Jennifer Lopez zmenila účes a je to bomba! Pozri, ako sa inšpirovala horúcim trendom

Jennifer Lopez zmenila účes a je to bomba! Pozri, ako sa inšpirovala horúcim trendom

Jennifer Lopez je známa predovšetkým ako speváčka a tanečnica, no neraz si vyskúšala aj prácu herečky. Aktuálne ju môžeme vidieť napríklad vo filmovej novinke streamovacej platformy Netflix, a to vo filme The Mother, ktorý vyšiel v máji tohto roka. Lopez si v ňom zahrala nebezpečnú a neohrozenú matku s nie úplne čistou minulosťou, snažiacu sa zachrániť život svojej dcéry. 

Človek by ani neveril, že Jennifer, ktorá si v minulom roku vzala za muža svoju minulú lásku herca Bena Afflecka, za pár týždňov oslávi 54. narodeniny. Speváčke možno pri pohľade na jej zovňajšok či postavu pokojne odpočítať aj desaťročie. Jennifer je krásna žena, ktorá vždy vedela svoju krásu podtrhnúť aj vhodne zvoleným účesom. 

Speváčka nikdy nejak extrémne neexperimentovala s vlasmi, verne zostáva hnedastým, medeným a zlatistým odtieňom. Typické sú pre ňu viac alebo menej zosvetlené pramienky a hlavne hustá hriva, ktorú sa z času na čas rozhodne skrátiť alebo jej dopraje nejaký svieži zostrih. 

Aktuálne sa však na svojom Instagrame podelila s fanúšikmi s vlasovou zmenou, ktorú by sme mohli označiť za trošku výraznejšiu. J Lo sa nechala zlákať aktuálnymi trendami v úprave vlasov. Čo na túto zmenu hovoríte vy?

Pozri aj: Slávny klan Kardashianiek sa rozrastie. Pozri na originálne oznámenie tehotenstva!

nový účes Jennifer

Zdroj: instagram.com/jlo

nové vlasy Jennifer Lopez

Zdroj: instagram.com/jlo

Lopez sa rozhodla pre aktuálny trend – ofinu

Medzi najhorúcejšie vlasové trendy pre rok 2023 patria aj ofiny, a to v rôznych formách. V móde sú husté ofiny, krátka baby ofina, dorovna aj do oblúka zastrihnutá ofina a taktiež objemnejšia ofina rámujúca po oboch stranách tvár. A Jennifer si povedala, že ide do toho. 

Speváčka sa rozhodla pre trochu hustejšiu ofinu siahajúcu až pod obočie s tak trochu strapatým vzhľadom. O zmenu účesu sa postaral jej dlhoročný hairstylista Lorenzo Martin. Aktuálny účes v hnedej farbe so zlatistým melírom, strihom do postupna a ofinou Jennifer podľa nás veľmi omladil.

Takýto účes pôsobí naozaj sviežo a hodí sa rozhodne mladším i starším ročníkom. Myslíte si, že urobila speváčka dobre, keď si dala ostrihať ofinu?

- Anketa

AKO SA TI PÁČI NOVÝ ÚČES JENNIFER LOPEZ?

Odpovedalo 50 ľudí  

Je to skvelé! Ofina sa jej hodí, omladzuje ju.
88%
Nie je to prešľap, ale bez ofiny to bolo asi lepšie.
6%
Jedno veľké NIE! Ofina nebola dobrou voľbou.
6%

Zdroj úvodnej foto: Depositphotos/imagepressagency


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 00:28

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 00:28

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní