Jednoduché triky, vďaka ktorým budete mať ,,božské háro“

Jednoduché triky, vďaka ktorým budete mať ,,božské háro“

Trávite v kúpeľni celú večnosť a aj tak to na vašich vlasoch vôbec nevidno? Kučery vyzerajú ako vrabčie hniezdo, jemné vlasy sú krepovité a nepoddajné kadere neskrotíte, ani keď sa postavíte na hlavu? Vyskúšajte pomocníkov BaByliss a inšpirujte sa jednoduchými trikmi, ktoré vám uľahčia dennú rutinu. 

Správne umývanie je alfou a omegou

Mnoho žien si vôbec neumýva vlasy správne. Nesprávne umývanie a používanie nadmerného množstva šampónu však môže spôsobiť niekoľko problémov – od častého mastenia až po ochabnutý a ,,unavený“ vzhľad. Pred umývaním si vlasy najskôr rozčešte a nastavte teplotu vody, aby bola vlažná. Keď sú vlasy mokré, naneste si do dlaní malé množstvo šampónu. Zbytočne šampón nevtierajte do dĺžok vlasov a končekov, sústreďte sa na pokožku pri korienkoch. Pri oplachovaní nešetrite vodou a dôkladne zmyte zvyšky šampónu, aby nezostali vo vlasoch. Postup zopakujte.

Pozri aj: Prečo pokožka svrbí, keď sa vonku ochladí a príde zima? Svrbenie tela má mnoho príčin!

Nezabúdajte na kondicionér

Kondicionér – používajte  po každom umytí. Kým šampón vlasy otvára a čistí, kondicionér ich uzatvára a chráni pred poškodením. Kondicionér navyše dodá vašim vlasom lesk, hebkosť a vzdušnosť. Pred nanesením kondicionéru vytlačte z umytých vlasov prebytočnú vodu. Potom naneste kondicionér do dlaní a votrite ho do vlasov od korienkov ku končekom. Potom vlasy jemne prečešte hrebeňom, aby sa kondicionér dostal do všetkých prameňov, a nechajte pôsobiť.

Tepelná ochrana je základ každého stylingu

Skôr ako začnete vlasy fénovať alebo akokoľvek upravovať, použite tretí základný produkt, ktorý nesmie chýbať v žiadnej správnej starostlivosti o vlasy. Tepelná ochrana zabezpečí, že vaše vlasy nepoškodia vysoké teploty počas fénovania, kulmovania alebo žehlenia a budú hydratované.

Zaujme ťa aj: Megan Fox ohúrila novou farbou vlasov: Zlákala ju „targaryen blond“

Fúkať či nefúkať?

Platí tu jasné pravidlo – vlasy vždy fénujte, hneď ako po umytí čiastočne preschnú. Pri fénovaní používajte na féne úzku trubicu – a ak máte prirodzené kučery, tak difuzér. Správne by ste mali vlasy sušiť po vrstvách (od spodných po vrchné) a pomocou kefy vždy smerom nadol. Dôležitý je aj samotný výber sušiča. Stavte na výkonných pomocníkov od BaByliss. Revolučný rad Hydro-Fusion udrží vaše vlasy hydratované aj po ich vysušení, a to vďaka pokročilej plazmovej technológii a dvojitému iónovému systému. Na výber máte fén, kulmofén či rotačnú kefu.

Žehlíme a žehlíme

Pri žehlení vlasov platí jednoduché pravidlo – žehlite tak, aby ste si nepoškodili vlasy. Používajte kvalitnú žehličku a teplotu nastavte na maximálne 185 stupňov (vyššie teploty sú zbytočné a skôr vám môžu uškodiť). Pred žehlením sa uistite, že sú vaše vlasy dostatočne vysušené – nesmú byť vlhké! A tiež dokonale rozčesané. Pri žehlení pracujte vo vrstvách a postupujte zhora nadol. Pred žehlením sa uistite, že sú vaše vlasy dostatočne vysušené – nesmú byť vlhké! Nezabúdajte, že z času na čas je potrebné vyčistiť povrch žehličky od nečistôt a zvyškov stylingových prípravkov.  Stačí, keď studenú žehličku jemne utriete handričkou alebo obrúskom. Len tak bude fungovať tak, ako má.

Odporúčame: DIY jesenné pleťové masky pre vzpruhu pleti: Začni svoju pleť rozmaznávať teraz hneď!

BaByliss Hydro-Fusion

Zdroj: BaByliss

Vyberte si špičkových pomocníkov

Štíhla trubica účinne koncentruje vzduch a zaisťuje hladké sušenie vlasov. Veľký difuzér s plazmovým prúdom zasa účinne suší a vytvára luxusne jemné a lesklé prirodzené kučery. Na féne oceníte aj jeho nízku hmotnosť a veľkosť, vďaka ktorým sa s ním ľahko manipuluje. Počas sušenia môžete prepínať medzi 3 nastaveniami teploty a 2 nastaveniami rýchlosti. Samozrejme, nechýba ani ochladzujúci prúd vzduchu. Od  71,90 eur.

Na rotačnej keramickej kefe so smerovým nastavením oceníte jej mäkké štetiny štetín z prírodnej mäkkej diviačej srsti a nylonu, ktoré dodajú vášmu účesu očarujúcu hebkosť, a iónová kontrola ochráni vlasy pred krepatením, vďaka nej budú naopak krásne lesklé. Počas používania môžete prepínať medzi 2 teplotnými režimami, 2 rýchlosťami a ochladzujúcim prúdom vzduchu. Od 86,90 eur.

Vyberte si zo 4 rôznych nástavcov na sušenie, vyhladzovanie, narovnávanie a dodanie objemu a tvaru vašim vlasom. Vďaka iónovej regulácii budú krásne lesklé a krepovatenie bude eliminované na minimum. Počas používania môžete prepínať medzi 2 úrovňami teploty a oceníte aj ochladzujúci prúd vzduchu. Od 84,90 eur.

Aj žehlička využíva pokročilú plazmovú technológiu a duálny iónový systém. Odolné keramické doštičky zaručujú stály rovnomernú distribúciu tepla. Kombinuje kladné a záporné ióny, ktoré spolu hydratujú vlasy a eliminujú ich krepovatenie. Na výber máte 5 digitálnych nastavení teploty až do 235 °C. Zariadenie sa pri dlhšej nečinnosti automaticky vypne. Obsahuje praktický až 2,5 m dlhý napájací kábel. Od 84,90 eur.

- BaByliss Hydro-Fusion
1 z 4
Jednoduché triky, vďaka ktorým budete mať ,,božské háro“ - KAMzaKRASOU.sk
Jednoduché triky, vďaka ktorým budete mať ,,božské háro“ - KAMzaKRASOU.sk
Jednoduché triky, vďaka ktorým budete mať ,,božské háro“ - KAMzaKRASOU.sk
Jednoduché triky, vďaka ktorým budete mať ,,božské háro“ - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: BaByliss


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní