Vianoce u celebrít: Ako sa na najkrajšie sviatky pripravujú slávne osobnosti?

Vianoce u celebrít: Ako sa na najkrajšie sviatky pripravujú slávne osobnosti?
  • 12.12.2022
  • Michaela Kožáková

Do Vianoc zostáva len niekoľko dní a mnohí z nás už dávno začali s vianočnou výzdobou. Niektorých možno už aj prepadol vianočný stres a obavy z toho, či všetko stihnú tak, ako si naplánovali. Pečenie, zdobenie vianočného stromčeka, nakupovanie darčekov, plánovanie rodinných návštev – bez tohto sa jednoducho najkrajšie sviatky v roku nezaobídu. „Zvianočnieva" sa i v slávnom Hollywoode.

Celebrity a známe tváre sa tiež nevedia dočkať, kedy si spoločne zasadnú za štedrovečerný stôl s tými najbližšími. Pre viaceré z nich budú tieto Vianoce špeciálne, ako napríklad pre Priyanku Chopru a Nicka Jonasa, pretože ich prvýkrát oslávia v trojici. Tom Fletcher, Britney Spears či Lily Collins sa už do vianočnej výzdoby pustili. Ktoré ďalšie slávne osobnosti sa pochválili svojimi sviatočnými dekoráciami a prezdobenými vianočnými stromčekmi?

Neprehliadni: Keanu Reeves ako šľachetný človek: Čím si táto MEGA STAR získava srdcia svojich fanúšikov?

Chiarra Ferragni

Zdroj: INSTAGRAM/chiaraferragni

Chiara Ferragni

Známa talianska bloggerka Ciara Ferragni je jednou z tých, ktoré sa nechali zahaliť kúzlom Vianoc a ukázali svoj nádherne zdobený vianočný stromček už v polovici novembra. A, samozrejme, nechala všetkých v nemom úžase.

Chiara sa rozhodla pridať originálny prvok na svoj vianočný stromček v podobe lavíny svetielok, ktoré sa ovládajú pomocou aplikácie. Takto si môže prominentná rodinka vychutnať rôzne farebné kombinácie a úchvatné efekty.

Pravdepodobne sa teraz sami seba pýtate, koľko asi stojí takéto vianočné osvetlenie? Tieto krásne, inteligentné svetielka stoja od 74 eur za jeden pásik so 100 LED diódami. Na rozsvietenie celého vianočné stromčeka je potrebné zaobstarať si takéto osvetlenie v hodnote 499 eur.

Kardshian

Zdroj: PINTEREST/Nena Jansen

Kim Kardashian

Nie je žiadnym tajomstvom, že Kim Kardashian miluje minimalizmus, jednoduchý dizajn a čisté línie. Jej dom na Malibu Beach v Kalifornii je zariadený presne v tomto štýle. Kimin luxusný biely vianočný stromček sa stal hitom na sociálnych sieťach. Masívny stromček je dominantou štýlovej obývačky. Pravú vianočnú atmosféru dotvára i klavír a príjemné melódie, ktorými každé ráno prebúdza klavirista celebritné deti. Rozžiarené vianočné stromčeky zase lemujú okná za priestrannou kúpeľňou.

Kylie Jenner bola prvou členkou rodiny, ktorá zdieľala fotografiu obrovského vianočného stromčeka vysokého až 20 metrov prostredníctvom Instagramu tesne po Dni vďakyvzdania. Nezaostáva ani mama týchto podarených hollywoodskych hviezd, Kris Jenner, ktorá na svojom instagramovom profile uverejnila video s 12 škriatkami predstavujúcimi každé z jej vnúčat a seba. Postavičky mali štítok s prezývkou každého vnúčaťa.

Reese Witherspoon

Zdroj: INSTAGRAM/reesewitherspoon

Reese Witherspoon

„Príliš skoro?" S touto otázkou uverejnila 28. novembra populárna herečka Reese Witherspoon fotografiu svojho krásne vyzdobeného vianočného stromčeka. Jej fanúšikovia komentármi nešetrili. Či koncom novembra, na Mikuláša alebo na Štedrý deň, nikdy nie je príliš skoro vyčarovať si čarovnú vianočnú náladu. Čo poviete?

Pozri aj: Dilema vyriešená: Čím obdarovať na Vianoce svojich rodičov a starých rodičov?

Jill Biden

Zdroj: INSTAGRAM/flotus

Jill Biden

Prvá dáma prezradila, že Biely dom sa tento rok rozhodol pre modré, zlaté a strieborné vianočné dekorácie. Na sociálnych sieťach dovolila svojim sledovateľom nakuknúť do útrob prezidentského sídla s okázalou vianočnou výzdobou, s veľkými vianočnými stromami a žiariacimi aranžmánmi. Príspevku venovala i pár slov: „Keď sa naša krajina schádza na sviatky, tradície v rodinách sa môžu líšiť, ale naše spoločné americké hodnoty – viera v možnosti, v jednotu a optimizmus, pretrvávajú každý rok."

Kate Hudson

Zdroj: INSTAGRA/katehudson

Kate Hudson

Sympatická herečka Kate Hudson je jednou z tých celebrít, ktoré sa nevedia dočkať Vianoc a všetkého, čo sa s nimi spája. So svojimi deťmi rada vyzdobuje dom, záhradu a pripravuje vianočné cukrovinky.

Kate má rozvetvenú rodinu a každý rok sa na sviatky všetci stretávajú. Takže Vianoce u Hudsonovcov nie sú len o pozeraní vianočných rozprávok a vychutnávaní si pokojnej atmosféry, ale tiež o hádkach pri hraní spoločenských hier, prílišnom pití vianočného likéru či skladaní domčeka pre bábiky alebo iného zložitého vianočného darčeka. Ale o tomto všetkom predsa Vianoce sú, však?

Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM.com/reesewitherspoon, INSTAGRAM.com/jenniferaniston

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Maxianová 12.12.22 17:09

MM
karma
100.00

ako dobre, že nie som celebrita, ozdobím si jednoduchšie s prírodnými materiálmi a hlavne vkusnejšie a lacnejšie

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní