Ako sa obliecť do lietadla? Zvoľ pohodlný outfit ako známe celebrity!

Ako sa obliecť do lietadla? Zvoľ pohodlný outfit ako známe celebrity!
  • 06.06.2023
  • Michaela Kožáková

Čas letných dovoleniek a cestovania sa nezadržateľne blíži. Možno aj vy odrátavate dni do vašej dovolenky a pomaly dokupujete veci ako letné šaty, klobúk, trendy plavky s dlhým rukávom či opaľovacie krémy. Všetci chceme na dovolenke pri mori vyzerať k svetu a užiť si ju plnými dúškami.

Či už sa chystáte cestovať lietadlom, autom alebo autobusom, dôležité je, aby ste sa počas cesty cítili pohodlne a príjemne. Outfity na letisko mnoho ľudí nerieši. Ale nájdu sa aj takí, ktorí trávia hodiny vyberaním oblečenia na cestovanie.

Už dávno sú za nami časy, keď sme chodili na letisko vyobliekaní ako z módneho časopisu. Dnes je na prvom mieste pohodlie a komfort. To však neznamená, že by sme zároveň nemohli vyzerať aj štýlovo. 

Čo si obliecť do lietadla? Aké oblečenie zvoliť na cestovanie? Nechajte sa inšpirovať celebritami a známymi tvárami Hollywoodu, ktoré sa zbalili na dovolenku či za výletom na víkend.

Neprehliadni: Móda tohto leta sa nesie v 5 farbách: Ak ich zvolíš a zakomponuješ do šatníka, budeš štýlová

Airport style

Letiskový štýl predstavuje samostatnú kategóriu v móde. Ľudia radi sledujú, čo si obliekajú známe tváre z obrazoviek, a to najmä mimo červeného koberca. Na Instagrame môžete objaviť množstvo fotiek influencerov v trendy cestovných outfitoch.

Mnohokrát celebritám už nezávidíme vzdialené a luxusné exotické destinácie, ale to, čo majú počas letu lietadlom oblečené, pretože vedia dokonale skombinovať pohodlie a štýl vo svojich na pohľad prvoplánových outfitoch. 

Tepláková súprava

Zdroj: PINTEEST/glamour.com, PINTEREST/woahstyle.com, PINTEREST/dailymail.co.uk

Tepláková súprava

Kylie Jenner, Hailey Bieber, Gigi Hadid či Jennifer Lopez volia na cestovanie lietadlom teplákovú súpravu. Či už ide o drahší kúsok alebo súpravu bežnej módnej značky, hviezdy ju zväčša dopĺňajú o kabelku od svetoznámych dizajnérov.

Tepláková súprava by nemala chýbať ani u vás v šatníku. Je veľmi praktická, pohodlná a zároveň dokáže byť štýlová. Mikina vás zahreje v prípade, ak vám bude v lietadle zima, a keď vám zase bude teplo, jednoducho si ju vyzlečiete. Súpravu môžete skombinovať s teniskami, prípadne módnymi espadrilkami. 

Sako

Zdroj: PINTEREST/m.zimbio.com, PINTEREST/vogue.com, PINTEREST/whowhatwear.com

Oversized sako

Ak máte radi športovo-elegantný štýl, stavte na kombináciu oversized saka a pohodlných legín. Môžete tiež zvoliť moderné bermudy alebo cyklistické kraťasy ako Emily Ratajkowski, či dokonca ľahké šaty. 

Sofistikovaný vzhľad obľubuje aj bývalá Spajska Victoria Beckham, ktorá do lietadla nenastúpi v ničom inom ako v topánkach na podpätku. Väčšina celebrít inklinuje k ležérnejšiemu štýlu a volia skôr tenisky. Tie sú do lietadla, kde beží klimatizácia, rozhodne lepšou voľbou ako sandálky na podpätku či šľapky.

Džínsy

Zdroj: PINTEREST/dailymail.co.uk, PINTEREST/The Zoe Report

Klasika v podobe džínsov

Na kratšie lety môžete zvoliť i džínsy. Myslite však na to, aby boli pohodlné. Takže tie priliehavé a tesné kúsky nechajte radšej doma v šatníku. Boyfriend džínsy doplňte o štýlové tričko, tenký svetrík alebo mikinu. Obujte si k nim tenisky a nezabudnite ani na XXL kabelku, ktorá pojme všetko od cestovného pasu, telefónu, notebooku až po knihu.

Pozri aj: Kabelka z rafie - tento letný hit jednoducho musíš mať!

Letisko

Zdroj: PINTEREST/stylebistro.com, PINTEREST/cosmopolitan.com, PINTEREST/elle.com

Zvláštne outfity celebrít

Niekedy to i celebrity trochu „prepísknu" a dokážu šokovať výberom svojho oblečenia. Expertom v tejto oblasti je napríklad Lady Gaga, ktorá miluje nosiť topánky s neuveriteľne vysokými podpätkami. Aj populárna speváčka Miley Cyrus kedysi dokázala svojím letiskovým outfitom skutočne prekvapiť.

Angelina Jolie zase zvolila najpohodlnejšiu formu oblečenia – hodvábne pyžamo. Ťažko odhadnúť, či tento outfit celebrít bol premyslený a účelový alebo hodili na seba prvé, čo im prišlo pod ruku. To už musíte posúdiť sami. 

Zdroj foto: úvodná koláž: PINTEREST/glamour.com, PINTEREST/elle.com, PINTEREST/dailymail.co.uk  

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 21:53

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 13:17

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 13:17

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 21:53

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 13:16

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 13:16

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 30.08.23 20:22

karma
-1.00

Vždy sa oblečiem pohodlne

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní