Sothys Paris Summer Chill: Kolekcia inšpirovaná relaxom a cestovaním

Sothys Paris Summer Chill: Kolekcia inšpirovaná relaxom a cestovaním

S príchodom teplých dní k nám prichádzajú nové trendy a letné kolekcie, ktoré prebúdzajú ducha leta, ktorý vás určite nenechá chladnými. Summer chill je nová make-up kolekcia inšpirovaná etnickým štýlom, cestovaním, relaxom a oddychom.

Prečo si teda nedopriať parížsky šmrnc a neodlíšiť sa od všetkého všedného, čo nám život prináša? Objavte spolu s nami 7 nových produktov v žiarivých a letných farbách, ktoré rozžiaria váš deň. Svieže a živé tóny fuchsie a červeného maku so žiarivými nude farbami pre „chic a cool“ letnú kolekciu musíte vyskúšať! Pripravené? Tak sa poďte pozrieť na to, akú kolekciu na jar – leto 2019 si pre nás v Sothys Paris prichystali.  

Pozri aj: Sothys Athletics: Tvoja najlepšia voľba v starostlivosti o pokožku

Bronzujúci púder Sothys

Zdroj: Shutterstock®

Bronzujúci púder a lícenka Sothys pre vznešenú Parížanku

Prečo sa necítiť počas celého roka ako na dovolenke pri mori? S novým bronzujúcim púdrom si môžete vytvoriť prímorský vzhľad kedykoľvek počas celého roka. Podčiarknite krásu svojej pleti prostredníctvom bronzéra od Sothys Paris v limitovanej edícii a v jednom univerzálnom odtieni. Bronzér s jemnou textúrou dodá pleti matný vzhľad a prirodzené krytie.

Svoj konečný vzhľad podčiarknite prostredníctvom lícenky Sothys, ktorá sa ľahko nanáša, nevytvára fľaky a zanecháva pleť hodvábnu, vyhladenú a rozžiarenú. Vášmu líčeniu dodáva rafinovaný a oslnivý vzhľad a prinavráti zdravý jas pleti.

Testovali sme: Sothys paletka očných tieňov Ombre Sothys

Lícenka Sothys Paris

Zdroj: Shutterstock®

Kvarteto očných tieňov v nude tóne

Nude make-upom a vzhľadom človek nemá čo pokaziť. Až ho raz vyskúšate, stanete sa na ňom doslova závislé. Elegantný a zároveň prirodzený vzhľad získate prostredníctvom novej kolekcie očných tieňov nachádzajúcich sa v praktickej palete 4 tieňov s magnetickým uzatváraním. Štyri nové odtiene môžete použiť jednotlivo alebo spoločne, na sucho alebo na mokro.

kvatro očných tieňov Sothys Paris

Zdroj: Shutterstock®

Kontúrovacia ceruzka a rúž v ceruzke pre chic pery

Vkusne nalíčené pery vždy zanechajú dojem, preto Sothys Paris prichádza s novou univerzálnou kontúrovacou ceruzkou na pery. Ceruzkou s hodvábnou textúrou, tenkým hrotom a finálnym saténovým vzhľadom pier.

Tú jednoducho doplníte o nové praktické rúže v ceruzke, ideálne do kabelky. Sú v dvoch žiarivých a sofistikovaných farbách. Ktorý si vyberiete – fuchsiu alebo červený mak, ktorý dodá šťavu vašim perám? Rúže sú doplnené o bambucké maslo pre lepšiu výživu, olejových extrakt z hnedej riasy a ricínový olej pre žiarivé pery.

Pozri tiež: TEST: Zjednocujúce omladzujúce sérum Sothys

Kontúrovacia ceruzka a rúže Sothys

Zdroj: Shutterstock®

Výživný lak ako čerešnička na torte

Pomyselnou čerešničkou na torte a záverečnou bodkou pre očarujúci výsledný „look“ je dokonalá manikúra. Objavte preto nový odtieň laku na nechty, ktorý je obohatený o vitamíny pre ochranu nechtov a mandľový olej pre ich výživu. Nový odtieň fuchsia fauve krásne ladí s celou kolekciou Summer chill.

Neprehliadni: Secrets de Sothys: Výnimočné spojenie textúr a nadčasových vôní

Lak na nechty Sothys

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Jana Komadová 10.04.19 16:13

JK
karma
100.00

Hned by som brala všetko

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 10.04.19 18:50

ĽŠ
karma
100.00

Krásna kolekcia v žiarivých a letných farbách.

  • 0
Odpovedať

Katarína Šugar 11.04.19 08:04

karma
108.00

pekne, vkusne, jemne farby

  • 0
Odpovedať

Jana Tonhauserová 11.04.19 11:33

karma
104.00

Ďaľšie pokušenie..ten bronzujúci púder vyzerá , že má pekný oddtieň...

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 11.04.19 19:40

MM
karma
100.00

krásne odtiene, elegantné obaly...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní