Vianočné darčeky na ďalšie Vianoce? Táto mamička ich nakúpila a zabalila v predstihu

Vianočné darčeky na ďalšie Vianoce? Táto mamička ich nakúpila a zabalila v predstihu

Každý rok si hovoríme, že vianočné darčeky nakúpime v predstihu. Že si spravíme zoznam a už vopred premyslíme, čím našich blízkych obdaríme a potešíme. Plány sú to pekné, no realita je taká, že vianočné darčeky častokrát zháňame na poslednú chvíľu. Niektorí z nás ešte deň pred Vianocami pobehujú po nákupných centrách a berú to, čo im padne do oka. Áno, takáto je realita v mnohých rodinách. No nájdu sa medzi nami aj výnimky, ktoré sa tomuto vianočného zhonu a stresu dokážu vyhnúť.

Príklad si môžete vziať od tejto mamičky, ktorá má darčeky na Vianoce 2022 nakúpené a rovno aj zabalené. Je to skoro? Asi áno, ale Gemma Chamberlain z Leicestershire je už na ďalšie Vianoce pripravená a tak už teraz vie, že sa akémukoľvek vianočnému zhonu vyhne. Gemma využila povianočné výpredaje a tak vianočné darčeky na rok 2022 kúpila s 50 % zľavami. Nielenže tak ušetrila stovky a možno až tisícky dolárov, ušetrí sa aj od zhonu. Na sociálnej sieti Facebook sa dokonca už stihla aj pochváliť, že sa jej podarilo nakúpiť oblečenie, parfumy a hračky pre deti za skvelé ceny. O darčeky tak má postarané.

Vianoce 2022

Zdroj: dailymail.co.uk; Gemma Chamberlain

Našla pre tento svoj počin pochopenie?

Ako uvádza portál DailyMail, jej post na sociálnej sieti komentovalo viac ako 2000 ľudí a získal si viac ako 7000 likes (páči sa mi to). Niektorí jej nápad ocenili, no u mnohých sa nedočkala porozumenia. Mnohí jej dokonca písali, že aj oni sami nakupujú darčeky vo výpredajoch. Darčeky však počas celého roka dávajú svojim známym a blízkym na ich sviatky.

Síce sa možno takýmto spôsobom uberá o čaro Vianoc a čaro nakupovania darčekov pred samotnými Vianocami, Gemma je spokojná, pretože ušetrila a nemusí nakupovanie darčekov riešiť. Otázkou však ostáva, či Gemma nakúpila aj väčšie oblečenie. Deti totižto rastú ako z vody, tak aby nebola na ďalšie Vianoce prekvapená, keď zo všetkého nakúpeného oblečenia deti vyrastú.

Ako to máte vy s vianočnými darčekmi – nakupujete ich v dostatočnom predstihu alebo skôr na poslednú chvíľu?

Zdroj foto - úvodná koláž: dailymail.co.uk / Gemma Chamberlain


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 07.01.22 06:51

ĽŠ
karma
100.00

Darčeky nakupujem v predstihu, no určite nie až v takom ako Gemma, keďže deti naozaj rastú ako z vody, trendy sa menia a niet nad to čaro pred Vianocami.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní