Skvelé cviky na vonkajšie stehná: Skrášli svoje nohy správnymi cvikmi

Skvelé cviky na vonkajšie stehná: Skrášli svoje nohy správnymi cvikmi

Ktorá žena netúži po pekne tvarovanej postave, štíhlych líniách tela a spevnenom svalstve? A aby sa sny mohli stať skutočnosťou, aj na našej stránke vám pravidelne prinášame tipy na rozličné cvičenia či športy, ktoré môžu pomôcť udržať vaše telo v pohybe. A vďaka dostatočnej pohybovej aktivite je predsa možné nielen skrášliť svoje telo, ale ho udržať aj zdravé. Bruško, prsia, zadok, nohy i ruky – to všetko je možné správnymi cvikmi posilniť a vytvarovať. Cvičenie je dobrým spôsobom, ako sa zbaviť nedostatkov na tele a skrášliť tie časti, ktoré sa nám až tak nepáčia.

Nedávno sme vám priniesli inšpiráciu na účinné cviky na spevnenie pŕs a taktiež jednoduché cviky na vnútorné stehná. Dnes budeme nohami pokračovať, pretože si ukážeme, ako ich precvičiť celkovo, ale aj ako sa zamerať na ich vonkajšiu stranu. V nasledujúcej galérii máme pre vás pripravené tie najlepšie cviky na vonkajšie stehná, ktoré pri pravidelnom opakovaní dokážu s nohami urobiť hotové zázraky!

Odporúčame: Psychológovia radia: Tu sú tipy, ako skoncovať s prejedaním sa

1 z 6

Ako skrášliť svoje nohy?

I cvičenie v pohodlí domova môže byť veľmi účinné. Stačí predsa poznať tie správne cviky a svedomito a pravidelne ich precvičovať. Pred domácim tréningom sa nezabudnite poriadne rozohriať a hlave sa uistite, že povrch, na ktorom plánujete cvičiť, nie je šmykľavý. Spoľahnúť sa môžete na podložku na cvičenie, vďaka ktorej sa vyhnete nechcenému úrazu. Potom stačí už len pohodlné športové oblečenie a môžete ísť na to. Inšpirovať sa môžete i 5-minútovou zostavou jednoduchých, no účinných cvikov na vonkajšie stehná v nasledujúcom videu. Dopomôžu vám ku krajším a štíhlejším nohám. Želáme veľa šťastia pri domácom cvičení a formovaní postavy. A nakoniec ešte dodávame, že nielen pravidelné cvičenie, ale aj zdravá a vyvážená strava robí s postavou zázraky!

Pozri aj: 7 skvelých dôvodov, prečo začať plávať: Fascinujúce, čo takýto pohyb dokáže


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 31.10.19 07:08

ĽŠ
karma
100.00

Skvelé a účinné cviky!

  • 0
Odpovedať

Jana Čipková 02.11.19 16:54

karma
106.00

Cviky sú dobré, ale uprednostnila by som slovenský alebo český jazyk.

  • 0
Odpovedať

Jana Čipková 02.11.19 16:54

karma
106.00

Cviky sú dobré, ale uprednostnila by som slovenský alebo český jazyk.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní