Tieto celebrity vyzerajú skutočne mlado! Uhádneš ich vek?

Tieto celebrity vyzerajú skutočne mlado! Uhádneš ich vek?
  • 26.03.2022
  • Michaela Kožáková

Keď si zadáte do Google frázu „ako vyzerať mlado", vyskočí na vás niekoľko webových stránok s užitočnými tipmi, radami a jednoduchými krokmi, ktoré zaručujú, že vďaka nim budete skutočne vyzerať o pár rokov mladšie. Či je to však pravda alebo či to na sto percent funguje, je otázne. Ak máte vy nejaké overené tajné triky, sem s nimi!

Každý z nás chce, aby mu ľudia tipovali menej rokov, či už sme muž alebo žena. Niektoré predražené kozmetické produkty sľubujú zázraky a garantujú, že omladnete na počkanie.  Pre tých netrpezlivých si šikovní plastickí chirurgovia zase brúsia skalpel a štartujú laserové prístroje. Niektorí z nás sa môžu poďakovať svojim rodičom a génom, ktoré sa im postarali o to, že navždy budú vyzerať mlado. Správne stravovanie, pohyb a duševný rozvoj je tiež spôsob ako nielen vyzerať, ale i cítiť sa mlado a zdravo. Kto z nás však odolá čokoládovému cheesecaku? Dokonca i oblečenie či primeraný účes dokáže ubrať na veku. A vypnite aj večerné správy, ktoré sú plné negatívnych informácií. Radšej si vyrazte na pohár vína s priateľmi (najlepšie s tými duchom mladými, pretože vám to pomôže pozerať sa na veci s nadhľadom, čo dopomáha k dlhovekosti).

Vedeli ste, že stres spúšťa fyzické zmeny v tele, ktoré podporujú starnutie? Stresový hormón kortizol sa začína hromadne uvoľňovať a následne spúšťa rôzne problémy spojené so zdravotným stavom. Pod očami sa zrazu objavia tmavé kruhy, vznikajú tmavé škvrny a vrásky, a vy vyzeráte staršie ako v skutočnosti.

Mlado vyzerajúce hollywoodske hviezdy

Keď sa pozriete na niektoré celebrity a známe tváre, vyzerá to, že starnutie do Hollywoodu nedorazilo. A možno slávni speváci či populárne herečky objavili fontánu mladosti. Všetci dobre vieme, že to nie je pravda a že za vyhladenými vráskami a bezchybnými krivkami celebrít sa skrývajú skvelí vizážisti, prísni osobní tréneri, najlepší plastickí chirurgovia či dokonalá genetika. 

Pozrime sa napríklad na takú Madonnu. Ak by ste nevedeli, že tento rok bude mať táto kráľovná popu 64 rokov, pomýlili by ste si ju s 30-ročnou kráskou. Ani populárna televízna osobnosť a komička Ellen DeGeneres nevyzerá, že v januári oslávila 64 rokov. Jej recept na mladosť je jednoduchý – stále sa usmievať a byť šťastný. A čo taký príťažlivý herec Mario Lopez zo známeho televízneho seriálu Pacific Blue? Tiež nevyzerá, že bude mať 49 rokov.

Prezrite si galériu nižšie, kde nájdete zopár ďalších mlado vyzerajúcich celebrít. Schválne, hádali by ste im toľko rokov?

Neprehliadni: Gwyneth Paltrow ukázala dom v Montecite. Ktorú miestnosť považuje za jeho „srdce“?

- Mlado vyzerajúce celebrity
1 z 11

Známa americká módna návrhárka Vera Wang v júni oslávi 73 rokov.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 29.03.22 08:38

KK
karma
105.00

aby som uverila, musela by som ich vidieť zblízka a naživo, nakoľko v dnešnej dobe fotografiám celebrít moc neverím

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní