Beauty poradňa GERnétic: Krém Synchro od GERnétic

Beauty poradňa GERnétic: Krém Synchro od GERnétic

Odpovedá Alena Kimlová z Kozmetického štúdia GERnétic www.StudioGernetic.cz

V poslednej dobe vidím v časopisoch prezentáciu krému Synchro. Je naozaj taký úžasný?

Synchro milované, Synchro nenahraditeľné, Synchro krém krémov, Synchro zlatý poklad v tégliku... Takto charakterizujú krém Synchro moje klientky. Ja sama si bez tohto prípravku neviem predstaviť starostlivosť o tvár, či iné časti tela. Ušľachtilé oleje z Nechtíka lekárskeho, mandlí, olív a sóje, stopové prvky, aminokyseliny a ďalšie aktívne látky zabezpečujú dokonalú regeneráciu a revitalizáciu buniek pokožky.

Synchro je krém, ktorý môžeme použiť na pokožku zdravú i zaťaženú mnohými dermatologickými problémami. Na pokožku bábätka, dieťaťa, adolescenta, zrelého i starnúceho človeka - ženy aj muža a vždy s veľmi dobrým efektom. Synchro priviedlo ku kozmetike GERnétic množstvo klientov aj odborníkov. V tomto roku oslavuje 50 úspešných rokov na trhu. Pri kozmetickom produkte nie je bežné udržať sa na trhu takúto dobu. Samozrejme, v priebehu týchto rokov prešiel mnohými zmenami, boli využité nové poznatky v oblasti biotechnológií, ale stále ide o intenzívny regeneračný krém, ktorý harmonizuje fyziologické funkcie pokožky, vyživuje, regeneruje, revitalizuje. Robí pokožku hebkú a sviežu.

S krémom Synchro sa klientky väčšinou stretávajú ako s prvým nočným regeneračným krémom. Vzhľadom k mastnej konzistencii, ktorá je však potrebná k tomu, aby do krému bolo možné zapracovať všetky dôležité ingrediencie, je vhodný pre suchú a zmiešanú pokožku. Ak sa klientka naučí dodržiavať tzv. „homeopatické dávkovanie“, potom bude s účinkami veľmi spokojná aj dáma s mastnejším typom pleti.

V prípade, že klientka nemá rada krémy mastnej konzistencie, môže použiť krém Synchro 2000. Je to prípravok podobných parametrov, ako klasické Synchro, ale neobsahuje toľko včelieho vosku, a preto má ľahšiu štruktúru.

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Ako na pigmentové škvrny?

Synchro

Zdroj: GERnétic

Synchro v službách krásy i zdravia

Synchro používame nielen z pohľadu krásy, ale jeho účinky kvalitnej regenerácie je možné využiť aj pri riešení akné (spolu s maskou Immuno), zlepšovaní vzhľadu jaziev alebo strií. Pomáha vyvažovať pokožku aj v prípade rôznych ekzémov a dermatitíd. Je tiež odporúčaný k príprave pokožky pred plánovanou operáciou ako estetickou, tak zdravotnou. Aspoň 3 týždne pred tým, než bude porušená integrita kože, odporúčame aplikovať Synchro na pokožku dvakrát denne - ráno a večer. Intenzívna regenerácia uľahčí následné hojenie a zlepší celkový výsledný stav jazvy.

Synchro je krém, ktorý má všestranné využitie a po viac ako dvadsaťročnej skúsenosti s týmto prípravkom si dovolím povedať, že by nemal chýbať v žiadnej kúpeľni.

Produkty GERnétic zakúpite v kozmetických salónoch, kde vám kozmetička poradí, ako prípravky používať a môže ponúknuť aj salónne ošetrenie. Zoznam salónov na www.gernetic.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 16.11.20 06:21

ĽŠ
karma
100.00

Skutočné zaujímavý krém.

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 20:29

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 20:29

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní