Rad NIVEA Q10 oslavuje 25 rokov!

Rad NIVEA Q10 oslavuje 25 rokov!

Na značku Nivea sa môžete vždy spoľahnúť. Jej produkty v oblasti starostlivosti o pleť fungujú, čo už dlhé roky dokazujú milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Veľmi úspešným a populárnym sa stal rad Q10, ktorého produkty patria k najúčinnejším v boji proti starnutiu pleti. Spoločnosť Beiersdorf ho uviedla na trh v roku 1998 a teraz je dostupný vo viac ako 60 krajinách sveta.

Spoločnosť Beiersdorf patrí vďaka vedeckému výskumu na poli starostlivosti o pleť k skutočným priekopníkom. Odborníci v jej laboratóriách nadviazali na začiatku 90. rokov na výskum amerických a britských vedcov, ktorí objavili a skúmali koenzým Q10.

Čoskoro sa ukázalo, že ide o jeden z najväčších objavov na poli starostlivosti proti starnutiu pleti. Koenzým Q10 sa tak stal súčasťou celého radu produktov starostlivosti o tvár a telo. Táto aktívna zložka je neustále predmetom vedeckých výskumov, takže produkty sú stále lepšie a plnia očakávania všetkých zákazníkov. O tom, že je táto cesta správna, svedčí aj fakt, že sa každé dve sekundy predá na svete nejaký produkt NIVEA Q10.

Zoznámte sa

Koenzým Q10 je prirodzenou súčasťou každej bunky nášho tela. Ide v podstate o vitamín a prírodný antioxidant, ktorý je nevyhnutný pre energetický metabolizmus. Vďaka nemu sa kyslík a živiny menia na energiu, ktorú bunky potrebujú pre svoju regeneráciu. Navyše Q10 bojuje proti voľným radikálom, ktoré spôsobujú predčasné starnutie pokožky.

Keď sme mladí, máme koenzýmu Q10 v tele dostatok. Bohužiaľ, jeho hladina začne zhruba po dvadsiatom roku postupne klesať. Na tomto procese sa podieľa aj náš životný štýl vrátane stresu alebo pôsobenia UV žiarenia. Výsledkom je potom starnutie pokožky, ktoré sa prejavuje okrem iného vznikom jemných vrások a liniek, ochabovaním kontúr a úbytkom elasticity pleti.

Riešením je starostlivosť s koenzýmom Q10

Aby pleť zostala dlho mladistvá, potrebuje dôkladnú regeneráciu. Na tú je ale potrebná energia, ktorú jej dodá práve koenzým Q10. Keď ubúdajú v pokožke jeho prirodzené zásoby, je riešením podporiť ich zvonku prostredníctvom produktov pleťovej starostlivosti.

Q10, ktorý je potom súčasťou krémov, pleťových sér a ďalších ošetrujúcich produktov, poskytne pleti nielen dostatok energie na regeneráciu, ale tiež posilní jej antioxidačný štít. Pokožka získa späť svoju fyziologickú rovnováhu, dokáže sa sama regenerovať a je celkovo odolnejšia.

Odporúčame: Chráňte svoju pokožku a užite si leto naplno s NIVEA SUN

Spevňujúci nočný krém proti vráskam Q10 POWER

Zdroj: NIVEA

Ako pôsobí koenzým Q10 pri omladení pleti?

V experimentoch s bunkovými kultúrami dokázal vedecký výskum expertov zo spoločnosti Beiersdorf, že Q10 dokáže riešiť päť charakteristických znakov starnutia pleti. Čo dokáže?
 
  • dodáva bunkám energiu
  • pôsobí ako antioxidant
  • posilňuje bunkovú regeneráciu
  • posilňuje produkciu elastínu a kolagénu
  • omladzuje existujúce pleťové bunky
Vďaka tomu, že je koenzým Q10 takýto multifunkčný, predstavuje ucelený prístup k omladeniu pleti. Nepotrebujete riešiť jednotlivé atribúty starnutia. Stačí jednoducho produkt s Q10, ktorý sa postará o všetko.
 
Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 POWER

Zdroj: NIVEA

Spevnite svoju pleť vďaka kompletnej starostlivosti NIVEA Q10

  • Pleťové mlieko proti vráskam Q10 Power (200 ml), 6,15 €
Účinné zloženie s koenzýmom Q10 a kreatínom odstráni z pleti všetky nečistoty a mejkap a navyše vyplní a redukuje vrásky zvnútra. Zároveň chráni pleť proti voľným radikálom, ktoré sú jednou z príčin starnutia. Stavte na spoľahlivého spojenca proti starnutiu už počas čistenia a vaša pleť bude žiariť!
 
  • Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 Power (50 ml), 13,29 €
Tento krém viditeľne redukuje vrásky, a to už za 1 týždeň pravidelného používania. Pleť je tak pevnejšia a vďaka OF 15 a UVA/UVB filtrom tiež dobre chránená pred slnečnými lúčmi. Obal krému je spolovice tvorený recyklovateľnými materiálmi a sám je následne 100 % recyklovateľný.
 
  • Spevňujúci nočný krém proti vráskam Q10 Power (50 ml), 13,29 €
Nočný krém so 100 % pleti identickým koenzýmom Q10 je v absolútnom súlade s vašou pleťou a efektívne pôsobí proti vráskam zvnútra. Hydratuje, regeneruje a vyrovnáva nerovnosti pleti. Vrásky sú viditeľne redukované už za 7 dní, pleť je svieža a mladistvá na pohľad. Krém navyše chráni pred poškodením bunky aj prírodu. Jeho obal je totiž spolovice z recyklovateľného materiálu a sám je následne 100 % recyklovateľný.
 
Spevňujúci očný krém proti vráskam Q10 POWER

Zdroj: NIVEA

  • Spevňujúci očný krém Q10 Power (15 ml), 9,49 €

Dobehnite vrásky okolo očí, dajte zbohom kruhom pod očami a privítajte viditeľne pevnejšiu pleť! Ľahké, rýchlo sa vstrebávajúce zloženie s koenzýmom Q10 100 % vlastným pleti prispieva k tomu, že sa vrásky okolo očí viditeľne redukujú a citlivá pleť pod očami prejasňuje.

  • Sérum na vyplnenie vrások Q10, (15 ml), 16,49 €
Tento produkt vám doslova na počkanie vykúzli pružnú a hladkú pleť. Okamžitý efekt môžete pozorovať už od 5 minút po nanesení. Po ďalších dvoch týždňoch pravidelného používania sú všetky typy vrások viditeľne plnšie a vyhladené. Po 4 týždňoch zmizne dokonca 50 % hlbokých vrások. Vysvetlením je zloženie s čistým koenzýmom Q10 a Bioxifill® peptidmi. Tieto účinné látky prenikajú hlboko do pleti, kde stimulujú produkciu kolagénu a bojujú proti nepoddajným vráskam zvnútra.
 
  • Spevňujúce telové mlieko Q10 + vitamín C, (250 ml), 7,39 €
Pochváľte sa viditeľne pevnejšou pokožkou už za 10 dní! Inovované zloženie s koenzýmom Q10 a vitamínom C dodáva bunkám energiu, a podporuje tak jej regeneráciu a znateľne zvyšuje jej pevnosť a pružnosť. Ľahké zloženie sa rýchlo vstrebáva a pokožku hydratuje celých 48 hodín.
 

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Veronika Kupcová 09.08.23 10:23

VK
karma
105.00

Nivea je skvelá kozmetika..používa ju moja mamina a aj ja dlhé roky

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní