Britney Spears či Justin a Hailey Bieber-ovci: Visia vo vzduchu ďalšie celebritné rozvody?

Britney Spears či Justin a Hailey Bieber-ovci: Visia vo vzduchu ďalšie celebritné rozvody?
  • 13.04.2023
  • Lenka Biba Slovak

Mediálny šum okolo konca vzťahov celebrít a známych osobností prepukne vždy, keď sa na to objaví čo i len nepatrný dôvod. Snubné prstienky odpočívajú na dne šperkovníc, všetci aktéri sa objavujú na verejnosti oddelene a zaryto mlčia o svojich manželstvách či o svojich drahých polovičkách – je to iba náhoda?

Nie je to tak dávno, čo mimoriadne obľúbená hollywoodska herečka Reese Witherspoon ohlásila so svojim manželom rozvod po dvanástich rokoch manželstva. A posledné celebritné správy naznačujú, že sa k nim môže pridať Britney Spears či dokonca aj Bieberovci.

Reese Witherspoon a Jim Toth

„S veľkou starostlivosťou a rozvahou sme urobili ťažké rozhodnutie rozviesť sa,“ stojí vo vyhlásení, ktoré manželia uviedli na Instagrame. Pre Reese Witherspoon to je už jej druhý rozvod.

Jej prvým manželom bol herec Ryan Philippe. Krach manželstva s druhým manželom prišiel po dlhých 12 rokoch a nič nenaznačovalo tomu, že by sa k nemu schyľovalo.

„Užili sme si spolu veľa nádherných rokov a ideme ďalej s hlbokou láskou, láskavosťou a vzájomným rešpektom ku všetkému, čo sme spoločne vytvorili,“ uviedla k blížiacemu sa rozvodu Reese vo svojom úprimnom vyhlásení. „Našou najväčšou prioritou je náš syn a celá naša rodina, keď si prechádzame touto ďalšou kapitolou,“ uzavrela táto obľúbená herečka.

Odporúčame: Reese Witherspoon nemá ďaleko od 50-tky, no telo má ako dvadsiatnička. Ako to robí?

Reese Witherspoon

Zdroj: instagram.com/reesewhiterspoon

Britney Spears a Sam Asghari

Britney Spears to už niekoľko rokov vo svojom živote vôbec nemá jednoduché -– a to je fakt. Médiá vehementne bojovali po jej boku, aby bola zbavená poručníctva svojho otca a mohla zase žiť slobodne a sama za seba.

ALE, akonáhle Britney na súde uspela, začal opäť mediálny „hon na čarodejnice". Paparazzi číhajú na každý jej chybný krok a uzatvárajú stávky, kedy to s Britney začne ísť zase z kopca. Žiť pod takým tlakom nie je vôbec ľahké. Zvlášť v prípade Britney, ktorej psychika je skutočne veľmi krehká.

  • V poslednej dobe sa navyše množia špekulácie o tom, že sa jej manželstvo ani nie po roku od svadby ocitá v troskách.
  • Britney sa v marci nečakane objavila na Havaji. Sama v spoločnosti svojho manažéra, bez snubného prsteňa a v ruke zvierala iba plyšového medvedíka.
  • Jej manžel Sam Asghari sa tiež na verejnosti ukazuje bez snubného prstienka.

Britney si negatívnu pozornosť za celé tie roky „užila", a preto nie je divu, že jej v situáciách, keď si praje mať súkromie, dochádza trpezlivosť.

A ani jej manžel to nemá jednoduché. Britney údajne trpí bipolárnou poruchou, takže ustáť výkyvy správania svojej polovičky nie je ľahké ani za normálnych okolností. A to sa podpíše na každom manželstve.

Neprehliadnite: Najkratšie trvajúce manželstvá v Hollywoode, ktoré sa neslávne zapísali do histórie

Britney Spears

Zdroj: instagram.com/britneyspears

Hailey a Justin Bieber

Justin Bieber – celosvetová hudobná mega hviezda a jeho manželka Hailey Bieber – dcéra slávnych rodičov a beauty ikona s vlastnou kozmetickou značkou Rhodes. Spolu vytvorili nielen mladý nádherný pár, ale aj dokonalý mediálny produkt. 

V poslednej dobe však už niekoľkokrát na verejnosť presiakli informácie, že Justin sa k Hailey nespráva práve najlepšie. Justin Bieber je predsa len umelec, ktorý zažíva veľa vzostupov a pádov, a žiť vedľa neho bude zrejme len pre silné povahy. Čo láskyplná Hailey zrejme bude, ale aj najláskavejšiemu človeku občas dôjde trpezlivosť a energia.

Pomyselnú korunu všetkému nasadil príspevok Hailey Bieber na jej instagramovom účte, v ktorom s láskou priala všetko najlepšie svojmu manželovu k jeho 29. narodeninám. K prianiu a fotkám s Justinom sa vyjadrili ale iba fanúšikovia. Justin to ani nekomentoval, ani nelajkoval, čím len posilnil špekulácie o prebiehajúcom rozchode.

Odporúčame aj: Justin Bieber, princ William, Miley Cyrus - vieš, čo spája tieto známe osobnosti?

hailey bieber

Zdroj: instagram.com/haileybieber

Zdroj úvodnej foto - instagram.com/haileybieber


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 22:10

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 22:10

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:07

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:07

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní