Starostlivosť o pleť a telo podľa celebrít: Čo všetko vyskúšali?

Starostlivosť o pleť a telo podľa celebrít: Čo všetko vyskúšali?
  • 15.09.2022
  • Veronika Nemčeková

Starostlivosť o pleť a telo je dôležitá pre každého, celebrity nevynímajúc. Keďže sú stále na očiach verejnosti, snažia sa, prirodzene, vyzerať čo najlepšie.

Mnohé zo známych osobností neváhajú pre krásu vyskúšať ani tak trochu zvláštne veci. Prečítajte si, čo všetko sú podľa magazínu Marie Claire celebrity ochotné podstúpiť, aby ich pokožka a pleť boli krásne a zdravé.

Jennifer Lopez

Americká herečka a speváčka Jennifer Lopez si dáva na svojom vzhľade poriadne záležať a príkladne sa o svoje telo stará. Aby jej pleť vyzerala stále mlado, neváha investovať do kvalitnej kozmetiky.

Najradšej údajne využíva krémy s placentou. Tieto výrobky vyhladzujú štruktúru pleti, redukujú vrásky, ale aj jazvy po akné. Dokážu tiež zosvetliť pigmentové škvrny.

Prečítajte si: 92-ročná modelka prezradila recept na vitalitu

Jennifer Lopez

Zdroj: instagram.com/jlo

Sandra Bullock

Americká herečka Sandra Bullock počas filmovania snímky Miss špeciálny agent a jej pokračovania Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná objavila produkt, ktorý sa jej osvedčil na vrásky a vačky pod očami.

Čarovným prípravkom, na ktorý nedá dopustiť, je krém proti hemoroidom. Ten dokáže stiahnuť cievy a znížiť opuch. Treba ho však nanášať v malých množstvách.

Sandra Bullock

Zdroj: instagram.com/sandrabullock_ig

Kim Kardashian

Americká modelka a podnikateľka Kim Kardashian sa v roku 2013 odhodlala vyskúšať skrášľujúcu procedúru známu ako PRP (Platelet Rich Plasma), plazmaterapia či drakuloterapia.

Ide o procedúru, pri ktorej vám lekár odoberie krv, roztočí ju v centrifúge, aby extrahoval plazmu, a potom ju aplikuje lokálne. Ošetrenie sa používa na zlepšenie tónu a textúry pokožky, vyhladenie jemných línií či na podporu rastu vlasov.

Ide však o pomerne bolestivú procedúru, pri ktorej je vhodné tlmiť bolesť. Kardashian bola v čase ošetrenia tehotná, a tak musela oželieť látky, ktoré by jej v tomto ohľade pomohli. Na svojom oficiálnom webe sa neskôr vyjadrila, že túto procedúru už nehodlá absolvovať znova.

Pozri aj: Anorexia ju takmer zabila! Zachránil ju malý Simba

Kim Kardashian

Zdroj: instagram.com/kimkardashian

Mila Kunis

Americká herečka s ukrajinskými koreňmi Mila Kunis podľahla čaru drahých kameňov. Manželka Ashtona Kutchera si nevie vynachváliť ošetrenie pleti pomocou diamantov a rubínov. Jej pokožka je vraj po procedúre hladká a žiarivá.

Mila Kunis

Zdroj: instagram.com/milalkunis

Demi Moore

Hviezda filmov Striptíz či Duch, americká herečka Demi Moore, sa pri skrášľovaní pokožky spolieha na lekárske pijavice. Ošetrenie pomocou pijavíc vyskúšala po prvý raz v Rakúsku. Vďaka nim je jej pleť pevná a mladistvá.

Vyskúšajte: TOP 3 domáce masky na zničené vlasy a jeden VÝBORNÝ TIP NAVYŠE!

Demi Moore

Zdroj: instagram.com/demi.moore

Cate Blanchett

Austrálska herečka a režisérka Cate Blanchett si zase pochvaľuje terapiu využívajúcu epidermálny rastový faktor. Takzvané EGF zvyšuje počet epidermálnych buniek a zvyšuje tvorbu kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej.

Ide o látky dôležité pre zdravú pokožku bez vrások. EGF pochádza z predkožky novorodenca. Z odobratých buniek sú potom v laboratórnych podmienkach klonované nové bunky.

Cate Blanchett

Zdroj: instagram.com/cate.eblanchett

Victoria Beckham

Anglická módna návrhárka a niekdajšia členka dievčenskej kapely Spice Girls Victoria Beckham vďačí za zdravú pleť produktu, ktorý obsahuje trus slávika. Odborníci tvrdia, že má rozjasňujúce a exfoliačné schopnosti a speváčka im svojim vzhľadom dáva za pravdu.

Victoria Beckham

Zdroj: instagram.com/victoriabeckham

Emily Ratajkowski

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski sa odhodlala pre produkty obsahujúce slimačí musín, teda sekrét. Výlučok produkovaný slimákmi je prirodzeným zdrojom kyseliny hyalurónovej a má schopnosť upokojiť, opraviť a zmierniť rôzne kožné problémy od suchosti a prasklín až po pigmentáciu.

Inšpirujte sa: Na rande rovno z práce? Takto budete vyzerať božsky!

Emily Ratajkowski

Zdroj: instagram.com/emrata

Shailene Woodley

Americká herečka Shailene Woodley, známa napríklad z filmu Na vine sú hviezdy, sa snaží krásu podporiť predovšetkým zvnútra, a to doslova.

Každý deň si rozpúšťa jednu čajovú lyžičku potravinárskeho ílu v pohári vody, aby detoxikovala svoje telo. Potravinárska hlina obsahuje množstvo minerálnych látok a podporuje vylučovanie toxínov z tela.

Shailene Woodley

Zdroj: instagram.com/shailene___woodley_

Hailey Bieber

Hailey Bieber ako modelka vie, že pleť potrebuje neustálu starostlivosť. Manželka speváka Justina Biebera využíva na starostlivosť špeciálny krém obsahujúci plazmu extrahovanú zo svojej krvi. Ďalšou zložkou produktu je zvlhčovač.

Odporúčame prečítať: Mladá Chanel sa stala závislou na botoxe pier, míňa tisíce eur

Hailey Bieber

Zdroj: instagram.com/haileybieber

Gwyneth Paltrow

Americká herečka Gwyneth Paltrow sa rozhodla veriť sile prírody, konkrétne včiel. Vyskúšala apiterapiu, teda terapiu včelími produktmi. Predstaviteľka Pepper Potts z filmov o superhrdinovi Iron Manovi sa nechala poštípať včelími žihadlami. Ide o tisícky rokov starú liečbu používanú na odstránenie zápalu a jaziev.

Gwyneth Paltrow

Zdroj: instagram.com/gwynethpaltrow

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/haileybieber, instagram.com/jlo, instagram.com/kimkardashian

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní