Tip na letné barbecue: Skús tieto skvelé prílohy ku grilovanému mäsu

    • Zdieľaj:
1 z 5

Broskyňové caprese

Nahradiť paradajku v tradičnom caprese broskyňou, ktorá je azda tým najletnejším ovocím, je skutočne dobrý nápad. Ako príloha ku kuraciemu steaku z grilu ešte lepší!

Ingrediencie:

  • 4 prezreté broskyne
  • 2 mozzarelly
  • 4 plátky proscuitta
  • hrsť bazalkových lístkov
  • trocha balsamicového krému
  • trocha olivového oleja
  • soľ a čierne mleté korenie

Inštrukcie:

  1. Broskyne si odkôstkujeme a nakrájame na hrubšie plátky, mozzarellu na kolieska.
  2. Začneme s prekladaním ingrediencií. Broskyne striedame s mozzarellou, na to lístok bazalky, zložené proscuitto. A opakujeme, kým neminieme ingrediencie.
  3. Podávame pokvapkané balsamikovým krémom, olivovým olejom a mierne posolené a pokorenené.

 

1 z 5