Celebritní oteckovia, ktorí vychovávali svoje deti sami: Vedela si o nich?

Celebritní oteckovia, ktorí vychovávali svoje deti sami: Vedela si o nich?
  • 21.01.2023
  • Michaela Kožáková

Vychovávať dieťa nie je jednoduché. To malé stvorenie si vyžaduje trpezlivosť, pozornosť, porozumenie a najmä lásku od oboch rodičov. Niekedy sa však rodičia nepohodnú alebo ich cesty rozdelí nečakaná tragédia. Dieťa vyrastá v striedavej starostlivosti alebo sa dostáva do výchovy matky, niekedy aj otca, ktorý na seba preberá všetku zodpovednosť. 

I v Hollywoode sa nájdu oteckovia, ktorí sú na výchovu detí sami. Napríklad taký sexi herec Colin Farell sa stará o svojich dvoch synov úplne sám. Ani s jednou z matiek svojich synov si nerozumel, napriek tomu je skvelým otcom a svojich detí sa nevzdal. 

Hviezda televízneho seriálu The Walking Dead, Norman Reedus, už dlhé roky vychováva svojho syna Mingusa sám. Asi 5 rokov chodil so supermodelkou Helenou Christensen, no ich vzťah sa rozpadol. Pár sa dohodol na striedavej starostlivosti, ale väčšinu svojho života prežil Mingus so svojím otcom v Los Angeles.

Tvorca legendárnej ságy Star Wars, George Lucas, už dlhé roky sám vychováva 3 adoptované deti. Amandu si adoptoval spolu so svojou manželkou a po rozvode zostala s otcom. Neskôr si adoptoval aj ďalšiu dcéru Katie a syna Jetta.

Ktoré ďalšie celebrity vychovávali svoje deti sami? 

Neprehliadni: Chrissy Teigen a John Legend sa stali trojnásobnými rodičmi: Bábätko sa narodilo v piatok 13-teho!

Liam Neeson

Zdroj: INSTAGRAM/bgdans91

Liam Neeson

Manželka herca Liama Neesona, Natasha Richardson, zomrela niekoľko dní po tom, čo si pri lyžovaní v lyžiarskom stredisku udrela hlavu. Ich deti Daniel a Michael, vo veku 12 a 13 rokov, museli vyrastať iba s otcom.

Pre rodinu nebolo ľahké dostať sa cez stratu matky, ale Liam sa bravúrne zhostil svojej otcovskej roly. Svoj život zasvätil svojim deťom a dokonca sa už nikdy neoženil.

Pierce Brosnan

Zdroj: INSTAGRAM/piercebrosnanofficial

Pierce Brosnan

Po svadbe s herečkou Cassandrou Harris si Pierce Brosnan adoptoval jej 2 deti – Charlotte vo veku 9 rokov a Chris vo veku 8 rokov. O 3 roky neskôr sa im narodil vlastný syn Sean. Neskôr rodina zažila veľkú tragédiu – Cassandra prehrala boj s rakovinou. Odvtedy herec vychovával deti sám bez úmyslu znovu sa oženiť. V roku 1994 sa však stretol s novinárkou Keely Shaye Smith, ktorú si vzal za ženu v roku 2001. Spolu majú 2 synov – Dylana a Parisa.

Lenny

Zdroj: INSTAGRAM/lennykravitz

Lenny Kravitz

Hudobník Lenny Kravitz začal po rozvode s herečkou Lisou Bonetovou vychovávať ich dcéru Zoë sám. Rodičia mali rovnaké práva na svoju dcéru, ale keď mala Zoë 11 rokov, nadobro sa presťahovala k svojmu otcovi. Dnes je Zoë Kravitz fenomenálnou herečkou, úspešnou speváčkou a modelkou. Lenny a jeho dcéra sa spolu často objavujú na spoločenských akciách.

Pozri aj: Rihanna sa stala miliardárkou! A pozor, nie je to len vďaka piesňam!

Nicolas Cage

Zdroj: INSTAGRAM/nicolascoppola.cage

Nicolas Cage

Syn Nicolasa Cagea, Weston, sa narodil v roku 1990. Herec nebol s jeho matkou, herečkou Christinou Fulton, zobratý a pár sa čoskoro rozišiel. Populárny herec musel dať svojej bývalej priateľke dom v Hollywoode, aby mal právo vychovávať svojho syna sám. Dnes má Weston 32 rokov, je hudobníkom a rozbieha svoju hereckú kariéru. 

Okrem Westona má Nicolas ďalšieho syna Kal-Ela a dcérku August Francesca, ktorá sa narodila minulý rok v septembri. 

Cristiano Ronaldo

Zdroj: INSTAGRAM/cristiano

Cristiano Ronaldo

Rodina Cristiana Ronalda je naozaj veľká. Portugalský futbalista má päť detí. Prvého syna mu porodila náhradná matka v roku 2010. Volá sa tiež Cristiano. V tom čase sa futbalista vyjadril, že chlapec matku nepotrebuje, iba jeho – otca.

V roku 2017 sa športovec stal otcom dvojčiat – dcéry Evy a syna Matea, ktoré mu tiež porodila náhradná matka. V tom istom roku sa jeho priateľke Georgine Rodríguez narodila dcéra Alana Martina. Ich najmladším prírastkom je Bella Esmeralda, ktorá má 8 mesiacov.

Al Pacino

Zdroj: INSTAGRAM/actorpacino

Al Pacino

Al Pacino je otcom 3 detí, no nikdy nebol oficiálne ženatý. Jeho najstaršia dcéra Julie sa narodila v roku 1989 a v roku 2001 mu porodila herečka Beverly D'Angelo dvojčatá Oliviu a Antona. Pár sa po niekoľkých rokoch rozišiel, no rodičom sa podarilo zachovať spoločnú starostlivosť o deti, ktoré trávia rovnaký čas s otcom aj s matkou. Herec sa vždy snažil rozvrhnúť si pracovný čas tak, aby mohol tráviť čo najviac času so svojimi deťmi

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM/lennykravitz, INSTAGRAM/nicolascoppola.cage

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

9 komentárov

Elena Švachová 22.01.23 22:46

karma
109.00

Klobúk dole pred takýmito otcami, ktorí sami vychovávajú svoje deti.

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 17:14

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 17:14

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 06:24

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:18

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:19

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 06:24

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 20:35

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 20:35

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní