Rúž na pery o vás veľa prezradí: Aký typ osobnosti ste podľa jeho tvaru?

Rúž na pery o vás veľa prezradí: Aký typ osobnosti ste podľa jeho tvaru?
  • 14.03.2023
  • Michaela Krivdová

Rúž je neodmysliteľnou súčasťou kozmetickej taštičky a kabelky. A ak hovoríme o kabelkách je viac ako isté, že aspoň jeden v každej z nich objavíte. Chcete zistiť, čo o svojej majiteľke vypovedá? Skontrolujte nielen jeho farbu, ale predovšetkým tvar.

Texaská vizážistka Cynthia Christová prichádza okrem nespočetného množstva rád pre ženy aj s celkom zaujímavou teóriou. Podľa jej slov tvar rúžu či balzamu na pery veľa napovie o žene samotnej.

Viete zhodnotiť, akým spôsobom ho používate? Tak čo, aký má tvar váš rúž na pery?

Aký rúž na pery sa vám hodí podľa typu pleti?

  • Svetlá pleť – ružová, marhuľová, červená
  • Olivová pleť – všetky farby rúžu, ale najmä koralová
  • Ružovkastá pleť – medená, tehlová, ale aj oranžová
  • Snehovo biela pleť – béžová a studená červená

Typy osobnosti podľa tvaru rúžu

1. Pôvodný tvar

Ak váš rúž na pery vyzerá aj po používaní presne tak, ako keď ste si ho kúpili, určite ste milovníčkou poriadku a jasných pravidiel. Vo vašom živote máte všetko presne zorganizované a poriadok je vaše druhé meno. Ste skôr plachá, nevyčnievate z radu, k životu nepotrebujete prehnanú pozornosť.

2. Plochý tvar

Tento tvar vypovedá o svojej majiteľke, že je priama, spoľahlivá a v zásade konzervatívna. Zaužívané stereotypy nerada meníte a ak máte predsa len vyjsť zo svojej komfortnej zóny a urobiť nové rozhodnutia, potrebujete podporu a počuť názor blízkeho okolia.

3. Tvar špičky

Možno ste záhadná a nedostupná, presne takto vás totiž vnímajú muži vo vašom okolí. Majiteľky takýchto rúžov si vedia život užívať na plno, rady objavujú nové veci, sú zvedavé a za každých okolností vedia, ktorým smerom sa vybrať.

4. Ostrý uhol

Žiť po vašom boku je radosťou. Ženy, ktorých rúž či balzam na pery má ostrý uhol sú pozitívne, bezprostredné, nápomocné a vždy plné nápadov, ktoré sa neboja realizovať. Priatelia a rodina sú u vás na prvom mieste a na vzťahoch si veľmi zakladáte.

5. Okrúhly tvar

Chcete vedieť, akým typom osobnosti ste, ak je tvar vášho rúžu okrúhly? Ste tá, ktorú chce mať každý po svojom boku. Duša, ktorá dokáže vypočuť, pomôcť a na tvári nemá žiadnu masku. Bútľavá vŕba, ktorá nemá rada konflikty, ale vždy čistý stôl.

6. Zakrivený tvar

To najlepšie na záver? To posúďte vy sama! Zakrivený tvár rúžu totiž hovorí o tom, že ste rodinne založená, spoločenská a s dobrodružnou povahou zároveň. S vami je jednoducho radosť žiť!

MOHLO BY VÁS TIEŽ ZAUJÍMAŤ: Zisti, čo o tebe prezradí obľúbený kvet: Takáto žena naozaj si!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní