VIDEO: Osviežujúca masáž tváre pomocou chladivých Ice Globes

VIDEO: Osviežujúca masáž tváre pomocou chladivých Ice Globes

Letným horúčavám sa už nevyhneme, preto nie je na škodu poznať dobré tipy a rady, ako sa doma príjemne osviežiť. Aké formy osvieženia máte radi vy? Používate napríklad vejárik alebo si rovno zapnete ventilátor? Alebo nedáte dopustiť na vychladené letné drinky? A možno máte vždy poruke nejakú pleťovú vodu s rozprašovačom, ktorá pleť nielen osvieži, ale dodá jej aj nejaké živiny a hydratáciu. 

Náš tip znie – skúste Ice Globes. Vyzerajú ako rumbagule na hranie, no sú to skvelé pomocky na masáž tváre zo skla, pričom sú naplnené nemrznúcim gélom. Možno ich uskladniť v chladničke alebo ich stačí dať na chvíľu do mrazničky a razom ich môžete použiť na osviežujúcu masáž tváre. Podporíte tak navyše mikrocirkuláciu pleti a následné okysličenie kožných buniek. 

A ak vás trápia navyše opuchy v tvárovej oblasti, napríklad opuchy očí, Ice Globes skrátka musíte vyskúšať. Eliminujú nielen opuchy, ale aj kruhy pod očami. Pozrite sa spolu s nami vo videu na to, aké jednoduché je spraviť si veľmi príjemnú a osviežujúcu masáž touto pomôckou. 

Naučte sa spolu s nami osviežujúcu masáž pomocou Ice Globes:

Chceš sa dozvedieť viac o benefitoch Ice Globes? Pozri TU:

TOP masážne pomôcky na tvár – 5 pomocníkov pre krásu, ktorých musíš poznať

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní