Najdrahšie celebritné rozvody: Odpadneš z toľkých núl!

Najdrahšie celebritné rozvody: Odpadneš z toľkých núl!
  • 19.03.2021
  • Michaela Kožáková

Keď sa rozvádzajú celebrity, často je to veľká dráma plná hádok, naťahovačiek o majetok, deti prípadne domácich miláčikov, dohadovania právnikov zvučných mien. Jednoducho, skoro ako z filmu. Medzi slávnymi osobnosťami sa nájdu, samozrejme, aj páry, pre ktoré platí záverečná veta z rozprávky: „až kým nás smrť nerozdelí". No a potom tu máme tzv. expertov na manželstvo, ktorí sa rozvádzajú ako na bežiacom páse. Každopádne, keď sa dve veľké hviezdne mená spoja v posvätnom zväzku manželskom, môže sa to niekedy poriadne vymknúť z rúk, najmä ak neexistuje žiadna predmanželská zmluva. Ako aj medzi nami, smrteľníkmi, medzi najčastejšie dôvody rozvodu patrí nevera, vzájomné obviňovanie, nezhody či vlastne zhoda v tom, že nie sú pre seba tí praví.

Počítanie na milióny

Nie všetkým celebritným párom sa podarí uchrániť svoje súkromie pred zvedavým okom paparazov a všetky noviny sú hneď plné dráždivých a nie vždy pravdivých tituliek. Všetci sme predsa zvedaví koľko známa herečka zarobila na rozvode, no nie? Niektoré z nich sú teda poriadne rafinované a dokážu pri rozvodovom vyrovnaní „vytĺcť" skutočne veľa. Tu sa nebavíme o niekoľkých tisícoch, ale až o miliónoch dolárov. Aby sme zase nekrivdili ženám, v manželstve sú predsa dvaja, a každý z nich má na rozvode určitý podiel viny. Niektoré rozvody prebiehajú hladko, dohodou, iným zase predchádzajú hádky a krik. Poďte sa s nami pozrieť na tie najdrahšie celebritné rozvody. 

Pozri aj: Alicia Keys prichádza s vlastnou kozmetickou značkou Keys Soulcare: Stane sa úspešnou?

- Najdrahšie celebritné rozvody
1 z 8

Phil Collins a Orianne Bates

Za najdrahší rozvod v britskej histórií sa považuje ten slávneho speváka Phila Collinsa a jeho bývalej manželky Orianne. Po tom, ako sa Philovi podarilo vysťahovať Orianne z domu na Miami, zaplatil jej 46,86 miliónov amerických dolárov. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní