Horoskop 2023: Čo všetko nás čaká a neminie podľa hviezd?

Horoskop 2023: Čo všetko nás čaká a neminie podľa hviezd?
  • 18.12.2022
  • Lenka Biba Slovak

Veríte hviezdam? A veríte tomu, čo vám hviezdy povedia na základe toho, kedy ste sa narodili? Pre mnohých ľudí sú horoskopy iba prázdne slová, avšak pre iných sú to skutočné predpovede, ktoré sú založené na postavení hviezd a planét práve vtedy, kedy sa narodili.

Na čo sa v roku 2023 môžete tešiť práve podľa astrológie pre jednotlivé znamenia zverokruhu? Býkov vraj čakajú veľké zmeny a všetky Raky sa môžu tešiť na nové a zaujímavé príležitosti! A ako je to s ostatnými znameniami zvieratníka?

Ak ste zvedaví na to, čo vás čaká a neminie v blížiacom sa Novom roku 2023, pohodlne sa usaďte a prečítajte si, ako sa vám podľa hviezd môže zmeniť život. Nech sa páči! Prinášame vám predpovede pre všetky znamenia zverokruhu.

BARAN (21. marec - 20. apríl)

Na Baranov čakajú v roku 2023 určité kroky, ktoré ich budú vracať v čase. Nepôjde avšak o nič negatívne! Práve naopak. Ľudia narodení v znamení Baran sa prinavrátia k svojim starým dobrým časom, pri ktorých vedeli vyťažiť zo životných situácií iba to najlepšie.

Každý Baran by mal preto byť otvorený novým možnostiam, mal by načúvať znameniam a svojmu okoliu. Aj vďaka tomu a svojej systematickej snahe o zlepšenie sa tak jednoducho prichytíte pri tom, čo všetko za tento rok dokážete.

Odporúčame: Mariah Carey - koľko zarába každý rok vďaka svojej vianočnej hitovke?

BÝK (21. apríl - 20. máj)

Býci, pripravte sa na veľké zmeny! Tie by mali prísť niekedy v máji v roku 2023. Nájdete v sebe totiž vašu skrytú dávku inšpirácie a motivácie, ktoré by sa tak mohli stať základom pre vaše nové projekty.

Dariť sa vám bude aj v osobnom živote a budete stretávať iba samých skvelých ľudí! Najmä leto bude pre Býkov výnimočné, čo sa následne presunie aj do obdobia jesene a zimy.

BLÍŽENCI (21. máj - 21. jún)

Blíženci budú mať v prvej polovici roka 2023 tendenciu mať hlavu v oblakoch, čo by ich mohlo zbytočne rozptyľovať od cieľov, ktoré budú mať ambíciu dosiahnuť. Ak sa však Blíženci zamerajú tým správnym smerom, všetko im pôjde veľmi ľahko a budú na nich čakať veľké úspechy aj v práci.

Vzťahy v osobnom živote nebudú pre Blížencov na začiatku roka príliš ideálne, avšak v druhej polovici roka sa to výrazne zlepší.

RAK (22. jún - 22. júl)

V prvej polovici roka sa Raci môžu tešiť na produktívne pracovné mesiace, kedy im pôjde všetko ako po masle. Rakom sa otvoria aj nové možnosti, kedy sa ale budú musieť správne rozhodnúť!

Buďte preto obozretní a všetky svoje kroky si starostlivo zvážte a premyslite.

LEV (23. júl - 23. august)

Levy – tak ako kedykoľvek inokedy, aj v roku 2023 bude pre vás typická láska k svojej práci a sklony k extrémnej pracovnej vyťaženosti. Tento rok by sa vám ale na pracovnom poli malo dariť oveľa viac, ako tomu bolo v predchádzajúcom roku.

Čakajú na vás aj zaujímavé ponuky, ktoré si určite nenechajte ujsť! Dajte si ale veľký pozor na to, aby váš pracovný čas nepohltil čas s rodinou a vašimi najbližšími.

Neprehliadnite: Ako vytvoriť dokonalý vianočný stromček? Poznáme jeho tajomstvo!

PANNA (24. august - 23. september)

Panny sa v nasledujúcom roku môžu tešiť na veľkú osudovú lásku! Navyše, budete aj veľmi kreatívni, pretože si poradíte so všetkými prekážkami, ktoré sa vám postavia do cesty.

Ak budete mať otvorené oči a všetky svoje pracovné povinnosti si budete plniť zodpovedne, môže sa vám naskytnúť aj kariérny postup či nové pracovné príležitosti.

VÁHY (24. september - 23. október)

Na Váhy čakajú v roku 2023 veľké zmeny! Často sa im ale budete musieť prispôsobiť. Váhy patria k tým znameniam, ktoré si na všetky nové veci neradi zvykajú, avšak v tomto prípade vám odmenou môže byť veľké zlepšenie ako v pracovnej, tak a v osobnej oblasti.

Vývoj udalostí pôjde každopádne dobrým smerom, čo sa odzrkadlí predovšetkým na vašom zdravotnom stave.

ŠKORPIÓN (24. október - 23. november)

Pre Škorpiónov bude v roku 2023 veľmi dôležité to, aby mali správne nastavený ich pomyselný rebríček životných hodnôt. Buďte na seba dobrí a dočkáte sa výrazných pozitívnych zmien vo všetkých oblastiach vášho života.

Ak už teraz nie ste spokojní vo svojich vzťahoch, osobných či pracovných, práve nadchádzajúci rok bude ideálny na to, aby ste to zmenili. Hviezdy hovoria, že sa vám v tom bude dariť.

STRELEC (23. november - 21. december)

Prvá polovica roka 2023 sa bude pre Strelcov niesť v znamení minulosti. Popritom však budete schopní vyriešiť množstvo nejasností a problémov ako v pracovnom, tak aj v osobnom živote. A keď sa vám to podarí, otvoria sa vám nové dvere!

V druhej polovici roka si ale dajte pozor na problémy s financiami a zvážte každú vašu investíciu.

KOZOROŽEC (22. december - 20. január)

Pre Kozorožcov bude rok 2023 fantastický po všetkých stránkach! Podarí sa vám dosiahnuť vnútorný pokoj, ktorý vás bude sprevádzať na ceste za úspechom.

Doprajte si ale viac cestovania a nebojte sa užívať si svoj voľný čas oveľa viac, ako tomu bolo doteraz. Vy si to totiž zaslúžite.

VODNÁR (21. január - 20. február)

V roku 2023 nečakajú na Vodnárov žiadne výrazné a dramatické zmeny. Pôjde skôr o to, že sa vám bude dariť pridávať do svojho života správne návyky, ktoré budú prospievať vášmu zdraviu a celkovej kondícií.

Vaša každodenná rutina vám prinesie dostatok času a priestoru na to, aby ste si popri všetkých povinnostiach mohli zorganizovať aj nové činnosti.

RYBY (21. február - 20. marec)

Ryby sa všetkých nových zmien trošku obávajú, avšak práve v roku 2023 by ste tento strach mali definitívne prekonať! Nebojte sa zmien, pretože práve tie vám prinesú nové pokroky. Ak budete mať sebadôveru, nebude existovať nič, čo nezvládnete.

Odporúčame aj: Vianočný Island: Prečo ho navštíviť práve počas najkrajších sviatkov roka?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Libuše Šumná 23.12.22 14:26

karma
113.00

jsem střelec, není to špatné až na problémy s financemi

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:07

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:07

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní