Slávny klan Kardashianiek sa rozrastie. Pozri na originálne oznámenie tehotenstva!

Členovia rodiny Kardashian, a to hlavne sestry Kardashianové, patria k celosvetovo známym celebritám. Veľkú popularitu si získali v prvom rade vďaka reality show s názvom Keeping Up with the Kardashians, v ktorej mali diváci možnosť nahliadnuť do ich každodenného života.

Zo sestier Kardashianových patrí rozhodne k tým najznámejším a na internete najviac videným Kim Kardashian, ktorá napríklad ešte pred spomínanou reality show pracovala pre Paris Hilton. 

Nemenej slávne sú však aj jej sestry Kourtney a Khloé, ako aj Kendall a Kylie, ktoré však nenesú meno Kardashian, ale Jenner po druhom manželovi matky sestier Kardashianových Kris. Sestry Kardashianové sa venujú rôznymi podnikateľským aktivitám, v rámci podnikania v móde, kozmetike, taktiež modelingu, sociálnym sieťam a podobne.  

Aktuálne má klan Kardashianiek, ako sú často nazývané, obrovský dôvod na radosť. Jedna zo sestier totiž odhalila svetu úžasnú novinu – tehotenstvo. Kris Jenner, ktorá má okrem spomínaných piatich dcér ešte syna Roba, je už mnohonásobnou babičkou a ďalšie vnúča je na ceste. Ktorá z Kardashianiek je v druhom stave?

Odporúčame: ​Ako sa obliecť do lietadla? Zvoľ pohodlný outfit ako známe celebrity!

Kourtney Kardashian

Zdroj: instagram.com/kourtneykardash

Radostnú novinu oznámila najstaršia zo sestier

Štvornásobnou mamičkou sa za pár mesiacov stane najstaršia zo sestier Kardashianových Kourtney Kardashian (44). Ide o prvé spoločné dieťa s manželom Travisom Barkerom (47), hudobníkom zo skupiny blink-182, za ktorého sa vydala v roku 2022. Kourtney má s  predchádzajúcim dlhoročným partnerom Scottom Disickom ešte dvoch synov a dcéru. 

Šťastný pár oznámil radostnú novinu vskutku originálnym spôsobom. Kourtney sa rozhodla vytvoriť veľký transparent, ktorý niesol nápis „Travis, som tehotná,“ a nakráčala si to s ním do davu počas koncertu spomínanej skupiny v Los Angeles. Budúci otecko neváhal a rýchlo zišiel z pódia za manželkou, dav fanúšikov bol vo vytržení. 

Transparent mal odkazovať na videoklip kapely blink-182 k skladbe All The Small Things. Video z koncertu, ktoré šťastný pár zavesil aj na svoje instagramové účty, si môžete pozrieť nižšie. Okrem toho sa Kourtney vzápätí na svojom Instagrame pochválila aj pár fotkami so zaguľacujúcim sa bruškom. 

Čo na takýto spôsob oznámenia tehotenstva hovoríte vy? My želáme rodičom veľa šťastia!

Kourtney na koncerte

Zdroj: instagram.com/kourtneykardash

Kourtney a Travis

Zdroj: instagram.com/kourtneykardash

tehotenské bruško Kourtney

Zdroj: instagram.com/kourtneykardash

Kourtney

Zdroj: instagram.com/kourtneykardash

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/kourtneykardash

2 komentárov
QlqzzNwr QlqzzNwr

QlqzzNwr QlqzzNwr

04.08.2023 00:39

1

Vaše meno:

QlqzzNwr QlqzzNwr

QlqzzNwr QlqzzNwr

04.08.2023 00:39

1

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE