Pásiky na oblečení sú späť: Túto sezónu si k nim opäť nájdeme cestu

Pásiky na oblečení sú späť: Túto sezónu si k nim opäť nájdeme cestu

Svet námorníkov už v dobe minulej ulahodil aj najznámejšej ikone zo sveta módy, ktorou je Coco Chanel. A aj keď sa im mnohé dámy vyhýbajú, pretože pásiky na oblečení občas rozširujú, oplatí sa nájsť si k ním cestu a zamilovať sa do nich. A obzvlášť počas tejto jari, kedy sa pásiky znovu hlásia o slovo sa dostávajú sa do centra pozornosti.

Čo platí, tak je fakt, že pásiky pristanú takmer každej žene. Skvelo vyzerajú na saku, na blúzke, ale aj na nohaviciach alebo sukni, poprípade aj na šatách. Vodorovné pásiky postavu opticky zoštíhľujú a nohy predlžujú. Naopak horizontálne pásiky môžu ženské partie opticky rozšíriť – to je dôvod, prečo sa tomuto vzoru na oblečení mnohé dámy stránia. Pokiaľ sa jedná o aktuálnu módu, tak oblečenie je potrebné vyberať si aj podľa príležitosti, na ktorú si daný kúsok chcete obliecť. Ak volíte niečo konzervatívnejšie, tak voľte menšie pásiky. A naopak, ak ide o pohodlný kúsok na bežné nosenie, tak pokojne siahnite po širšom vzore, teda po širších pásikoch.

pásiky na nohaviciach

Zdroj: Shutterstock®

Outfit s pásikmi na nohaviciach

Aj keď sme uviedli, že horizontálne pruhy rozširujú, ak máte chudšiu postavu, tak si môžete dovoliť dať na seba aj takýto kúsok. Voľné nohavice so zvonovým strihom a navyše s pásikmi sú viac než len trendy. Je to proste kúsok, ktorý sa ľahko kombinuje a v ktorom sa každá dáma cíti pohodlne. Ak k takýmto nohaviciam skombinujete jednouchú blúzku, tak máte ideálny outfit do práce. No pokojne k nim môžete zvoliť aj jednoduché biele tričko, ktoré sa hodí aj do bežného outfitu, v ktorom môžete vyraziť do mesta s kamarátkou.

Slamený klobúk a slamená kabelka evokujú blížiace sa leto, ale ani v tomto jarnom období nimi nič nepokazíte. Kam by ste teda vyrazili v tomto outfite? Je to podľa vás jarný outfit alebo už skôr outfit na letné dní?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Zdenka Sabanošová 15.04.21 12:21

ZS
karma
100.00

Pasiky nemusím

  • 1
Odpovedať

Katarína Konečná 17.04.21 08:50

KK
karma
109.00

krásna kombinácia, kabelka je zaujímavá

  • 1
Odpovedať

Ľudka Uličná 25.05.21 23:19

ĽU
karma
100.00

pekný štyl

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 03.10.21 21:44

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní