Bylinkové čaje lekárničky Kamily na každý problém: Vďaka týmto sa budeš cítiť skvelo!

Bylinkové čaje lekárničky Kamily na každý problém: Vďaka týmto sa budeš cítiť skvelo!

Kúzlo lekárne bývalo silné: kto do nej vstúpil a zveril sa s tým, čo ho trápi, odnášal si po chvíli to, čo mu lekárnik na jeho problém osobne pripravil. Hrsti, štipky, kvapky, odmerky boli očiam chorého skryté, vrecká alebo tégliky si preto ľudia odnášali domov s vierou, že kúzlo a znalosti v nich obsiahnuté im pomôžu. 

Verte tomu alebo nie, ale ešte stále to niekde funguje. Napríklad v Lekáreň.sk. Tam stvorila receptúry moderných a zdraviu prospešných bylinkových zmesí lekárničky Kamila Horníčková.

„Moje zmesi sú o zdraví, ale aj o radosti a vitalite v každom veku. Od každodenného čaju pre deti, cez čaj pre zdravé srdce, prehrievajúce, na dobrý spánok, chuť do jedla i hmotnosť pod kontrolou, na cukor v krvi, dobrú imunitu, krásnu pleť. Veľmi sa mi páči, že sa môžem podeliť s ľuďmi o svoj prístup k životu, čo mi chutí, čo ma lieči a čo mi robí radosť. V každom dúšku nášho Lekárnikovho čaju je sila prírody a ja ju veľmi rada posielam tým, ktorí nemajú čas ju hľadať a vychutnávať sami,“ hovorí Kamila. Rituál popíjania byliniek patrí nielen k nej samotnej, ale k celej jej rodine.

„Každé ráno a večer si miešam zmes na mieru podľa toho, aký bol deň, alebo čo ma čaká či trápi. Ladím bylinky tak, aby mi výsledná zmes uľavila, ale tiež ma potešila chuťou a vôňou. To platí aj pre Lekárnikove čaje,“ dodáva.

Pozri aj: Piješ správny? Tieto čaje by si mala piť podľa tvojej krvnej skupiny

sypané čaje

Zdroj: mojalekaren.sk

Bylinky na moderný spôsob

Kamila do svojich receptúr premietla jedno svoje prianie: aby boli moderné, voňali a chutili. Po roku práce vznikli tri desiatky receptúr bylinných zmesí. Prvých 10 už je na stránkach Mojalekáreň.sk v predaji pod názvom Lekárnikov čaj.

„Bez kvalitnej suroviny to nejde, zmesi som miešala z krásnych a úplne čistých bylín, listov aj kvetov,“ zdôrazňuje. Zmesi cielia na každodenné problémy mužov, žien i detí, a prianím Kamily je, aby ich ľudia mali chuť popíjať celý deň, nie si uvarili hrnček, keď ich práve niečo pobolieva.

„Moja predstava modernejšieho poňatia bylinkových zmesí sa mi podarila naplniť, sú iné ako je u bežne predávaných čajov obvyklé. Na pohľad a hlavne na chuť, to jednoducho musí každý vyskúšať. Ulahodí tak vlastnému nosu aj jazýčku. Ja hovorím, že sú pre jazyk lahodné a pre telo prínosné,“ objasňuje poňatie svojich čajov PharmDr. Kamila Horníčková.

Neprehliadni: Najväčšie chyby pri pestovaní izbových rastlín – robíš týchto 9 chýb aj ty?

Kamila Horníčková

Zdroj: mojalekaren.sk

Čaj poteší človeka, sáčok prírodu

Kamila má v Lekáreň.sk na starosti „zelenú lekáreň“, cesty k zdraviu prírodnou cestou, ktorá je aj súčasťou jej vlastného života. Preto asi neprekvapí, že jej originálne liečivé čajové zmesi sú tiež originálne zabalené, a to do kompostovateľných, kompletne rozložiteľných sáčkov (tým sa môže pochváliť máloktorý výrobca). V zmesiach vo vnútri sú vysoko kvalitné byliny, čisté a čerstvé, prevažne od slovenských a českých zberačov.

Lekárnikov čaj nájdete výhradne na www.Mojalekáreň.sk, ktorá ich pojala ako vlastnú značku, originál, ktorý vyjadruje prístup najväčšej lekárne na slovenskom internete k svojim zákazníkom: liečivý a láskavý.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní