TEST: Vypĺňajúce hyalurónové sérum Cellular Expert Filler a Expertná starostlivosť pre vyplnenie vrások Q10

TEST: Vypĺňajúce hyalurónové sérum Cellular Expert Filler a Expertná starostlivosť pre vyplnenie vrások Q10

V poslednej dobe sa hovorí o vrstvení produktov ako o kľúči k dokonalej pleti. Starostlivosť o pleť rok čo rok naberá nový rozmer. Najskôr sme si vystačili s obyčajným pleťovým krémom, ktorý nahrádzal dokonca aj telové mlieko. Dnes naše kozmetické taštičky praskajú vo švíkoch a šuplíky na toaletných stolíkoch sa nedajú poriadne zatvoriť.

Na každý problém je určený iný pleťový krém. Pre každý typ pleti je určená iná pleťová maska. A dokonca sa pleťová kozmetika triedi aj podľa veku. Staršia pleť totižto potrebuje iné účinné látky než tá mladšia, ktorá ešte stále produkuje všetky telu vlastné látky v dostatočnom množstve.

A tak sa z jednoduchej starostlivosti stáva komplikovaný proces, ktorý trvá desiatky minút. Ale, keďže pleťové sérum je to, čo by malo byť základom pri starostlivosti o pleť, tak máme pre vás tip nielen na sérum, ale aj expertnú starostlivosť od značky Nivea.

Pozri aj: TEST: Čistiace a ošetrujúce prípravky z radu Nivea Derma Skin Clear

Nivea očný krém

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Expertná starostlivosť pre vyplnenie vrások Q10

Expertná starostlivosť je novinkou, ktorá sa na našom trhu objavila len nedávno. V podstate ide o sérum, ktorého účinky by ste mali pocítiť hneď po aplikácii a pri častejšom používaní by mali byť viac viditeľné.

Benefity „expertnej starostlivosti", ktoré uvádza výrobca:

  • Prvé viditeľné výsledky už za 5 minút.
  • Pleť je jemnejšia a pevnejšia na dotyk.
  • Účinný 5 % aktívny komplex s čistým koenzýmom Q10 a Bioxifill® peptidy.
  • Pomáha bojovať zvnútra aj proti nepoddajným hlbokým vráskam.
  • 90 % žien potvrdzuje viditeľne mladší vzhľad pleti.

Zmizík na vrásky funguje doslova ako zmizík, ktorý si má poradiť aj s hlbšími vráskami. Nejde o prípravok, ktorý by sme poznali a používali roky. Je preto potrebné pochopiť, ako vlastne funguje a ako s ním pracovať, aby sa dostavili požadované výsledky.

Testovali sme: NIVEA Tónovacie očné krémy v hubke CELLULAR 3v1

Expertná starostlivosť pre vyplnenie vrások Q10

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Táto expertná starostlivosť je doplnkom ku komplexnej protivráskovej starostlivosti o pleť. Aplikuje sa na pleť ošetrenú sérom a krémom. To znamená, že je potrebné pleť vyčistiť a pokračovať v bežnej niekoľko-krokovej starostlivosti, ktorú máte zaužívanú. Sérum sa následne aplikuje na vrásky, ktoré sú navonok viditeľné.

Výrobca odporúča sérum naniesť na nosoperovú vrásku (ryhu), vrásky v okolí úst, vrásky hnevu, vrásky na čele a rovnako tak aj na vrásky v okolí očí. 

Sérum v tube má na svojom konci aplikátor, ktorým sa sérum veľmi ľahko aplikuje a zapracuje do pokožky. Ja však odporúčam, čo je aj mne príjemnejšie, vklepanie séra do pleti. Takýmto spôsobom si zároveň doprajete jemnú masáž. Sérum má príjemnú nevtieravú vôňu, rovnako tak aj konzistenciu a do pleti sa veľmi rýchlo vstrebáva. 

Neprehliadni: Nový rad Nivea Derma Skin Clear – pre čistú a regenerovanú pleť už za 7 dní

Nivea pleťové sérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Vypĺňajúce hyalurónové sérum Cellular Expert Filler

Pleťové sérum je už nutnosťou pri starostlivosti o pleť. Je totižto koncentrovanejšie a dodáva jej viac živín než pleťový krém. Dokonca vrstvením môžete svojej pleti dodať toho viac, než len pri použití pleťového krému.

Benefity pleťového séra, ktoré uvádza výrobca:

  • Intenzívne hydratuje a vyhladzuje pleť.
  • Vypĺňa pleť a redukuje jemné linky a vrásky.
  • Zloženie obohatené o 20 % koncentrát s čistou mikro kyselinou hyalurónovou a HYDRA elixírom.
  • Pôsobí proti starnutiu pleti a predchádza tvorbe vrások.

Do tohto séra som sa zamilovala hneď od prvého použitia. Ak by som vám nejaké sérum, ktoré v pomere cena a kvalita vyhráva, tak by to bolo presne toto sérum od značky Nivea. Vyskúšala som už mnoho sér, no trúfam si povedať, že u žiadneho som doposiaľ nepocítila jeho účinky hneď od prvého použitia.

Zaujme ťa aj: NIVEA MagicBAR: Jemné, dôkladné a udržateľné - váš nový spôsob čistenia pleti

Vypĺňajúce hyalurónové sérum Cellular Expert Filler

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Zvyčajne platí, že nejaký produkt sa odporúča používať pravidelne aspoň mesiac, aby ste pocítili jeho účinky, no pri tomto stačí jedna aplikácia. Hneď po aplikácii bola moja pleť tak krásne hydratovaná, až som tomu sama neverila.

Dokonca som nemala potrebu hneď aplikovať pleťový krém. Sérum je na pleti síce jemne lepivé, avšak závisí aj od typu pleti, na akú ho aplikujete. Ja mám pleť mastnejšiu, avšak to neznamená, že hydratáciu nepotrebuje. Potrebuje a toto sérum jej ju dodalo hneď po aplikácii.

Odporúčam ho do pleti jemne vklepať (alebo vtlačiť jemnými ťahmi) a nechať pôsobiť. V priebehu niekoľkých sekúnd sa vstrebe a pleť bude krásne hydratovaná. Skutočne ho môžem len a len odporučiť vyskúšať.

Zaujme ťa tiež: TEST: NIVEA Profesionálne sérum Cellular Hyaluron

Nivea sérum a očný krém

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Marianna Rajniaková 04.07.23 21:22

MR
karma
109.00

niveu už roky používam a stále má nové produkty, čo je fajn

  • 0
Odpovedať

Miriama Rusinová 26.07.23 11:13

MR
karma
-1.00

obe produkty ma veľmi zaujali, poobzerám sa po nich v drogérii

  • 0
Odpovedať

Andrea Szabová 14.12.23 14:22

AS
karma
-1.00

super produkty, sérum parádne

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní