Rýchly spôsob, ako sa zbaviť tuku na tele: Skús osvedčený HIIT tréning

Rýchly spôsob, ako sa zbaviť tuku na tele: Skús osvedčený HIIT tréning

Už je to niekoľko dní, čo sedíme doma zatvorení a len so slzami v očiach pozeráme na naše športové oblečenie, ktoré nemôžeme prevetrať v žiadnom fitness centre. Bohužiaľ, karanténa je karanténa a tak si sedíme doma a pochutnávame na všetkom, čo sme našli v našej skrinke. Ale to nie je riešenie. Smútiť nad tým, čo práve nemôžeme mať, je to najhoršie, čo môžete urobiť. Leto sa blíži, tak je načase prestať s „prejedaním sa“! Namiesto toho si oblečte vaše športové legíny a podprsenku, obujte si tenisky, vytiahnite podložku na cvičenie a poďte si spolu s nami, a s cvicte.sk, zacvičiť vysoko intenzívny intervalový tréning, s ktorým sa zbavíte „šuniek“ na tele. Len krátkych 5 minút postačí na to, aby ste si dali poriadne do tela. A pokojne do cvičenia zapojte aj svojho partnera – vo dvojici sa vám bude cvičiť oveľa lepšie!

Odporúčame: Ako sa zbaviť nadbytočných kíl? Inšpiruj sa celebritami ako Švidraňová či Mirgová

Žiadne náradie len vlastná váha!

Pri HIIT tréningoch je výhodou, že nepotrebujete žiadne náčinie na cvičenie. Vystačíte si len s vlastnou váhou, ktorá je postačujúca na to, aby ste si dali poriadne do tela. HIIT tréning je tiež založený na kardio cvikoch, ktoré sú považované za ideálne na spaľovanie tuku. Síce sa možno zadýchate, spotíte a unavíte, no budete mať skvelý pocit z toho, že ste niečo pre seba spravili. A v dobe karantény sa to určite hodí viac než kedykoľvek inokedy. Veď teraz je presne to obdobie, kedy môžete zachrániť svet z pohodlia svojej domácnosti.

Vo videu nájdete ukážku 5 minútového HIIT tréningu. No ak si chcete zacvičiť oveľa viac alebo, ak chcete cvičiť pravidelne, tak vyskúšajte online video program SUPER BODY, SUPER BODY 1SUPER BODY 2. X-hodín cvičenia navyše získate vďaka nášmu kódu „KZK10“ so zľavou 10 %!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní