redakcie ďakujeme a držíme palce!

Obchod, výnimočné produkty a prvé prírodné kaderníctvo Organila nájdete na Nálepkovej ulici 2 oproti hotelu Magnólia v Piešťanoch alebo na www.organila.com

Pozri aj: TEST: Surya Brasil HENNA KRÉM - prírodná farba na vlasy


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní