Šťastný deň v týždni podľa znamenia: Komu prajú pondelky a komu víkend?

Šťastný deň v týždni podľa znamenia: Komu prajú pondelky a komu víkend?

Čas niekedy beží veľmi rýchlo a inokedy sa len vlečie, až máme pocit, že dni sú nekonečné. Víkendy dokážu zbehnúť ako voda a pracovný týždeň ide neskutočne pomaly. Ale aj napriek tomu má každé znamenie horoskopu v týždni šťastný deň, kedy srší optimizmom a dobrou náladou. O štvrtku sa hovorí, že je to malý piatok, pretože už sme viac-menej jednou nohou pri víkende, kedy si môžeme užívať chvíľky pohody a relaxu, poprípade tieto dní tráviť s rodinou či priateľmi. Ktorý deň v týždni praje vášmu znameniu?

Pondelok je šťastným dňom pre znamenie RAK

Asi len márne by sme hľadali niekoho, kto má rád pondelky. Je to začiatok pracovného týždňa a po víkende sa len málokomu chce vstávať do práce. No pondelky sú tiež dňami nových začiatkov. V pondelok má každý príležitosť začať pracovať na nových veciach. A práve z tohto pohľadu to berie znamenie horoskopu RAK, ktoré v daný deň srší energiou a optimizmom. Preto zväčša sa rakom v tento deň darí najviac.

úspech v práci

Zdroj: Shutterstock®

Utorok patrí znameniu horoskopu BARAN a ŠKORPIÓN

Utorok je pod vedením planéty Mars, vďaka čomu sa každému v tento deň darí ako po pracovnej stránke, tak aj po súkromnej. Zo všetkého najviac však znameniam horoskopu BARAN a ŠKORPIÓN. Obvykle platí, že všetkého, čoho sa v tento deň dotknú, tak aj dokončia a dotiahnu do zdarného konca. Preto sa oplatí v tento deň realizovať pri tvorbe projektov.

Streda pozitívne vplýva na znamenie BLÍŽENCI a PANNA

Stred týždňa má nad sebou vládu mesiaca Merkúr, ktorý je planétou komunikácie a dobrých nápadov. V tento deň sa môžu najviac realizovať znamenia horoskopu BLÍŽENCI a PANNA. Svoje intelektuálne ako aj tvorivé schopnosti môžu pretaviť do výsledkov, ktoré sa od nich očakávajú a ktoré očakávajú aj sami od seba. Úspech je, samozrejme, zaručený.

Štvrtok je šťastným pre znamenia horoskopu STRELEC a RYBY

Aj keď sa pomaly blížime k záveru týždňa a všetci začíname myslieť na víkend a nie na prácu, znamenia STRELEC a RYBY sa ešte len rozbiehajú a v tento deň doťahujú všetko do zdarného konca a pomaly doťahujú veci do finále. Tomuto dňu vládne planéta Jupiter, ktorá má expanzívny rozmer.

Zaujme ťa: Ambiciózne znamenia zverokruhu, ktoré vedia, čo v živote chcú

šťastie v súkromnom živote

Zdroj: Shutterstock®

Piatok milujú najmä BÝCI a VÁHY

Konečne piatok! Asi tak si hovoria všetci, ktorým končí pracovný týždeň. Ale pre znamenie horoskopu BÝK a VÁHY má tento deň hlbší význam. Je to pre ne šťastný deň, ktorý prináša pokoj, oddych a je pre ne tým najšťastnejším dňom v týždni. Pretože oddych je pre tieto znamenia horoskopu po „bujarom“ pracovnom týždni to, čo si rozhodne zaslúžia.

Sobotu vyznávajú znamenia horoskopu KOZOROŽEC a VODNÁR

Deň relaxu a pokoja! Aj takto mnohí z nás vnímajú sobotu, ktorej panuje Saturn. Je to deň, kedy nie je potrebné myslieť na pracovné záležitosti a prácu samotnú. Dobrodružstvo, dobrá nálada a relax charakterizujú tento deň a znamenia horoskopu KOZOROŽEC a VODNÁR, ktoré si ho užívajú na plné obrátky. Ničnerobenie ich robí šťastnými, preto je pre nich sobota najšťastnejším dňom v týždni.

Nedeľa ulahodí znameniu LEV

Záver týždňa, posledný deň oddychu a možnosť načerpania nových síl do víru pracovného kolotoča. Tento deň je najšťastnejším pre znamenie LEV, ktoré si ho užíva prechádzkou, cvičením alebo stretnutím s rodinou či priateľmi. Poprípade len ležaním pred televízorom a sledovaním dobrého filmu či seriálu.

Inšpiruj sa: Súťaživé znamenia zverokruhu, ktorých nezastraší žiadna konkurencia


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 16.09.21 19:14

KK
karma
109.00

to by bolo super, keby to bola pravda :)

  • 0
Odpovedať

Libuše Šumná 17.09.21 16:21

karma
113.00

jsem střelec a čekám na šťastný den

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 17.09.21 21:36

karma
109.00

Pre mňa by mal byť šťastným dňom štvrtok. Ja mám radšej piatok,lebo to už naozaj začína víkend :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní