Najvyhľadávanejšie módne ikony za rok 2022: V zozname sa objavila aj Billie Eilish, Zendaya tromfla Kim Kardashian

Najvyhľadávanejšie módne ikony za rok 2022: V zozname sa objavila aj Billie Eilish, Zendaya tromfla Kim Kardashian

Mnohé influencerky sú našim vzorom, čo sa obliekania týka. Aj keď niekedy predvedú naozaj odvážne kúsky, ktoré by sme si asi len tak do práce či na prechádzku mestom neobliekli, no mnohé sú naozaj nositeľné. To dokazujú aj čísla vo vyhľadávanosti mnohých celebrít za minulý rok.

Nie nadarmo sa hovorí, že celebrity sú vzorom pre mnohých z nás. Koho sledujete na sociálnych sieťach? Sú to preslávené sestry z klanu Kardashian, speváčky, herečky? Áno, mnohé majú zaplatené za to, že niečo na svojich sieťach odpromujú a platí to aj o oblečení, ale ich cit pre kombinovanie jednotlivých kúskov oblečenia je nepopierateľný.

Poďte sa spolu s nami pozrieť na najvyhľadávanejšie módne ikony za rok 2022 – ktorá je vašou favoritkou a určite by ste za ňu hlasovali v ankete najlepšie sa obliekajúcich celebrít?

Pozri aj: Seriál Baywatch: Čo robia hlavní predstavitelia Pobrežnej hliadky dnes?

Prvú priečku obsadila Zendaya

Zendaya svojimi outfitmi nikdy nesklame – či už na červenom koberci alebo mimo neho. V skutočnosti sa táto americká speváčka a herečka stala za posledných pár rokov jednou z najočakávanejších účastníčok udeľovania cien, pretože vždy prichádza v prevratných outfitoch, ktoré sa hneď na to stávajú virálnymi.

26-ročná kráska prvýkrát zaujala už pred viac ako desiatimi rokmi, a to ako Disneyho tínedžerska hviezda a odvtedy jej nebojácna móda nám poskytla nekonečnú dávku inšpirácie. Z tínedžerskej kráľovnej sa stala superhviezda veľkého plátna – objavila sa v seriáloch Euphoria, Spiderman: Ďaleko od domova, či v sci-fi Duna.

Jej cit pre módu jej pomohol dostať sa na prvú priečku v rebríčku najvyhľadávanejších módnych ikon za rok 2022, a to s počtom hľadaní 21 760-krát mesačne.

Neprehliadni: Tom Pelphrey sa na Zlatých Glóbusoch 2023 objavil s brunetkou, ktorá sa predviedla v éterických šatách od Vera Wang Couture

V tesnom závese sa ocitla Ariana Grande

Tak blízko mala k víťazstvu, no od prvej priečky ju delilo len 150 mesačných vyhľadávaní. Arianu Grande a jej štýl v priemere fanúšikovia vyhľadávali 21 610-krát mesačne.

S čím si spájate túto speváčku, skladateľku a herečku? My jednoznačne s vysokým konským chvostom, ktorý sa stal ikonickým účesom. Jej štýl sa rokmi menil a kým kedysi hravý dievčenský look pôsobil nežným dojmom, aktuálne začala vsádzať viac na ženskejšie kúsky, čo neraz predviedla aj na červenom koberci.

Prekvapenie rebríčka – Billie Eilish

Jej tvorba ju vyniesla do výšin a medzi mladými fanúšikmi si vybudovala popularitu. Verili by ste však, že sa Billie Eilish ocitla v rebríčku najmódnejších ikon za minulý rok? A dokonca hneď na treťom mieste?!

Speváčka, známa svojím vrecovitým oblečením a individualistickým štýlom, zaznamenala v priemere 21 560 mesačných vyhľadávaní súvisiacich s jej štýlom. K speváčkinmu štýlu patria tenisky, oversized a vrecovité strihy. Sedemnásobná držiteľka Grammy, držiteľka Guinnessovho svetového rekordu a osoba na zozname TIME 100 NEXT – stačí jeden pohľad na jej outfity na červenom koberci a je jasné, že je to módna ikona, ktorá sa v dave nestratí.

Zaujme ťa aj: Pamela Anderson vyrozpráva svoj príbeh lásky v dokumente na Netflixe: Príbeh, ktorý nepozná každý!

Štvrtá priečka patrí prominentnej Kim Kardashian

Kardashianky sú v centre pozornosti už od roku 2007. V priebehu rokov sa Kim Kardashian preslávila ako podnikateľka a módna magnátka, ktorá založila viacero značiek ako SKIMS a SKKN by Kim. Zatiaľ čo v začiatkoch svojej kariéry uprednostňovala jednoduchšiu estetiku, postupne sa vyvinula v trendsetterku vysokej módy, ktorá spopularizovala napríklad úzke latexové šaty.

Hoci vždy uprednostňovala dizajnérske značky, jej najnovšie outfity spájajú trendy vysokej módy s jedinečnými siluetami pre pútavý vzhľad. To ju robí inou, jedinečnou a tak môžeme povedať, že sa právom ocitla v tomto rebríčku, a to s počtom 19 600 vyhľadávaní na Google mesačne za rok 2022.

Päticu módnych ikon uzatvára Lady Gaga

Azda najznámejší speváčkin look prišiel v roku 2010, keď sa zúčastnila na udeľovaní hudobných cien MTV v odeve zo surového mäsa. Nikdy sa nebála riskovať v móde – avantgardné outfity definovali jej začiatky kariéry. Lady Gaga vďaka svojim outfitom patrí medzi ikony, ktoré dokážu zaujať. Niekedy možno nie v tom najlepšom zmysle slova, ale aj napriek tomu sa ocitla v tomto rebríčku módnych ikon.

Možno aj pre to, že sa jej štýl rokmi menil. V súčasnosti však preferuje starý hollywoodsky štýl. A to jej zabezpečilo, že si ju v minulom roku fanúšikovia vyhľadávali v priemere 18 600-krát mesačne.

Kto sa ocitol na ďalších 5 priečkach?

  • Olivia Rodrigo
  • Kendall Jenner
  • Kate Middleton
  • Princezná Diana
  • Bella Hadid

Pozri aj: Netflix predstavil filmové novinky na rok 2023 v lákavom traileri aj s dátumami premiér

- Anketa

KTORÁ JE VAŠOU FAVORITKOU?

Odpovedalo 186 ľudí  

Zendaya
42%
Ariana Grande
27%
Billie Eilish
27%
Kim Kardashian
2%
Lady Gaga
2%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Elena Švachová 23.01.23 22:28

karma
109.00

Na sociálnych sieťach nikoho nesledujem. Ale páči sa mi štýl obliekania Kate Middleton :-)

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 13:17

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 13:17

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 06:07

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 06:07

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 14:00

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 14:00

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní