Čierne topánky na jeseň – 4 štýly na rôzne príležitosti

Čierne topánky na jeseň – 4 štýly na rôzne príležitosti

Jesenné dni nemusia byť sivé a depresívne, ak sa pohráte so svojím šatníkom a vytvoríte očarujúci outfit. Každá žena vie, že pekné oblečenie a topánky skrášlia aj ten najviac pochmúrny deň. 

K dokonalému stylingu patria dokonalé čierne čižmy, členkové čižmy, mokasíny a kožené poltopánky.

Vysoké čierne čižmy – do mesta a na párty

Začnime pekne zostra, a to s vysokými čižmami. Čím vyšší strih si vyberiete, tým viac upútate. Čierne čižmy siahajúce nad kolená sú tiež perfektnou ochranou pred jesenným vetrom. Vďaka vysokému strihu si k čiernym čižmám môžete obliecť šaty, mini sukňu alebo nesmierne sexi vyzerajúce kraťase. Univerzálna čierna farba dáva možnosť stylovať čierne čižmy k rôznemu oblečeniu.

Keď si vyberiete čierne čižmy vysokého strihu na opätkoch, dokážete vytvoriť oslňujúci outfit na párty. K čižmám doplňte malé čierne šaty a vytvoríte monochromatický vzhľad. Za priateľkami do mesta sa vyberte oblečená v kraťasoch, bielej blúzke, dlhom kabáte a v čiernych vysokých čižmách na platforme. Kde nájsť módne vysoké čierne čižmy? V on-line ponuke e-shopu CCC. Možnosťou je osobná návšteva niektorej z pobočiek obchodov CCC.

Pozri aj: Objav trendy kabelky na jeseň a zimu 2023: Budeš štýlová ako nikdy

Členkové čierne čižmy na platforme – do školy a na rande

Nie všetky ženy znesú topánky, ktoré pokrývajú väčšiu časť nôh. Pre tieto ženy sú určené čižmy, ktoré sú hybridom mokasín a čižiem. Ide o členkové čižmy na platforme. Čierne členkové čižmy na platforme vyzerajú skvele a na jeseň sa vďaka tmavej farbe dobre udržiavajú. Oproti mokasínam majú výhodu v tom, že viac zahrejú, takže sa dajú nosiť aj počas chladnejších jesenných dní.

K čiernym členkovým čižmám na platforme si do školy oblečte obtiahnuté rifle alebo slim nohavice, ktoré do topánok zastrčíte. Možnosťou sú trojštvrťové nohavice. Odhalený kúsok kože je príťažlivý. Ako vrchný kúsok zvoľte oversize sveter. Na rande dajte prednosť bielej košeli alebo čiernemu topu, cez ktorý prehodíte koženkovú bundu.

Neprehliadni: Ako nosiť bootcut džínsy – najväčší trend roka 2023? TAKTO ich kombinuj a budeš štýlová!

dámske čižmy

Zdroj: CCC

Pohodlné čierne semišové mokasíny – do práce a na drinky

Mokasíny sú nestarnúcou klasikou na jesenné obutie. Keď sú mokasíny ozdobené prackami alebo retiazkou, vyzerajú veľmi trendy a mladistvo. Tento typ obuvi je navyše veľmi pohodlný na nosenie. Vybrať si môžete mokasíny na rovnej podošve, s platformou alebo na nízkom opätku.

K mokasínam si do práce oblečte sukňový kostým alebo nohavice so sakom. Pekne vyzerajú v kombinácii s puzdrovými šatami a sakom. Do ležérnejšieho štýlu zvoľte mokasíny s retiazkou, oblečte si nohavice v regular strihu s vyšším pásom a hrubý sveter. Nebude vám zima a vytvoríte štýlový look.

Pozri tiež: Ženy nad 50 - tieto módne doplnky by nemali chýbať žiadnej z vás

čierne čižmy

Zdroj: CCC

Kožené čierne poltopánky – do elegantných outfitov

V šatníku musíte mať zaručene aj jedny čierne kožené poltopánky. Vynosíte ich do formálnejších a elegantných outfitov, na obchodné stretnutia, do práce alebo na firemný večierok. Koža sama o sebe vyzerá elegantne a luxusne. S koženými topánkami kupujete obuv, ktorá vám vydrží roky.

Kožené poltopánky nájdete v rôznom dizajne. V pánskom dizajne na šnurovanie vyzerajú dobre s nohavicovým kostýmom a čiernymi nohavicami s košeľou a vestou. Na nízkom opätku oceníte čierne kožené poltopánky vtedy, keď v práci stojíte často na nohách.

K nízkym poltopánkam si oblečte sukňu po kolená, biele body s dlhým rukávom a sako. Na vysokom opätku sa poltopánky môžu nosiť na večierky. Oblečte si k nim šaty s dvojradovým zapínaním pripomínajúce sako alebo šaty so sukňou do áčka.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 11.09.23 19:23

ĽŠ
karma
100.00

Topánky naozaj vedia skrášliť aj pochmúrny deň.

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 11.09.23 20:51

KK
karma
105.00

Čierne topánky musia byť, neviem si bez nich predstaviť šatník.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní