Broskyňové caprese
Nahradiť paradajku v tradičnom caprese broskyňou, ktorá je azda tým najletnejším ovocím, je skutočne dobrý nápad. Ako príloha ku kuraciemu steaku z grilu ešte lepší!
Ingrediencie:
- 4 prezreté broskyne
- 2 mozzarelly
- 4 plátky proscuitta
- hrsť bazalkových lístkov
- trocha balsamicového krému
- trocha olivového oleja
- soľ a čierne mleté korenie
Inštrukcie:
- Broskyne si odkôstkujeme a nakrájame na hrubšie plátky, mozzarellu na kolieska.
- Začneme s prekladaním ingrediencií. Broskyne striedame s mozzarellou, na to lístok bazalky, zložené proscuitto. A opakujeme, kým neminieme ingrediencie.
- Podávame pokvapkané balsamikovým krémom, olivovým olejom a mierne posolené a pokorenené.