Profesionálna kaderníčka ukázala, ako na prvotriedny objem vlasov a bohaté vlny – to musíš vidieť!

Profesionálna kaderníčka ukázala, ako na prvotriedny objem vlasov a bohaté vlny – to musíš vidieť!

Ktorá žena netúži po krásnej objemnej korune krásy? Nuž, asi len máloktorá. Avšak, nie každej z nás boli krásne husté vlasy naozaj dopriate. Na hustotu vlasov má vplyv najmä genetika. Počet folikulov, z ktorých na našej hlave vyrastajú vlasy, je geneticky podmienený. Čím ich máme menej, tým sú naše vlasy redšie

A to sa vlastne nedá nijako zvlášť ovplyvniť. Žiadny šampón, maska či vlasové sérum to nezmení, preto takéto prípravky reálne nedokážu zmeniť hustotu našich vlasov. Počet vlasových folikulov sa práveže starnutím ešte prirodzene znižuje, čo znamená, že dochádza aj k postupnému rednutiu vlasov. Avšak, to neznamená, že sa s nie práve najhustejšími vlasmi nedá vôbec nič urobiť!

Ako na krásne objemné vlny?

Šikovní vlasoví pomocníci a dobrý styling dokážu vykúzliť krásnu objemnú hrivu prakticky z akýchkoľvek vlasov. Profesionálna kaderníčka Anastasiya Zolotaya z IG profilu @hair_by_zolotaya, ktorá sa zameriava napríklad aj na účesy pre nevesty, ukázala, ako sa dajú s niekoľkými pomôckami vykúzliť nádherné bohaté a objemné vlny. 

Dobrým pomocníkom pri tvorbe takéhoto účesu sú v prvom rade spreje do vlasov (alebo aj suchý šampón), ktoré ovplyvňujú ich textúru a pomáhajú opticky vytvoriť objem vo vlasoch. Takéto spreje obvykle dobre spolupracujú s fénom a väčšou kefou – vlásky treba dobre prečesať a vyfúkať.

Následne bude potrebná aj kulma s väčším priemerom na vytvorenie vĺn, ktoré je ale po vytvorení potrebné zafixovať až do vychladnutia sponkami. No a na záver netreba zabúdať ani na fixačný sprej, resp. kvalitný lak na vlasy. Celý postup tvorby takéhoto účesu si môžete pozrieť na nasledujúcom videu. Páči sa vám takýto účes?

- Anketa

PÁČI SA VÁM TAKÝTO TYP ÚČESU – OBJEMNÉ VLNY VO VLASOCH?

Odpovedalo 15 ľudí  

Áno, vyzerá to skrátka úžasne.
53%
Áno, ale nie na mne.
27%
Nie, nie je to moja šálka kávy.
20%

Zdroj úvodnej foto: youtube.com/@anastasiyazolotaya


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní