Červené vlasy ohúria samé osebe! Aké oblečenie však k ním kombinovať?

Červené vlasy ohúria samé osebe! Aké oblečenie však k ním kombinovať?

Rozhodli ste sa experimentovať s farbou svojich vlasov? Omrzela vás vaša prirodzená farba vlasov a túžite po výraznejšej zmene, ktorá bude už na prvý pohľad badateľná? Tak v tom prípade odporúčame voliť teplú červenú alebo ryšavú farba, ktorá ohúri hneď na prvý pohľad.

Ste majiteľkami červených vlasov? Tak v tom prípade vám tlieskame, pretože nie všetky ženy naberú odvahu na túto výraznú zmenu. Avšak, tú nastáva otázka – aké farby oblečenia sa hodia k červeným vlasom? Po akých farbách siahnuť?

Keď sa rozhodnete pre červené vlasy, otvára sa pred vami nekonečná paleta možností pri výbere farieb oblečenia. Existuje niekoľko farieb, ktoré sa výborne hodia k červeným vlasom a dokážu ich ešte viac zvýrazniť.

Samozrejme, výber farieb oblečenia by mal závisieť aj od vášho osobného štýlu a preferencií. Dôležité je, aby ste sa cítili sebavedomo a pohodlne v tom, čo nosíte. Experimentujte s farbami a objavujte tie, ktoré najlepšie vyjadrujú vašu jedinečnosť a krásu červených vlasov.

1. Zelená farba

Dalo by sa povedať, že zelená je akási univerzálna farba, ktorá sa hodí k rôznym tónom pokožky a rovnako aj k rôznym farbám vlasov. A hodí sa aj k červeným vlasom. Na výber je nespočetné množstvo odtieňov zelenej. Preto je vhodná pre všetky odtiene pleti.

Zvoliť môžete napríklad armádnu, lesnú, olivovú alebo smaragdovú zelenú. Skúste túto farbu nosiť v podobe saka alebo blejzra. Môžete ich stajlovať so všetkým od džínsov cez oblečenie do práce až po šortky.

Pozri aj: Ľanová móda je opäť v kurze! Ktoré kúsky by nemali chýbať v tvojom šatníku?

zelený outfit

Zdroj: pinterest.com/junghyewang/

2. Fialová farba

Toto je ďalšia farba, pri ktorej si červenovlasky prídu na svoje a vlasy im dokonalo vyniknú. Kontrastné odtiene totižto vytvárajú pútavú kombináciu a odtiene ako slivková, levanduľová a kráľovská fialová môžu nádherne doplniť červené či ryšavé vlasy.

Zvážte teda fialový výrazný kúsok, ako sú šaty alebo sako, alebo zakomponujte fialové akcenty do outfitu, a to prostredníctvom doplnkov, ako sú šály alebo kabelky.

Zaujme ťa aj: Si majiteľkou svetlej pokožky? Svoj šatník by si mala mať postavený na týchto 5 farbách

fialová v outfite

Zdroj: pinterest.com/stealthelook/

3. Námornícka modrá

Neutrálna farba, ktorá sa dokonale hodí na pracovné oblečenie aj každodenné nosenie. Kombinácia námorníckej modrej a červenej vytvára elegantnú a harmonickú súhru.

Vyberte si blejzer v námorníckej modrej, nohavice alebo šaty, aby ste získali uhladený a nadčasový vzhľad.

Ak chcete ohúriť o niečo viac, zvoľte kobaltovú modrú – je to ďalšia farba, ktorú môžete nosiť na akúkoľvek príležitosť. V kombinácii s vašimi vlasmi bude pôsobiť dokonalo odvážne.

Neprehliadni: Gumové šialenstvo s názvom Crocs: Prečo sa táto obuv teší tak veľkej obľube?

námornícka modrá v outfite

Zdroj: pinterest.com/righthairstyles/

4. Horčicovo žltá

Možno si poviete, že toto nie je ideálna farba pre červenovlásky alebo ryšavky, no opak je pravdou. Táto teplá farba nádherne dopĺňa ohnivé tóny červených vlasov a vytvára harmonickú a jedinečnú kombináciu.

Horčicovo žltú môžete doladiť kobaltovým kúskom čím docielite trendový vzhľad. Počas letných dní neváhajte siahnuť po šatách v horčicovo žltej farbe – budete za bohyne na pláži i pri prechádzke mestom.

Odporúčame: Ako sa obliecť do lietadla? Zvoľ pohodlný outfit ako známe celebrity!

horčicová v outfite

Zdroj: pinterest.com/thepapercraftpantry/

5. Tabaková farba

Tmavohnedá farba môže zvýrazniť „teplosť“ vašich červených vlasov. Tabaková farba je v podstate neutrálnym odtieňom, ktorý prehlbuje červené i ryšavé vlasy

Počas letných dní zvoľte tabakové maxi šaty a počas chladnejšieho obdobia odporúčame voliť semišové nohavice, ktoré dolaďte bielou blúzkou. Budete pôsobiť elegantne, štýlovo a hlavne vaše vlasy budú v tom najlepšom kontraste s outfitom.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Marianna Rajniaková 03.07.23 19:44

MR
karma
109.00

na červenú farbu vlasov nemám odvahu, ale páči sa mi na mladých ženách

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní