Ohrozujú preddavkové faktúry vaše podnikateľské plány? Zmeňte sídlo firmy

Ohrozujú preddavkové faktúry vaše podnikateľské plány? Zmeňte sídlo firmy

Akoby toho nebolo za posledné obdobie málo, jednou z prvých a ďalších nepríjemných správ, ktoré sme po novom roku dostali, boli vysoké zálohové faktúry za energie. Najmä podnikatelia a rôzne organizácie neboli z tejto informácie nadšení pretože, s niečím podobným zrejme nikto tak skoro nerátal. Krutá realita však mnohých podnikateľov postavila na nohy, pretože vysoké faktúry znamenajú existenčné problémy.

Ako sa ale hovorí, za každým mrakom sa skrýva slnko, ktoré raz vyjde, v čo pevne veríme aj v tomto prípade. Aby ste ale čakaním na zmiernenie následkov opatreniami vlády neprišli o všetky svoje úspory a vlasy na hlave, máme pre vás riešenie.

Jednoduchá zmena sídla firmy môže veľmi veľa vecí vyriešiť a vám ušetriť nielen peniaze a čas, ale aj nervy.

Pozri aj: Vďačný potosovec zlatý: Ako zabezpečiť, aby sa mu doma darilo?

Prečo sa zmena sídla firmy oplatí?

Vysoké zálohové faktúry za klasické kancelárske a iné obchodné priestory menia mnohým podnikateľom a organizáciám plány a výhľad do budúcnosti. Malé metre štvorcové kancelárie, v ktorej ste sa všetci tlačili, sa menia na vysoké nákladové položky v účtovníctve, na ktorých úhradu už nie sú peniaze. Klasicky sa preto viacero majiteľov malých i väčších firiem rozhoduje svoju podnikateľskú činnosť ukončiť.

To však nie je nutné, pretože na zníženie nákladov obmedzeného rozpočtu môžete využiť jednoduchú a pomerne rýchlu zmenu sídla firmy. Je lacnejšie, máte s jeho prevádzkou menej starostí, môžete podnikať z akéhokoľvek miesta na svete a pritom nestratíte o dôležitých veciach prehľad.

Neprehliadni: ŠŤASTIE do každej rodiny! Tieto izbové rastliny priťahujú prosperitu i pozitívne vibrácie

Registračné sídlo firmy Bratislava

Nie je to klasická kancelária, v ktorej si každý deň vytlačíte všetky dôležité faktúry, vybavíte telefonáty a poštu, dáte si kávu s kolegami a vybavíte potrebné úlohy. Ide viac menej o evidenčnú formu sídla, ktorá je zo zákona pre každý podnikateľský subjekt povinná. Výhoda spočíva, vďaka tomu, v oveľa nižšej cene a doplnkových službách, ktoré môžete v konkrétnom balíku sídla kedykoľvek využívať.

Takéto jednoduché registračné sídlo firmy Bratislava poskytne vášmu podniku za minimálny mesačný prenájom potrebné označenie a schránku, do ktorej vám bude chodiť firemná korešpondencia. To však nie je všetko!

Spolu s registračným sídlom firmy (súhlasom so zriadením sídla s.r.o. alebo živnosti) získavate aj:

  • označenie poštovej schránky,
  • preberanie listových zásielok,
  • zasielanie fotiek prijatých zásielok,
  • evidenciu pošty v on-line systéme,
  • notifikáciu e-mailom alebo formou SMS,
  • skenovanie (aj skartovanie) obsahu zásielok na požiadanie,
  • a to najdôležitejšie – na určený čas aj zasadaciu miestnosť pre rokovanie s obchodnými partnermi.

Ak teda nepotrebujete na vykonávanie svojej práce klasickú kanceláriu so zamestnancami, no označenie firmy na súkromnej adrese neprichádza do úvahy, virtuálne sídlo firmy je naozaj vynikajúce a veľmi výhodné riešenie!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní