Najvtipnejšie fotky z dovolenky: To sú teda šialené nápady!

Najvtipnejšie fotky z dovolenky: To sú teda šialené nápady!
  • 31.08.2019
  • Michaela Kožáková

Slnko, leto, more, dovolenka, relax s nohami v piesku – toto je presne to, na čo sa všetci celý rok tešíme. Nevieme sa dočkať, kedy zbalíme kufre a vyrazíme na pár dní niekam do tepla s rodinou, známymi alebo kamarátmi. Nevadí nám, že diétu do plaviek sme úspešne zajedli štyrmi horalkami a na fotke z pasu vyzeráme, ako keby sme práve odbehli 12-minútovku. Zo šatníka vyberieme najkrajšie šaty, povypíname všetko zo zásuviek, susedu poprosíme, aby nám polievala kvety a už cítime vo vzduchu slanú príchuť a v ušiach počujeme jemné vlnenie mora. Počas dovolenky okrem zaslúženého oddychu zažívame veľa nezabudnuteľných, veselých príhod a vtipných momentov, ktoré sa podaria zachytiť fotoaparátom. 

Pozor, vyletí vtáčik!

Každý z nás si chce po rokoch zaspomínať na pekné chvíle strávené počas dovolenky alebo sa pochváliť fotkou na sociálnych sieťach. Mnohé vtipné dovolenkové fotky vznikli úplnou náhodou. Veľa z nich je vopred pripravených, nastavených tak, aby boli naozaj originálne a pobavili každého. A lajky sa len tak sypú. I dovolenkové fotomontáže sú stále v kurze a niektoré z nich nás dokážu poriadne rozosmiať. 

Výborným prostredím pre kreatívne a veselé fotky je pláž. Do piesku môžete zahrabať svojho mladšieho brata, napísať vtipný nápis, v tieni postáv prikresliť do piesku mimiku tváre. Využite jednotvárne prostredie pláže, formičky do piesku, poháre, fľaše a dovolenková fotka bude perfektná. Postavte z piesku snehuliaka alebo sa zahrajte na morskú pannu.

Ak sa na dovolenku ešte len chystáte, nechajte sa inšpirovať galériou najvtipnejších fotiek z dovolenky. Zaručene vás pobaví ľudská fantázia a zmysel pre humor. A ak ste už po dovolenke, máte aj vy nejakú vtipnú dovolenkovú fotku?

Pozri aj: Najškaredšie psy na svete: Príroda dokáže niekedy skutočne pobaviť!

1 z 24

Zdroj foto - úvodná: pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 31.08.19 07:07

ĽŠ
karma
100.00

Fantázii sa medze nekladú...!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní