Prekonaj jazykovú bariéru a uži si letnú dovolenku naplno! S automatickým prekladačom je život jednoduchší

Prekonaj jazykovú bariéru a uži si letnú dovolenku naplno! S automatickým prekladačom je život jednoduchší

V dnešnom svete, kde cestovanie a medzinárodná komunikácia sú neoddeliteľnou súčasťou nášho života, je dôležité mať spoľahlivý a pohodlný spôsob, ako prekonať jazykové bariéry. A práve tie sú častokrát dôvodom, prečo sa mnohí z nás obávajú vycestovať za hranice našej krajiny. Aj keď si človek vždy povie, že sa prinajhoršom dorozumie rukami nohami, niekedy to takto nefunguje.

Aj vy patríte k tým, ktorí ešte stále snívajú o letnej dovolenke pri mori? Niekde ďaleko od domova, kde by ste nemuseli variť a upratovať? Kde by bolo o vás krásne postarané 24 hodín aspoň 7 dní v týždni? No bráni vám v splnení si tohto tajného sna jazyková bariéra?

Nuž, tento sen nie je vôbec nereálny! Aj keď neovládate žiaden cudzí jazyk, dovolenku si môžete užiť naplno. Jazyková bariéra na letisku, v reštaurácii, na recepcii hotela, v predajni so suvenírmi nehrozí, ak budete mať po ruke VASCO TRANSLATOR V4!

Už dávno sú preč tie časy, keď sme na dorozumievanie a prekonanie jazykovej bariéry používali hrubé slovníky, ktoré vážili aspoň tonu! Vasco Translator V4 je tým najvernejším spoločníkom na každú cestu. A nielen na dovolenke, ale kdekoľvek!

Ako si zjednodušiť život? Automatický prekladač vás vždy zachráni!

Vasco Translator V4 je prenosné zariadenie vybavené najnovšou technológiou, ktorá nám v sekunde pomáha prekonať jazykové bariéry, nech sme kdekoľvek na svete. Tento automatický prekladač je vybavený vyspelým softvérom, ktorý je navrhnutý tak, aby poskytoval presné a spoľahlivé preklady do 76 jazykov. Či už ide o jednoduché frázy, otázky alebo dokonca technické výrazy, Vasco Translator je pripravený pomôcť vám.

Jedným z najväčších benefitov Vasco Translator V4 je jeho kompaktnosť a jednoduchosť použitia. Môžete ho mať stále pri sebe vo vrecku alebo v taške a kedykoľvek ho použiť, keď sa ocitnete v situácii, kde potrebujete preložiť text alebo porozumieť inému jazyku. Jeho prehľadný displej a intuitívne ovládanie robia z jeho používania príjemný a jednoduchý proces. Je to v podstate taký malý skladný slovník do vrecka, ktorý funguje vždy a všade. 

Vasco Translator V4 je skvelým lifestyle-ovým doplnkom pre tých, ktorí milujú cestovanie a komunikáciu s ľuďmi z rôznych kultúr a jazykových prostredí. Umožňuje vám rýchlo a jednoducho prekonať jazykové bariéry, čo vám dáva väčšiu slobodu a sebavedomie pri objavovaní nových miest a spoznávaní nových ľudí.

Otvorte si cestu k novým nezabudnuteľným zážitkom. V prípade, že plánujete svoju nasledujúcu dovolenku alebo obchodnú cestu do zahraničia, nezabudnite mať so sebou Vasco Translator V4. Jeho schopnosť okamžitého prekladu a jednoduché používanie vám ušetria čas a stres.

prekladač hovoreného slova

Zdroj: Vasco electronics

Cestujte, užívajte si a dorozumievanie nechajte na automatický prekladač!

Leto je obdobím dovoleniek, oddychu, spoznávania nových krajín a s tým spojených aj nových kultúr, zvyklostí i jedál. Preto si nezabudnite so sebou zbaliť aj automatický prekladač. Vďaka nemu budete mať komunikáciu s miestnym obyvateľstvom v malíčku. 

Prekladač vám umožní komunikovať v rodnom jazyku miestneho obyvateľstva. Ľahko sa tak dorozumiete na trhovisku pri kúpe ovocia a zeleniny. S prekladačom sa rozhodnete nestratíte. Ak zídete z naplánovanej cesty a zrazu budete mať pocit, že neviete kde ste, jednoducho vám miestni poradia. Alebo si hravo preložíte názvy ulíc i informačné tabule. S Vasco Translator-om môžete nadviazať priateľský rozhovor. A ľahko sa orientovať v novom prostredí. 

Prekladač hovoreného slová je schopný prekladať hovorenú reč. Ak ste doposiaľ videli jazykové bariéry v reštaurácii, viac sa ich obávať nemusíte. Vasco prekladá text i hovorenú reč v sekunde, to znamená, že vás môže sprevádzať pri rozhovoroch s miestnymi ľuďmi, pomáhať vám porozumieť ich odpovediam a umožňovať vám odpovedať s väčšou istotou.

Menu v reštaurácii pre vás nebude španielska dedina. Automatický prekladač umožňuje prekladať menu v reštauráciách, čím vám pomáha objednať si jedlo, ktoré si želáte. Nebojte sa a ochutnajte nové jedlá a hlavne lokálne špeciality. 

Spoznávajte a objavujte novú kultúru, tradície a turistické atrakcie. Pri ich návšteve môžete získať relevantné informácie. Spoznávajte tak s Vasco históriu miest, zaujímavosti a príbehy, ktorými sú krajiny opradené.

Neprehliadni: Skryté poklady Európy: Zbaľ kufor a objav krásu menej známych miest

automatický prekladač

Zdroj: Vasco electronics

Študujte, vzdelávajte sa a rozširujte svoje obzory!

Učiť sa, učiť sa, učiť sa! Celý život sa v podstate učíme a vzdelávame. Či chodíme do školy alebo v našom voľnom čase len pre to, aby sme prekonali jazykové bariéry. Študenti to majú o niečo jednoduchšie. Štúdium cudzieho jazyka v škole i jazykové pobyty im umožňujú zlepšiť komunikačné schopnosti a zručnosti v cudzom jazyku. 

Avšak, i samotné štúdium môže byť niekedy náročné. Vyučovacie hodiny v školách sú obmedzené a tak neostáva nič iné, len samoštúdium a samovzdelávanie. I v tomto prípade pomáha automatický prekladač. 

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, ako zlepšiť svoju výslovnosť alebo ako porozumieť písanému textu? Podľa mnohých je najlepším riešením pozeranie filmov v cudzom jazyku alebo čítanie zahraničných kníh. Je to skvelý spôsob, ale má jeden háčik – nie vždy sa dá všetkému rozumieť. S prekladačom vo vrecku však bude čítanie kníh.

Preloží vám nielen hovorenú reč, ale aj text. Dokonca vás naučí aj správnu výslovnosť slov a tak nebudete mať problém konverzovať s cudzincami. Stačí si len vybrať jeden zo 76 jazykov a Vasco Translator V4 vám bude nápomocný.

Práca bez stresu?! Jazyková bariéra vás rozhodne nezaskočí!

Priznať, že človek neovláda cudzí jazyk na špičkovej úrovni nie je žiadna hanba. Aj keď už v dnešnej dobe je ovládanie cudzieho jazyka na komunikatívnej úrovni nutnosťou, obzvlášť v práci, občas si treba pri komunikácii so zahraničnými partnermi vypomôcť. 

Čo by ste robili, keby vás poslali na služobnú cestu do Japonska, vystúpili by ste na letisku a boli zrazu stratený zo všetkých tých symbolov, ktorým sa nedá ľahko porozumieť? Asi ani ruky ani nohy by vám nepomohli. No prekladač hovorenej reči vás zachráni a podá pomocnú ruku vždy a všade.

Vďaka vstavanej SIM karte vám bude nápomocný takmer všade, kde je mobilný signál. I v takom Japonsku nájdete svoj transfer z letiska do hotela bez akýchkoľvek problémov. 

Zaujme ťa aj: Dovolenka na vlastnú päsť alebo cez cestovnú kanceláriu? Aké sú ich výhody a nevýhody?

Cestujte a nestresujte! Buďte zhovorčiví a komunikujte s kolegami a obchodnými partnermi na úrovni. Učte sa jazyky nech ste kdekoľvek. Automatický prekladač Vasco Translator V4 vás zachráni v každej situácii.

S kódom „Kamzakrasou5“ získate na tento prístroj, ktorý je navrhnutý a vyvinutý v Európskej únii, 5 % zľavu!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní