Celebrity a slávne osobnosti narodené v mesiaci september

Celebrity a slávne osobnosti narodené v mesiaci september

Narodili ste sa vy alebo vaši blízki v mesiaci september? Aj mesiac, v ktorom sa človek narodí, o ňom môže čo-to povedať. Pre niektoré charakteristiky sa môžeme pozrieť aj na znamenie. Septembroví oslávenci sú Panny alebo Váhy. Panny sú zodpovedné a poriadkumilovné, Váhy sú láskavé a rodinne založené.

O ľuďoch narodených v septembri sa hovorí, že sú dlhovekí a majú najvyššiu pravdepodobnosť, že sa dožijú stovky. Zo štatistík tiež vyplýva, že septembrové deti sú odolnejšie voči infekciám, no zase náchylnejšie k alergiám. Taktiež bývajú úspešnejšie v škole, čo je, ako sa predpokladá, zapríčinené tým, že do nej spravidla nastupujú neskôr.

Máte vo svojom okolí nejakých septembrových oslávencov? Zistite, ktoré celebrity, známe hviezdy a slávne osobnosti budú oslavovať spolu s vami!

Septembroví herci a herečky

  • Catherine Zeta-Jones (25. september 1969) – waleská herečka. Je držiteľkou Oscara aj ceny BAFTA za vedľajšiu rolu vo filme Chicago. K známym filmom patrí Zorro: Tajomná tvár, Pasca, Sexi 40 či Terminál. Je manželkou amerického herca Michaela Douglasa. 
  • Will Smith (25. september 1968) – americký herec. Za hlavnú rolu v novom filme Kráľ Richards: Zrodenie šampiónok získal Oscara, Zlatý glóbus aj cenu BAFTA. Okrem toho je držiteľom niekoľkých cien Grammy. Vidieť sme ho mohli aj vo filmoch – Ja, legenda; Muži v čiernom; Ja, robot; Deň nezávislosti či Bad boys. 
  • Charlie Sheen  (3. september 1965) – americký herec. Je držiteľom Zlatého glóbusu za seriál Všetci starostovi muži v kategórii Najlepší herec v seriáli. K známym filmom patria Horúce strely, Čata, Wall Street, taktiež ho preslávila rola v seriáli Dva a pol chlapa. 

Ďalší oslávenci: Salma Hayek, Colin Firth, Keanu Reeves, Sophia Loren, Tom Hardy, Gwyneth Paltrow, Zendaya, Michael Keaton, Idris Elba, Jason Statham, Paul Feig, Jeremy Irons, Anthony Mackie, Kevin Sorbo, Naomi Watts, Ezra Miller.

Hudobné hviezdy narodené v mesiaci september

  • Avril Lavigne (27. september 1984) – kanadská speváčka a skladateľka. Už ako šestnásťročná podpísala nahrávací kontrakt so spoločnosťou Arista Records v hodnote dva milióny dolárov. K známym hitom patrí Love It When You Hate Me , Girlfriend, Complicated či When You're Gone.
  • Halsey (29. september 1994) – americká speváčka a skladateľka. K známym hitom patrí 
    Without Me, Castle, Sorry, Graveyard či Strangers.
  • Lil Wayne (27. september 1982) – americký raper. K známym hitom patrí Lollipop, Love Me, Sucker for Pain či Mirror.

Ďalší oslávenci: Beyoncé, Pink, Nick Jonas, Nicole Richie, Bruce Springsteen, Christina Milian, Ludacris, Joan Jett, Wiz Khalifa, Michael Bublé, Gloria Estefan, Jungkook, Marc Anthony, Dolores O'Riordan, Kelsea Ballerini.

Odporúčame: Známe šoubiznisové klany: Poznáš ich všetky?

Športovci narodení v septembri

  • Serena Williams (26. september 1981) – súčasná americká profesionálna tenistka. Je svetovou dvojkou v ženskom tenisovom rebríčku WTA. Vyhrala 56 turnajov WTA v dvojhre a 18 turnajov vo štvorhre. Získala štyri zlaté medaily na LOH. Jej sestrou je tenistka Venus Williamsová. 
  • Yao Ming (12. september 1980) – bývalý čínsky basketbalista. Pred koncom kariéry hral za tým Houston Rockets (NBA) na pozícii pivota. S výškou 229 cm bol jedným z najvyšších hráčov v histórii tejto ligy. 
  • Max Verstappen (30. september 1997) – holandský pilot Formuly 1. Vo veku 17 rokov sa stal najmladším jazdcom F1 počas Veľkej ceny Austrálie 2015.  V sezóne 2021 získal svoj prvý titul majstra sveta.

Ďalší oslávenci: Misty Copeland, Lance Armstrong, Ronaldo Luis Nazário de Lima, Kevin Durant, Steve Kerr, Luka Modrić, Terry Bradshaw, Jimmy Butler, Dominic Thiem, Barbara Paulus.

Ďalší známi oslávenci v mesiaci september

  • Twiggy (19. september 1949) – britská modelka, herečka a speváčka. Najmä v polovici 60. rokov patrila k prominentným britským modelkám v Londýne. Počas kariéry pôsobila aj vo Francúzsku, Japonsku a Spojených štátoch. Napísala knihu Twiggy in Black and White, objavila sa aj v niekoľkých filmoch. 
  • princ Harry (15. september 1984) – šiesty následník v poradí na trón Spojeného kráľovstva. Je mladším synom britského následníka trónu princa Charlesa a jeho prvej ženy princeznej Diany, vnuk kráľovnej Alžbety II..
  • Jimmy Fallon (19. september 1974) – americký komik a moderátor. Uvádza talk show The Tonight Show na NBC. Známy je aj z nočnej televíznej komediálne show Saturday Night Live. Objavil sa vo filmoch Jurský svet, Záskok či Vezmi si ma. 

Ďalší oslávenci: Stephen King, David Copperfield, Andrej Babiš, Miloš Zeman, Padma Lakshmi, Guy Ritchie, Hans Zimmer, Brigitte Bardot, Pippa Middleton, Bob Newhart, Maddie Ziegler, Jack Ma.

Slovenskí speváci, herci a ďalší známi Slováci narodení v septembri

  • Marika Gombitová (12. september 1956) – slovenská speváčka a skladateľka. Počas kariéry pôsobila ako sólová speváčka, taktiež spolupracovala so skupinou Modus. Je držiteľkou mnohých cien, vrátane cien OTO a Slávik. K známym piesňam patrí Vyznanie, Koloseum či Mami, mami. 
  • Robo Grigorov (25. september 1964) – slovenský spevák, hudobný skladateľ a producent. Patrí k významným predstaviteľom novej vlny slovenskej populárnej hudby 80. rokov. K známym piesňam patrí Ona je madona, Dvaja, Modlitba lásky či Žuvačka za uchom. 
  • Branislav Deák (15. september 1982) – slovenský herec. Účinkoval v Slovenskom národnom divadle, Divadle West, Divadle Aréna. Vidieť sme ho mohli vo viacerých televíznych projektoch, napríklad v seriáli Druhý dych či seriáli Oteckovia. 

Ďalší oslávenci: Tomáš Maštalír, Richard Müller, Adriana Sklenářiková, Robert Fico, Tomáš Krak, Matúš Vallo.

Odporúčame: Butterfly haircut – strih vlasov si zamilovali celebrity a určite si zamiluješ aj ty!

Zdroj foto: Depositphotos


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní