Prešívaná bunda ako základ zimného šatníka: Vieš ju nosiť štýlovo?

Prešívaná bunda ako základ zimného šatníka: Vieš ju nosiť štýlovo?

Do zimného počasia je potrebné lepšie sa vyzbrojiť. Samozrejme, módne! Okrem obľúbeného vrstvenia oblečenia je vhodné siahnuť aj po teplejších kúskoch, ktoré nás dokážu udržať v teple. Takým kúskom vrchného oblečenia je zimná bunda. Bez nej v zime ani na krok!

Prešívaná bunda by mala byť základom každého ženského šatníka. Síce takéto dámske zimné bundy vyzerajú a aj pôsobia objemnejšie, no dajú sa skvelo kombinovať s džínsami i šatami. Rázom z takejto bundy môžete spraviť štýlové a elegantné oblečenie.

Pozri aj: Vianočný firemný večierok: Ako sa naň obliecť? Stav na tieto outfity a buď hviezdou večera!

krátka prešívaná bunda

Zdroj: pinterest.com/itsthatgirlarlene/

Kde sa vzala prešívaná bunda?

Ako mnoho trendov či kúskov oblečenia, tak aj prešívané bundy boli navrhnuté z praktických dôvodov. Údajne tento koncept búnd vymyslel americký dobrodruh v 30. rokoch 20. storočia po tom, čo počas rybárskeho výletu takmer zamrzol. 

V roku 2022 je v ponuke množstvo druhov búnd, z ktorých si môžete vyberať. Výber bude závisieť v prvom rade od vášho rozpočtu a v druhom zase od preferencií a pohľadu na živočíšne produkty. Niektoré prešívané bundy sú totižto plnené perím – tie však bývajú drahšie. Zvoliť však môžete aj také, ktoré sú vyrobené zo syntetickej výplne.

Ak už teda chcete v tomto roku investovať do prešívanej bundy, voľte skôr prešívaný kabát, ktorý bude mať priliehavý strih. Dozaista sa do takejto dámskej zimnej bundy zamilujete.

Zaujme ťa aj: ORIGINÁLNE oblečenie pre deti: Objavte s nami nové trendy pre vaše ratolesti. Vyberie si určite každý

dlhá prešívaná bunda

Zdroj: pinterest.com/SHEINofficial/

Ako nosiť a kombinovať prešívaný kabát?

Zostaviť outfit z prešívanej bundy je veľmi jednoduché, keď viete, ako na to. Jedným z najhorúcejších trendov tejto sezóny je práve páperová bunda, ktorá spája praktickosť a štýl. Je pravdou, že niekedy sa môže zdať, že nie je jednoduché takúto zimnú bundu nosiť, pretože vyzerá dosť objemne. Avšak, vždy je spôsob, ako vyvážiť všetky proporcie.  

  • Prešívaná bunda s džínsamidžínsy sú univerzálne a hodia sa ku všetkému, vďaka čomu by mali byť základom každého šatníka. Ak ich skombinujete práve s prešívanou bundou, tak docielite ležérnejší outfit na bežné dní.
  • Prešívaná bunda a legíny – pokiaľ ide o oblečenie s legínami, prešívané bundy a legíny do seba zapadajú ako kúsky skladačky. Aj keď sa to možno nezdá, oba kúsky sú módne a praktické. Prešívaný kabát vás udrží v teple a v legínach sa budete cítiť pohodlne. Pre uvoľnenejší outfit pokojne voľte športové legíny. Pre sofistikovanejší a elegantnejší siahnite po kožených legínach.
  • Prešívaná bunda a šaty – neočakávané kombinácie sú tie najlepšie! Vytiahnite zo skrine šaty, navrstvite na ne sveter a prešívanú bundu. Čo sa týka šiat, tak tie voľte v midi alebo pokojne a mini dĺžke – v závislosti od dĺžky samotnej bundy.

Hľadáte viac inšpirácií ako kombinovať prešívanú bundu či už do práce alebo na rôzne večerné udalosti? Rolujte ďalej a skombinujte si trendový outfit podľa módy ulice.

Odporúčame: Zimná čiapka, ktorá pristane každej! Siahni po „beanie“, ktorú si zamiluješ

páperová bunda

Zdroj: pinterest.com/whowhatwearuk/

zimná bunda

Zdroj: pinterest.com/new_look_s/

dámska zimná bunda

Zdroj: pinterest.com/gold_coast_girl/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 13.12.22 17:34

MM
karma
100.00

sú super, zišla by sa nová

  • 0
Odpovedať

Ľudmila Sedlická 13.01.23 17:03

ĽS
karma
105.00

Tú zelenú bundu by som brala hneď.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní