Poradíme ti, kam ísť na rande. Ale nie obyčajné!

Poradíme ti, kam ísť na rande. Ale nie obyčajné!

Ak vás a vášho partnera či partnerku už omrzelo chodiť na tie isté miesta a skúšať tie isté veci, je čas na zmenu.

Spoločné chvíle s vašou polovičkou nemusia byť len o kine či celkom obyčajnej večeri. Rande môže nabrať oveľa zaujímavejší charakter a zaručene sa to partnerovi či partnerke bude páčiť.

Aby ste si dlho nemuseli lámať hlavu nad tým, čo je to vlastne kreatívne a rande, my vám poradíme. Tak kam ísť na rande, aby bolo nezabudnuteľné?

Pozri aj: Bodyguardi zdravia: Jedz jedlá bohaté na antioxidanty!

Posilnenie vzťahu

Predtým, než vás začneme inšpirovať námetmi na kreatívne rande, sa s vami podelíme o výsledky istého prieskumu, ktoré jednoznačne tvrdia, že okoreniť si randenie sa jednoznačne oplatí. Viditeľné zmeny uvidíte na vzájomnom vzťahu, ktorý by sa mal dokonca zlepšiť.

Vedci sa domnievajú, že páry, ktoré spolu skúšajú nové aktivity, sú šťastnejšie a spokojnešie ako tie, ktoré robia veci, takpovediac, po starom a príliš dlhú dobu. Takže ak ste s vašou polovičkou iba na začiatku vzťahu, pamätajte, že váš vzťah má väčšiu šancu, keď budete kreatívnym párikom s chuťou spoznávať nepoznané.

ako spolu tráviť čas

Zdroj: Shutterstock®

Cvičte aj relaxujte

Spoločná motivácia hýbať sa, cvičiť, zlepšovať sa a dosahovať spoločné ciele, je pre páry veľmi dobrá. Preto spolu pokojne choďte na rande do posilňovne, alebo na skupinové cvičenia. Ak preferujete ísť si zabehať, tak choďte. Vždy sa však navzájom podporujte, pretože práve to medzi vami vytvorí silné puto.

K športu patrí aj regenerácia a relax. Ukázalo sa, že páriky, ktoré spolu chodia na masáže, sú kompaktnejšie. Preto sa spolu na jednu vyberte, alebo relaxujte niekde vo wellness centre. Každý spoločný oddych sa počíta.

Zaujme ťa: Čo je micelárna voda, ako pracuje a postačí ti na odlíčenie?

spoločná partnerská masáž

Zdroj: Shutterstock®

Jedlo spája

Jedlo je afrodiziakum, a to doslova. Ak zdieľate vášeň pre nové jedlá a nové chute, nie je o čom polemizovať. Dokonalým kreatívnym rande je pre vás hodina varenia. Nechoďte však na obyčajnú školu varenia, alebo choďte sa priučiť niečomu exotickejšiemu, napríklad, ako sa robí sushi.

Dobrou alternatívou je aj kvalitná vínna cesta, pivná ochutnávka, alebo ochutnávka exotických káv. 

vychutnajte si dobré vínko

Zdroj: Shutterstock®

Buďte hraví

Zdravá dávka hravosti neuškodí žiadnemu vzťahu. Nebuďte príliš vážni a zahrajte si spolu nejakú spoločenskú hru. Či už to budú Monopoly, šach alebo obyčajné karty či Človeče, nehnevaj sa. Hlavne sa zabávajte a užívajte si jeden druhého.

Preskúmaj: Toto sú najčastejšie príčiny zadržiavania vody v organizme!

hravosť vzťahu prospieva

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 09.02.18 07:50

ĽŠ
karma
100.00

Dobré rady, už len tie naše polovičky presvedčiť... ;)

  • 0
Odpovedať

Marta Bujdošová 09.02.18 07:58

MB
karma
98.00

veru, uz len manzela presvedcit

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní