Babyboom v Hollywoode: Ku ktorým celebritným párom priletí tento rok bocian?

Babyboom v Hollywoode: Ku ktorým celebritným párom priletí tento rok bocian?
  • 22.02.2022
  • Michaela Kožáková

Či už je to prvý prírastok alebo piate dieťa v poradí, nič nezahreje pri srdci viac, ako keď sa rodina rozrastá. Niekedy dve čiarky na tehotenskom teste nečakane prekvapia, v iných prípadoch to môže byť vymodlený zázrak. Mnoho budúcich rodičov kvôli pandémii odložilo svoje plány týkajúce sa detí. Avšak s priaznivejšou situáciou ohľadom COVID-19 a vďaka široko dostupným vakcínam začínajú čísla pôrodnosti stúpať. Analytici predpovedajú, že rok 2022 sa bude niesť v znamení miléniového babyboomu. A zatiaľ to vyzerá tak, že sa nemýlia. Príslušníci súčasnej generácie starnú, sú skúsenejší a majú väčšiu finančnú istotu. Pre mnohých z nich to znamená, že nastal ten správny čas založiť si rodinu.

Budúce celebritné mamičky

Ani slávny Hollywood neobchádzajú radostné správy a začína sa to tam poriadne hmýriť  tehotenskými bruškami. Prominenti, známe herečky, populárni speváci či režiséri sa nemôžu dočkať svojich nových členov rodiny. Niektorí zo známych osobností toto svoje malé-veľké tajomstvo celkom úspešne ukrývali. Keď to už nebolo možné a všimla si to i široká verejnosť, vyšli von s priznaním. Na sociálnych sieťach uverejnili fotky, príspevky, v ktorých sa podelili o krásne novinky.

Niektoré celebrity dokonca už aj stihli na svet priviesť svoje bábätká. Patrí medzi ne televízna hviezda a modelka Kylie Jenner, ktorá oznámila príchod svojho syna čiernobielou fotografiou na Instagrame na ktorej jej partner Travis Scott drží novorodenca za ruku. 

Rodičmi sa stali i Nick Jonas a Priyanka Chopra, ktorí v polovici januára privítali dievčatko, ktoré im vynosila a porodila náhradná matka. Modelka Victoria's Secret Rosie Huntington-Whiteley a šarmantný herec Jason Statham sa tiež tešia z dcérky.

Ktoré ďalšie hollywoodske páry sa čoskoro stanú rodičmi?

Neprehliadni: Snár: Čo symbolizuje sen o tehotenstve a pôrode?

1 z 9

Barbadoská speváčka Rihanna a jej priateľ, americký rapper A$AP Rocky, koncom januára oznámili, že čakajú bábätko. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 22.02.22 21:13

JK
karma
100.00

Dieťatko je najväčší dar no je smutné že niektorí zo známych osobností toto svoje malé-veľké tajomstvo dávajú do bulváru a neskutočne to preháňajú len aby sa o nich stále písalo

  • 0
Odpovedať

Simona Záhumenská 23.02.22 12:47

SZ
karma
93.00

K hercovi Jasonovi Stathamovi a k jeho partnerke topmodelke Rosie Huntington-Whiteleyovej už začiatkom tohto mesiaca stihol bocian aj priletieť a priniesť im ich druhý poklad.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní