Baby boom v šoubiznise: Ktoré tváre sa čoskoro stanú mamičkami

Baby boom v šoubiznise: Ktoré tváre sa čoskoro stanú mamičkami
  • 26.09.2020
  • Radka Vargová

S tehotenstvami známych tvári akoby sa vrece roztrhlo. Po Jitke Nováčkovej či Soni Skoncovej oznámila radostnú novinku ďalšia známa moderátorka Alexandra Orviská. Zdá sa, že tento rok je na prominentné bábätka skutočné plodný. 

18 rokov spolu a konečne budú rodičia

Znie to až neuveriteľne, ale bývalá misska Soňa Skoncová a jej priateľ, teda snúbenec Robo, sú spolu úctyhodných 18 rokov! A i keď sa zasnúbili minulý rok a svadbu ešte neplánujú, rodičovským povinnostiam sa nevyhýbajú. Radostnú novinku oznámila Soňa na Instagrame so slovami „Prežívame jedno z najkrajších období nášho života, neskutočne sa už na teba tešíme. Budú z nás rodičia,'' napísala pod jednu z fotiek s tehotenským bruškom, ktoré už neschová. „Doteraz sa neviem vynadívať na ženu môjho života a budúcu matku nášho dieťaťa,'' neskrýva dojatie aj budúci otec a partner Soni, Robo. 

Odporúčame: Barbora Krajčírová o perfektnom aute: „Rada sa v aute cítim ako doma!“

Druhé dieťa na ceste

Krátko po Soni oznámila podobnú novinku na sociálnych sieťach aj jej kolegyňa Alexandra Orviská. Tá túžila po bábätku už nejakú dobu a konečne sa jej tento sen naplnil. Alexandra má už jednu dcérku, s bývalým priateľom Martinom Valihorom. 13-ročnej Viktórii pribudne tak ďalší súrodenec. A radosť má z tejto správy aj Soňa Skoncová, ktorá pod prvú fotku s tehotenským bruškom, ktorú Alexandra zverejnila, napísala: Gratulujem lásky, budeme kočíkovať spolu."

Rovnako ako Soňa, aj Alexandra sa snažila schovávať svoje bruško, kým sa dalo a udržať radostnú správu v čo najväčšej tajnosti. A vydržala to skutočne dlho. Alexandra priznala, že je už v šiestom mesiaci. Svetu to oznámila v deň narodenín jej priateľa romantickou gratuláciou: Všetko najlepšie k tvojim dnešným narodeninkám Baby Daddy,''. 37-ročnej moderátorke a známemu hokejistovi rovnako gratulujeme.

Čerstvá mamička

Bocian má rušno aj u našich českých susedov. Len pred pár dňami sa bývalá kráľovná krásy Renata Langannová stala čerstvou mamičkou. „4kg najväčšieho šťastia. 22.9.2020," napísala pod prvú spoločnú fotku v trojici, na ktorej je so svojim manželom a prvorodenou dcérkou. Rovnakú fotku zazdieľal na Instagrame aj hrdý otec, pričom nezabudol dopísať, že obe dievčatá sú zdravé a všetko je v poriadku. Renata patrí momentálne medzi najznámejšie tváre českého šoubiznisu. I keď od súťaže Miss, kedy získala korunku, ubehlo už 14 rokov, 34-ročná modelka vyzerá naozaj dokonalo a úprimne povedané, krajšie ako kedykoľvek inokedy. Čerstvým rodičom samozrejme gratulujeme! 

Ďalšia modelka s bruškom

A gratulovať budeme môcť čoskoro ďalšej misske, moderátorke súťaže Česko-slovenská Superstar Jitke Nováčkovej. Sympatická blondína je tiež v radostnom očakávaní spolu so svojim priateľom, fínskym futbalistom Timom. Sympatická dvojica taktiež využila sociálne siete na oznámenie. Utajované tehotenstvo vždy vysmiatej modelky však všetkých prekvapilo. Okrem fotky s bruškom vytvorila Jitka aj dojemné video o tom, ako sa ľudia z jej okolia postupne dozvedeli o tehotenstve. Keďže kvôli priateľovi sa väčšinou zdržiava v zahraničí, blízka rodina to zistila cez video call s obdržaním fotky. Celkom rozkošný spôsob, čo poviete?

Pozri tiež: Erika Judínyová porodila dcérku: Tesne pred 50-tkou sa stala mamou!

Mária Dušičková

Prvého potomka sa nevie dočkať ani umelec Majk Spirit. Už čoskoro mu ho privedie na svet jeho čerstvá manželka, krásna Mária. Tá svoje tehotenské bruško hrdo ukazuje na Instagrame už niekoľko týždňov a tak je jasné, že pôrod je už za rohom. Okolo svojej novej ženy robil Majk veľmi dlho tajnosti a rovnako to bolo aj s tehotenstvom. Budúci rodičia však priznali, že budú mať dievčatko, takže aspoň niečo jeho fanúšikovia vedia. 

Tehotná influencerka

No a dievčatko privedie na svet ďalšia známa tehuľka. Populárna influencerka a youtuberka Lenka Králová je už v šiestom mesiaci tehotenstva. S fanúšikmi sa o radostnú správu podelila začiatkom leta. Medzičasom sa táto krásna budúca mamička stihla aj vydať. Rovnako, ako Mária, aj ona sa vydávala s bruškom, no na kráse jej to rozhodne neubralo. Potvrdila tak, že aj tehotná nevesta môže byť skutočne pôvabná. 

Pozri tiež: Elegantná nevesta s bruškom: Manželka Majka Spirita vám ukáže, ako na to


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 26.09.20 06:47

ĽŠ
karma
100.00

Tento rok je na prominentné bábätka skutočné plodný.

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 26.09.20 08:44

MC
karma
109.00

prajem im to nech sú šťastný a zdraví.

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 26.09.20 21:19

karma
109.00

Dieťatko je dar a radosť v rodine...som prekvapená,že Soňa Skoncová je so svojim partnerom už 18 rokov.To sa tak často u celebrít nevidí.Super !

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Neuschlová 27.09.20 19:13

AN
karma
109.00

Všetkým gratulujem

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní