Nový opaľovací krém Melano 50+ s efektívnou anti-ageing ochranou

Nový opaľovací krém Melano 50+ s efektívnou anti-ageing ochranou

GERnétic s novým opaľovacím krémom otvára cestu k ešte lepšiemu anti-ageingovému efektu. Melano 50+ aktívne chráni pred spálením slnečnými lúčmi a predčasným starnutím kože, pričom posilňuje kožnú bariéru a zlepšuje pružnosť pleti. 

Hydratuje, urýchľuje bunkovú obnovu a proces hojenia. Prípravok je vhodný na ochranu tváre aj tela, a to vrátane intolerantnej a veľmi citlivej pokožky. Krém sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva biele stopy a na pokožke nezanecháva lepkavý film. Neobsahuje nanočastice ani parfumáciu.

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Ošetrenie kožných nedokonalostí - AKNÉ

Opaľovací krém Melano 50+

V zložení sa nachádza výživné bambucké maslo, ktoré má výborné vlastnosti pre prevenciu predčasného starnutia kože. Látky obsiahnuté v tejto ingrediencii prispievajú k regenerácii pokožky, opravujú ju do hĺbky, zlepšujú elasticitu a chránia ju pred dehydratáciou a oxidačným stresom. 

Druhou kľúčovou zložkou je kreatín, bielkovinová štruktúra, pomocou ktorej Melano 50+ prispieva k ešte efektívnejšej bunkovej regenerácii, zlepšeniu elasticity kože a zníženiu výskytu vrások. 

Aplikácia: Odporúčame naniesť pol hodiny pred pobytom na slnku. Pre optimálnu ochranu je potrebné prípravok pravidelne reaplikovať podľa fototypu, aktivít a intenzity slnečného žiarenia.

Neprehliadni: Beauty poradňa GERnétic: Ako navrátiť telu 50+ mladistvý vzhľad

Melano 50+

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Produkty GERnétic si môžete kúpiť v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ktoré prípravky sú pre Vás vhodné. Zoznam salónov nájdete na stránke www.gernetic.sk

Viac informácií nájdete tu: KÚPIŤ PRODUKTY


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Monik Bullova 07.09.23 19:39

MB
karma
-1.00

Vyzerá naozaj skvele ale by ma zaujímalo aky by bol na aknoznu pleť

  • 1
Odpovedať

Janka Komadova 07.09.23 22:48

karma
-1.00

Túto kozmetiku nepoznám

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 08.09.23 07:03

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavý, rada by som vyskúšala.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní