TEST: Zjemňujúci suchý olej Cityscape™ od Mary Kay

TEST:  Zjemňujúci suchý olej Cityscape™ od Mary Kay

O pokožku celého tela by sme sa mali starať každý deň, a to najmä večer po tom, ako absolvujeme teplý kúpeľ či sprchu, ktorá ju môže dehydrovať. Suché telové oleje sa stávajú čoraz populárnejšími. Ich výhodou je, že si môžete naplno užívať vlastnosti telového oleja, no má vynikajúcu schopnosť úplne sa vpiť, čo znamená, že nebudete mať mastný pocit a mastné nebude ani vaše oblečenie. Z takýchto olejov sme podrobili testu suchý olej Cityscape™ od Mary Kay so zjemňujúcim účinkom. Ako u nás obstál?

Oficiálny popis

Zjemňujúci suchý olej  Cityscape™  je ľahkým a rýchlo sa absorbujúcim olejom. Doprajte si elegantný zmyslový zážitok, ktorý vám prinesie netušené potešenie.

  • Horné tóny: bergamot, marhuľa a listy fialky.
  • Stredné tóny: orchidea Phantomia Scent TREK® a pivonka.
  • Spodné tóny: santalové drevo, angelika a ambra.

Zažite sofistikovanosť vône Cityscape™ na vlastnej koži prostredníctvom tohto ľahkého a luxusného oleja. Nádherné dynamické duo vytvoríte, keď súčasne použijete Cityscape™ Parfumovú vodu.

Inšpiruj sa: VIDEO: Ako správne naniesť make-up? Rob to ako profesionál!

test oleja Cityscape

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Prvý kontakt s produktom

Suchý olej na telo od Mary Kay sa stáva mojou prvotinkou od tejto kozmetickej značky. Čo ma na oleji zaujalo najviac a na prvé ovoňanie? Práve aróma, ktorá vonia široko-ďaleko kvetinami aj ovocím. Kvetinové vône sú moje najobľúbenejšie a nikdy nesklamú. Keď som si neskôr prečítala, že tento suchý olej obsahuje aj vôňu pivónie, všetko mi bolo ihneď jasné. Bola to naozaj láska na prvé ovoňanie. Z oficiálneho popisu sa tiež dozvedáme, že ide o suchý olej z rovnakej kolekcie, z ktorej pochádza i parfumová voda pre ženy a dokonca i kolínska voda pre mužov. Takže v prípade, ak sa vám zapáči vôňa oleja, môžete svoju zbierku rozšíriť aj o tieto produkty, alebo naopak, ak milujete parfumovú vodu z tejto kolekcie, zrejme sa vám bude páčiť aj tento suchý olej.

Tým by sme uzavreli, ako pekne suchý olej Cityscape™ vonia. A ako vyzerá? Balenie je tiež veľmi pekné a elegantné. Olej prichádza v bielej krabičke doplnenej o šedé písmenká. Vyzerá to veľmi minimalisticky, čo je presne môj typ. V rovnakom dizajne sa nesie aj prevedenie samotného produktu. Podlhovastú a pomerne vysokú plastovú tubu s objemom 147 ml uzatvára robustný biely zavinovací vrchnák tiež z plastu. Samotná tuba je priehľadná (ako aj olej vo vnútri), čo ja osobne na kozmetických produktoch oceňujem. Vždy totiž viem, koľko produktu mi ešte zostáva. Na balení nachádzame biele písmenká, čo pôsobí nesmierne elegantne. Tuba je z mäkkého plastu, takže ju vieme podľa potreby stlačiť a dostať tak z otvoru viac oleja naraz. Tu sa dostávame k tomu, ako sa produkt z tubičky dostáva. Na vrchu je malý otvor, cez ktorý olej vyteká podľa intenzity, akou tubu stlačíte. Suchý olej si tak môžete aplikovať priamo na pokožku alebo najprv do rúk, pomocou ktorých ho roznesiete po celom tele.

Zhrnutie: Suchý olej Cityscape™ od Mary Kay  je veľmi pekne prevedený. Ide o kozmetický produkt na telo rovnakej vône ako kolínska či voňavka pre dámy z rovnakej kolekcie. Ak sa teda do nádhernej kvetinovej vône oleja zamilujete, môžete ho doplniť aj o vôňu. Balenie je elegantné a minimalistické, olej sa z tubičky dávkuje jednoducho. K baleniu teda nemám výhrady a vôňa suchého oleja je vskutku nádherná.

suchý olej od Mary Kay

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Test suchého oleja Cityscape

Keďže sme už vôňu suchého oleja rozobrali, poďme rovno k tomu, aký má účinok. Telové oleje nie sú práve produkty, po ktorých spontánne siaham napríklad v drogérii. Ich testovaniu sa však nevyhýbam, a preto som sa tešila aj na test tohto produktu od Mary Kay. Počula som naň totiž len samé chvály. O tom, že je tento olej suchý, naozaj značka neklame. Po aplikácii sa celý vpije do pokožky pomerne rýchlo a po mastnom pocite niet ani stopy. 

Moja pokožka je na celom tele dosť suchá, takže som bola dosť zvedavá, aký pocit olej zanechá na tele a či moju pokožku ešte viac nevysuší. Neviem, či na ňu zapôsobil práve hydratujúco, to by som netvrdila. To však nesľubuje ani oficiálny popis produktu. V žiadnom prípade mi však tento suchý olej  pokožku nevysušil, čo je pozitívne, a navyše jej naozaj dodal sľubovaný saténový pocit. Pridanou hodnotou tohto suchého oleja je i veľmi pekná príťažlivá kvetinovo-ovocná vôňa. Tieto typy vôní sú na kozmetických produktoch moje obľúbené a keďže vám po použití oleja bude takto voňať celé telo, je to dokonalosť sama.

Zhrnutie: Vôňa, konzistencia i účinok suchého oleja sú vynikajúcimi vlastnosťami tohto produktu. Páči sa mi, že po jeho aplikácii nemám na pokožke mastný pocit a najmä, že nezamastí ani oblečenie.

Zaujme ťa: TEST: Skinvigorate Sonic™ Čistiaca kefka na tvár od Mary Kay

recenzia suchého oleja Cityscape

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Záverečný verdikt

Kto obľubuje olejové produkty na telo, zamiluje si i tento suchý olej z kolekcie Cityscape™ od Mary Kay. Niet mu totiž čo vytknúť. Krásne vonia, vyzerá štýlovo a robí presne to, čo sľubuje výrobca na svojej internetovej stránke. V prípade, že oleje na telo nemáte radi, i tak mu dajte šancu. Suchý olej je totiž vynikajúcou alternatívou pre tých, ktorí neobľubujú mastný pocit po aplikácii oleja. V prípade, že vás tento olej zaujal, poponáhľajte sa. Ide o limitovanú edíciu, ktorá dlho dostupná zrejme nebude.

Viac produktov značky Mary Kay hľadajte na www.marykay.sk

- Suchý olej Cityscape od Mary Kay
1 z 7
TEST:  Zjemňujúci suchý olej Cityscape™ od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST:  Zjemňujúci suchý olej Cityscape™ od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST:  Zjemňujúci suchý olej Cityscape™ od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST:  Zjemňujúci suchý olej Cityscape™ od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST:  Zjemňujúci suchý olej Cityscape™ od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST:  Zjemňujúci suchý olej Cityscape™ od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST:  Zjemňujúci suchý olej Cityscape™ od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní